Αυτό ειδικά το clickbait ξεπερνάει το συνηθισμένο επίπεδο ανοησίας των σχετικών αρθριδίων. Ακόμη και ο τίτλος είναι άσχετος. "Πώς σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι" λέει, και μετά διαβάζουμε:
Αν είδατε
πρώτα τη γυναίκα, είστε δημιουργικοί και για αυτό ξεχωρίζετε... μπλα μπλα, τίποτε για τους άλλους εκτός από το ότι τη γνώμη τους τη γράφετε γράφετε στα δημιουργικά σας .
Αν είδατε
έναν ηλικιωμένο, είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι. Πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα με ωριμότητα, να ελέγχετε τα συναισθήματά σας πριν μιλήσετε μπλα μπλα και μόνο στο τέλος έχει μια μικρή προτασούλα για το τι εντύπωση κάνετε στους άλλους.
Απο κει και πέρα, όπως όλοι μας κι εγώ είδα ένα σκίτσο που παριστάνει ηλικιωμένο άντρα. Σε άλλες "διπλές" εικόνες όπως αυτή
όποια και να δούμε πρώτα όταν δούμε και τη δεύτερη το μυαλό μας εύκολα πηγαινοέρχεται από την από τη μία στην άλλη (ακόμη κι αν το πρόσωπο της γριάς απαιτεί παραμορφωμένο κεφάλι και σώμα, επικεντρωνόμαστε στο πρόσωπο και αγνοούμε το υπόλοιπο). Αλλά εδώ ακόμη κι όταν μας βάζει τα χρώματα είναι πολύ δύσκολο να δεις μια γυναίκα διότι λείπουν βασικά χαρακτηριστικά όπως στόμα, αυτιά και μάτια και το όριο ανάμεσα στα μαλλιά και στο πρόσωπο το οποίο το δημιουργεί τεχνητά το καφέ χρώμα. Και το κούτελό της είναι τελείως παραμορφωμένο. Εγώ εξακολουθώ να βλέπω έναν γέρο του οποίου η μύτη φωτίζεται με ροζ φως και το μισό του πρόσωπο με καφέ. Αν κάποιος είδε γυναίκα, είναι αλαφροΐσκιωτος και βλέπει πράγματα που δεν υπάρχουν. Ευτυχώς γι' αυτόν, η γνώμη μου του είναι αδιάφορη.