laura ingalls
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 5.124
Άστα να πάνε Αριάδνη μου. Ο γιος μου είναι δίδυμος και διανύει περίοδο διαγωνισμάτων...
Κουράγιο!Άστα να πάνε Αριάδνη μου. Ο γιος μου είναι δίδυμος και διανύει περίοδο διαγωνισμάτων...
Ισχυει. Ενα ατομο Διδυμοι ειναι πολυ απλο στους τροπους και στη συμπεριφορα.Ο δίδυμος είναι ο ορισμός του αντισνομπ
Ο δίδυμος είναι ο ορισμός του αντισνομπΤα πιο ευαίσθητα ζώδια που παίρνουν τα πάντα προσωπικά
Έχετε γνωρίσει ανθρώπους που παίρνουν προσωπικά τα πάντα; Κυριολεκτικά, τα πάντα. Θεωρούν ότι ο κόjenny.gr
Eγω θα τρελαθώ ως ξωτικό Χριστουγέννων είμαι λιπαντικοΙδιότροποι σκίουροι είναι αυτοί που έχω στον κήπο μου, όχι εγώ. Όσο για το elf μου, μακάρι να είχα να το βάλω να μου σκουπίσει το σπίτι που μοιάζει αχούρι, κι ας τον έλεγαν όπως να'ναι, ακόμη και Ιδιότροπο Σκίουρο.
Εγώ είμαι και αλκοολική και λυγισμένη. Σαν στραβωμένο καρφί? Ε, λογικό. Άμα μεθάς, λυγίζεις. Δεν μπορείς να περπατήσεις ίσια, και παςΧριστούγεννα και κουιζ
Προσοχή!
Τα ζώδια που τους είναι αδύνατον να παραμείνουν πιστά
Τα ζώδια που τους είναι αδύνατον να παραμείνουν πιστά - Marie Claire
Σύμφωνα με τα άστρα αυτοί είναι οι πιο επιρρεπείς στην απιστία.www.marieclaire.gr
ΧΑ χα φλύαρη αλεπου
Προβολή συνημμένου 233340
Interstellar! Ε, ναι!! Ταινιάρα! Την έχω δει 3-4 φορές και θα την ξαναέβλεπα άνετα άλλες 100. Κάθε φορά ανακαλύπτω και κάτι που δεν είχα προσέξει στην προηγούμενη προβολή! Αυτές οι ταινίες βγαίνουν μια φορά κάθε 100 χρόνια!Οι ξένες ταινίες που πρέπει να δείτε ανάλογα με το ζώδιό σας
Ένα πότ πουρί διαφορετικών διαστάσεων
Οι ξένες ταινίες που πρέπει να δείτε ανάλογα με το ζώδιό σας
Ένα πότ πουρί διαφορετικών διαστάσεωνglow.gr