Τι ζώδιο είστε;

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ

Η Δευτέρα έχει κυβερνήτη τη Σελήνη. Λένε πως τα άτομα που γεννιούνται αυτή η μέρα έχουν ιδιαίτερα γλυκό πρόσωπο, χάρη στην ευαισθησία και τη νεανικότητα που τους χαρίζει το φεγγάρι, έτσι καθώς ξαναγεννιέται κάθε μήνα. Είναι άνθρωποι ρομαντικοί και ονειροπόλοι, με ζωηρή φαντασία και πολλά ενδιαφέροντα. Έχουν τάση να μελαγχολούν και είναι πολύ εύκολο μια άστοχη κουβέντα ή πράξη από κάποιον άλλο να τουςβ¦ πάρει από κάτω.

Ωστόσο αυτό δεν κρατά πολύ. Σύντομα ξαναβρίσκουν την ενεργητικότητά τους. Μια ενεργητικότητα που είναι ιδιαίτερα αυξημένη ακριβώς στη μέρα τους, τη Δευτέρα. Τότε είναι γεμάτοι ιδέες, ενθουσιασμό και διαθέσεις να καταπιαστούν με πράγματα, σε τέτοιο βαθμό που να μοιάζουνβ¦ σαν σεληνιασμένοι, τουλάχιστον στα μάτια των άλλων.

νομιζω ότι πεφτει επικυνδυνα πολύ μεσα.
 
Iχθύς με ωροσκόπο Δίδυμο (ανώμαλος συνδυασμός μου λένε) και γεννημένη όχι απλως Δευτέρα, Καθαρά Δευτέρα!


Στην περίπτωσή μου οι χαρακτηρισμοί δεν πέφτουν και πολύ έξω, είμαι καλλιτεχνική φύση, μοναχική, ψιλοαλλοπρόσαλη, ονειροπόλα...τα αρνητικά...για κάποιον λόγο δεν τα συγκρατώ ποτέ.
:sealed:

 


Παρ' όλο που ασχολούμαι πολύ με την μαγεία/μαντική δεν τρελαίνομαι με τα ζώδια. Γιατί έχω γνωρίσει κι άλλα ψάρια που θές να τα κάνεις ψαρόσουπα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
κριος με ωροσκοπο λεων. αχτυπητος συνδυασμος? μαλλον οχι οι πλανητες και οι οικοι ειναι αυτοι που παιζουν ρολο
 
Στα σχολεία πλέον θεωρείται θέμα ντεμοντέ.

Δυστυχώς, όχι επειδή δεν τα πιστεύουν αλλά επειδή θεωρείται κάτι αυτονόητο τόσο πολύ όσο και το ονοματεπώνυμό σου...

Οταν δε προσπαθείς να εξηγήσεις στα παιδιά για το κενό νοήματος, περί ψευδών υποθέσεων, περί ανοησίας δηλαδή, τότε σε κοιτάνε σαν να τους περιγράφεις το πείραμα της γάτας του schrodinger με παραπομπές στην αντίστοιχη κυματοσυνάρτησή του.

Την φάση αυτή την περάσανε και οι κόρες μου στο γυμνάσιο πρόπερσι. Ευτυχώς από ότι βλέπω την έχουν αφήσει και επιπλέον έχουν συμπεριφορά λίγο επικριτική όταν ακούνε ζώδια. Χρειάστηκε βέβαια να επισημανθεί και η αναντιστοιχία θεωρίας ζωδίων και πραγματικότητας που συναντάται σε όλους τους γνωστούς μας, για να το καταλάβουν και πιο "χειροπιαστά".

Οταν ήμουν μικρότερος σε ηλικία ήμουν αρνητικός όταν άκουγα περί ζωδίων. Πλέον μου είναι αδιάφορο και όταν μου μιλάνε είναι σαν να ακούω λευκό θόρυβο.
 
Δείτε κι εδώ!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

 


1. Ποτέ μην προσπαθήσεις να χρησιμοποιήσεις λογικά επιχειρήματα μ' εναν ιχθύ. Βρίσκεται μονίμως αιωρούμενος πάνω απ' τη χώρα των θαυμάτων.
:heartcloud:


...



5. Ο ιχθύς μπορεί να θυμάται τί φορούσε στις 24 Απριλίου 1993, αλλά του είναι αδύνατον να συγκρατήσει τον αριθμό του σπιτιού του. Μερικές φορές, ξεχνάει και την οδό!
:fafoutis:

 


 
επαθα πλακα με τον διδυμο και πεθανα στα γελια καλα μας καταλαβαν:tongue:μας πηραν ειδηση :D
 
Ποτέ δεν πίστεψα στα ζώδια, τα θεωρώ απατεωνιά. Ποτέ δεν μου βγήκε καμία προβλεψή τους. Ούτε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που είμαι ταιριάζουν με το χαρακτήρα μου.
 
