Τι ζώδιο είστε;

Άστα να πάνε Αριάδνη μου. Ο γιος μου είναι δίδυμος και διανύει περίοδο διαγωνισμάτων...
 
Ο δίδυμος είναι ο ορισμός του αντισνομπ
Ισχυει. Ενα ατομο Διδυμοι ειναι πολυ απλο στους τροπους και στη συμπεριφορα.
Σχετικα με τον Σκορπιο, αυτα που λεει ισχυαν για μενα οταν ημουν μικροτερη. Τωρα πια εχω μαθει να δινω σημασια μονο σε ο,τι αξιζει πραγματικα και να μη χαλαω τη ζαχαρενια μου για το τιποτα.
 
Ο δίδυμος είναι ο ορισμός του αντισνομπ

Όντως. Αν κρίνω από τον άντρα μου και την αδελφή μου.
 
Ιδιότροποι σκίουροι είναι αυτοί που έχω στον κήπο μου, όχι εγώ. Όσο για το elf μου, μακάρι να είχα να το βάλω να μου σκουπίσει το σπίτι που μοιάζει αχούρι, κι ας τον έλεγαν όπως να'ναι, ακόμη και Ιδιότροπο Σκίουρο.
 
Ιδιότροποι σκίουροι είναι αυτοί που έχω στον κήπο μου, όχι εγώ. Όσο για το elf μου, μακάρι να είχα να το βάλω να μου σκουπίσει το σπίτι που μοιάζει αχούρι, κι ας τον έλεγαν όπως να'ναι, ακόμη και Ιδιότροπο Σκίουρο.
Eγω θα τρελαθώ ως ξωτικό Χριστουγέννων είμαι λιπαντικο
 
Χριστούγεννα και κουιζ
Εγώ είμαι και αλκοολική και λυγισμένη. Σαν στραβωμένο καρφί? Ε, λογικό. Άμα μεθάς, λυγίζεις. Δεν μπορείς να περπατήσεις ίσια, και πας
μονόπαντα.

Τώρα, όσο για το Τρελό Τόξο, εντάξει δε με χαλάει. Για φανταστείτε, να με λέγανε το Βρώμικο Πόδι.
 
Προσοχή!

Τα ζώδια που τους είναι αδύνατον να παραμείνουν πιστά​


Για τους Λέοντες, είμαι σίγουρη. Αλλά για τους Διδύμους, δεν έχω καθόλου την ίδια άποψη. Το αντίθετο μπορώ να πω.
 
Eνταξει. Ο Καρκινος δεν ειναι μεσα. Αρα μπορω να ειμαι ησυχη. :D
 
Τελευταία επεξεργασία:

Ένα παραμύθι κι ένα μυστικό για κάθε ζώδιο. Μην πιστεύεις όσα σου λένε για τα ζώδια. Όλα έχουν κάτι να κρύψουν...



Στο δικό μου ζώδιο έπεσε 100% μέσα.
 
Interstellar: Γνωστοί για τις αναλυτικές τους τάσεις, για τους ευγενικούς τους τρόπους καθώς και για τη μανία που έχουν με την τάξη, οι Παρθένοι είναι οι πραγματικοί anti-fans του ρομάντζου. Για αυτό το λόγο, η ταινία που θα απολαύσετε σήμερα το βράδυ και θα γίνει η δική σας all-time-favorite είναι το "Interstellar", του Christopher Nolan. Η επιστημονική φαντασία θα εξάψει τη σκέψη σας και η τρομακτική ακρίβεια των γεγονότων θα καλύψει όλους τους ψυχαναγκασμούς σας. Ακολουθήστε το ταξίδι μιας ομάδας ανθρώπων στο διάστημα, στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν ένα διαφορετικό τόπο επιβίωσης για την ανθρωπότητα, σε μια ταινία η οποία έχει κερδίσει 44 συνολικά βραβεία.

Παλια μου άρεσε να διαβάζω επιστημονική φαντασία, αλλά με την έμφαση στο επιστημονική όχι στο φαντασία. Αλλά όχι τόσο να βλέπω έργα. Έχω δει μερικά κλασσικά - 2001, Solaris (το παλιό), Fantastic Voyage - αλλά δεν είχα ούτε έχω το παραμικρό ενδιαφέρον για star wars και τέτοια με αυτοκράτορες και ξιφομαχίες (έστω κι αν είναι με light sabers) και άλλα μεσαιωνικά θέματα με μελλοντικές σάλτσες.

Το Interstellar δεν το έχω ακουστά, αλλά πώς μπορεί μια ταινία επιστημονικής φαντασίας να έχει "τρομακτική ακρίβεια των γεγονότων" ? Τότε είναι ντοκυμανταίρ, όχι ταινία μυθοπλασίας πολύ λιγότερο επιστ. φαντασίας. Για να ψάξω... Α, καλά, ούτε δεμένο να με τραβάνε δεν βλέπω τέτοιο έργο. Και φυσικά ο συντάκτης δεν ξέρει τι θα πει "γεγονός" πράγμα που δεν με εκπλήσσει όταν πρόκειται για κάποιον που ασχολειται με αστρολογία. Ακρίβεια που καλύπτει ψυχαναγκασμούς? Δεν ομιλώ τοιαύτην ελληνικήν.
 
Ελέφαντα να το δεις το interstellar θα σου αρέσει πάρα πολύ!

Δες το και θα με θυμηθείς....
 
Ρε παιδιά τι είναι το snowchugger; Εντάξει chugger είναι ο π9της που χτυπάει μπαμ και κάτω,μονορούφι τα σφηνάκια και όχι μόνο. Αλλα το snowchugger; μήπως είναι κανά εκχιονιστικό μηχάνημα;
Πάντως έχω το μάτι άγριο. (Πάντα σύμφωνα με το ζώδιο)
 

Οι ξένες ταινίες που πρέπει να δείτε ανάλογα με το ζώδιό σας

Ένα πότ πουρί διαφορετικών διαστάσεων


Interstellar! Ε, ναι!! Ταινιάρα! Την έχω δει 3-4 φορές και θα την ξαναέβλεπα άνετα άλλες 100. Κάθε φορά ανακαλύπτω και κάτι που δεν είχα προσέξει στην προηγούμενη προβολή! Αυτές οι ταινίες βγαίνουν μια φορά κάθε 100 χρόνια!
@elephadas, το Interstellar δεν έχει καμία σχέση με Star Wars.

Κάλλιο ιδιότροπος σκίουρος, παρά καμμένη φλάντζα :headbangdude:
 
Πίσω
Μπλουζα