αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 21.565

Γιατί διαβάζουμε ακόμα τα ζώδια; — Της Δέσποινας Τριβόλη | LiFO
Κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι η ζωή του είναι τυχαία.

Ο,τι θελει, ως συνηθως.Τι λέει εδώ βρε παιδιά
Σε μας να μην μας πεις συμβουλές διότι θα τα πούμε παντουΦυσικά είναι χρέος μας να δίνουμε συμβουλές. Αφού είμαστε τέλειοι σε όλα, οι συμβουλές μας είναι κατ' ανάγκην αλάνθαστες.
![]()
Μη βιαστείς να καταδικάσεις αυτά τα ζώδια για ένα λάθος τους
Να είσαι λίγο πιο επιεικής γιατί και καταλαβαίνουν το σφάλμα τους και φιλότιμο έχουνwww.astrology.gr
Για δείτε εδώ τι θα φέρει το 22![]()
Ποια ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά το 2022; Μάθε αν ανήκεις σε ένα από αυτα
Θα είσαι ένας από τους τυχερούς;www.athensmagazine.gr
Δηλαδή το '22 θα είναι σαν έχω χτυπήσει τζακ ποτ σε όλους τους τομείς της ζωής μου; Γιατί κάτι τέτοιο υπόσχεται το άρθρο. Ραντεβού λοιπόν εδώ, του χρόνου τέτοια εποχή να σας απαντήσω αν έπεσε μέσα. Κι αν ναι, θα έχει κέρασμα σοκολατάκι!![]()
![]()
Μη βιαστείς να καταδικάσεις αυτά τα ζώδια για ένα λάθος τους
Να είσαι λίγο πιο επιεικής γιατί και καταλαβαίνουν το σφάλμα τους και φιλότιμο έχουνwww.astrology.gr
Εννοείται, κρουαζιέρα στο σεντ τροπεBajar, αν του χρονου τετοια εποχη εχεις χτυπησει τζακ ποτ σε ολους τους τομεις, αρα και στον οικονομικο, μην περιμενεις απο εμας πως θα σε αφησουμε να τη βγαλεις μονο με ενα σοκολατακι.![]()
Θα τηλεφωνησω στη Μπριζιτ να μας περιμενει στη βιλα της.Εννοείται, κρουαζιέρα στο σεντ τροπε
Εννοείται, κρουαζιέρα στο σεντ τροπε
Παρθένος εγώ και Ιχθύς η κόρη μου! Περιμένω φοβερή χρονιά, γιατί '20 & '21 ήταν καταστροφικά! Επίσης δεν ξεχνώ ότι θα μου κάνουν δώρο ένα καινούριο αυτοκίνητο την Πρωτοχρονιά!!! Εκτός από τέλεια, έχω και μνήμη ελέφαντα!!!Για δείτε εδώ τι θα φέρει το 22![]()
Εννοείται, κρουαζιέρα στο σεντ τροπε
Θα τηλεφωνησω στη Μπριζιτ να μας περιμενει στη βιλα της.
Θα έχει και κότερο, πάμε μια βόλτα?
Εγώ αρκούμαι σε ένα σοκολατάκι αρκεί να έρθει με ένα κουτί που να έχει και την παρέα του, και να ειναι απο Leonidas και πάνω.
Bajar μου, εγω ειμαι εντελως ολιγαρκης ανθρωπος οποτε μονο ενα κοκκινο καμπριο θελω απο σενα.
Τωρα που απεκτησα το Ruby for me να μην εχω κατι να το ταιριαξω;