Moonlight, είναι όντως πολύ ωραίο το λινκ που παρέθεσες, το είχα διαβάσει τυχαία πριν καιρό αυτό το κείμενο και χάρηκα που το ξαναθυμήθηκα. Είναι τρομερά πετυχημένο κι ακριβές για όλους τους χαρακτήρες που γνωρίζω από όλα τα ζώδια, και φυσικά και για το δικό μας τα είπε όλα :)
 
για κοιταξτε ποιοι ρετρο διάσημοι υπαρχουν στο ζωδιο σας: εμενα φυσικα ξεχωριζει η μονροε, η Μπρουκ σιλντς , η τζοαν κολινς

Μέριλιν Μονρό, Τζόαν Κόλινς, Μπρουκ Σιλντς, Ιζαμπέλλα Ροσελίνι, Ναϊόμι Κάμπελ, Λόρι Άντερσον, Κάϊλι Μινόγκ, Καθλίν Τέρνερ, Αν Χες, Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ, Τζούλιετ Λούις, Αντζελίνα Τζολί
 
Τοξότης με ωροσκόπο Σκορπιό... :) Προσωπικά δεν πιστεύω, αλλά υπήρξαν μια-δυο φορές που ένα συγκεκριμένο άτομο από το εργασιακό περιβάλλον μου, μου είπε κάποια πράγματα που με άφησαν άφωνη όταν βγήκαν... Δεν ήταν πρόβλεψη. Μου είπε "Είστε Τοξότης? Α, τώρα που θα έχετε τον Κρόνο στο ζώδιό σας να προσέξετε αυτό και αυτό" (Δύο πράγματα). Είναι απίστευτο αλλά βγήκε αληθινή και στα δύο. Η συγκεκριμένη κυρία έχει μανία με αυτό το θέμα και το έχει ψάξει πολύ. Εκείνη ισχυρίζεται ότι η αστρολογία είναι στατιστική. Δηλαδή, συμβαίνει ένα γεγονός το χειμώνα του 1941 π.χ. που ήταν όλη η Ευρώπη κάτω από το καθεστώς του πολέμου και που η Ελλάδα πέρασε την κατοχή κάτω από έναν από τους πιο άσχημους χειμώνες που έχουν περάσει, πράγμα που είχε σα γεγονός και πολλά θύματα βέβαια. Εκείνη λοιπόν, ισχυρίζεται ότι εκείνη την περίοδο τα ουράνια φαινόμενα ήταν ίδια με τα φαινόμενα του Μαρτίου 2016. Ίδιες εκλείψεις π.χ. Πριν τον Μάρτιο, γύρω στο Φεβρουάριο, μου είχε πει "Κάτι πολύ άσχημο θα γίνει. Δεν ξέρω αν θα είναι στην Ελλάδα, που έτσι κι αλλιώς είναι χάλια τώρα, αλλά μπορεί να γίνει και στην Ευρώπη." Όταν έγινε αυτό στο Βέλγιο αυτή το απέδωσε στα ουράνια φαινόμενα. Μου έλεγε "Θυμάστε που θα έλεγα ότι θα γίνει κάτι πολύ κακό??" Μέχρι εκεί φτάνει η μόρφωσή μου επί του θέματος.
 
Προσωπικά δε πιστεύω καθόλου στα ζώδια,επομένως δεν έχει καμία σημασία να αναφέρω τι από αυτά είμαι. Αυτό που έχω να πω και είναι προσωπική άποψη φυσικά,είναι οτι άνθρωποι που βάζουνε τα ζώδια πάνω από αυτά τα χαρακτηριστικά που βλέπουμε στον άνθρωπο απέναντί τους είτε αυτός λέγεται φίλος είτε σχέση και τον αφήνουνε επειδή "το ζώδιο του λέει οτι κάποια στιγμή θα κάνει κάτι κακό,αμεύθυνο"κτλ στα μάτια μου φαίνονται ανόητοι.Ποτέ δεν είχα κανένα φίλο που να ασχολείται σοβαρά με αυτό το θέμα και φυσικά δεν είχα καμία όρεξη να ακούω"Είσαι έτσι και έτσι και αλλιώς και από το άλλο,αλλά και έχεις αυτά τα αρνητικά"σε πράγματα που όλος ο κόσμος σχεδόν έχει.Έχω μάθει να κρίνω τον άλλο από τη συμπεριφορά του και τις πράξεις του και μόνο.
 
Είμαι Υδροχόος.
 
Για δείτε τι θα πάρετε φέτος τα Χριστούγεννα!

Αααααα, εγώ θα πάρω λεφτά!!!!!! Θαυμάσια!!!!!! Και ότι μου έλειπαν μερικα και δεν ήξερα πού να βρω.... Εντάξει, τώρα ησύχασα.... :D
 
06copyrightbjoubertlionday1053407.jpg
 
Εμένα έπεσε μέσα τελείως, ή ζωή παντα ένα γατάκι μου φέρνει δώρο οπότε ξέρω και φέτος τι να περιμένω χα χα
 
είμαι Κριός exercise equipment????madre de dios!mon dieu!οι Κριοί ως γνωστόν ξεροκέφαλοι το ίδιο ζώδιο είμαι με την μικρή, το ανιψάκι μου..
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ονόματα κι;;; Έτσι είναι ακριβώς για πείτε τα δικά μας.
 

Συνημμένα

  • IMG_20201123_173719.png
    IMG_20201123_173719.png
    933 KB · Προβολές: 8
Πίσω
Μπλουζα