Bajar
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 8.184
Είναι μια κουβέντα που θα την κάνουμε εκτός φόρουμ, για να μην βγαίνουμε και από το θέμα.Aν υιοθετήσεις γάτα που με το καλό στο εύχομαι θα αλλάξει γνώμη τελείως. Θα τις λατρεψεις
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Είναι μια κουβέντα που θα την κάνουμε εκτός φόρουμ, για να μην βγαίνουμε και από το θέμα.Aν υιοθετήσεις γάτα που με το καλό στο εύχομαι θα αλλάξει γνώμη τελείως. Θα τις λατρεψεις
Λωρα είναι τρομακτικό να ερωτάται αυτό σε τελετή τελευταία ώρα αν κάποιος έχει αντίρρηση να μην γίνει αυτός ο γάμος. Στην Μανταλενα ο παππάς είχε ρωτήσει κάτι τέτοιο τον Γιακουμη και την Μανταλενα νομίζω;Μάλιστα. Δεν το είχα σκεφτεί ότι είχε τη μορφή μαρτυρίας το ερώτημα. Λογικό μου ακούγεται. Είχα αποκομισει την εντύπωση, προφανώς προερχόμενη από αμερικάνικες ταινίες, ότι το ερώτημα απευθυνόταν για αντιρρήσεις πρώην αμόρε. Χαζορομαντικό ε; Πάντως Αριάδνη ο Ελέφαντας δεν εννοούσε ελληνική πόλη όπου γίνονται ορθόδοξοι γάμοι αλλά αμερικανικές πόλεις όπου γίνονται ορθόδοξοι γάμοι με παπά και κουμπάρο και πρέπει να είναι σύννομοι με το αμερικανικό δίκαιο.
Και πάλι σοκ για την νύφη να μαθαίνει ενώπιων Θεού και συγγενών πως ο καλος της είναι δίγαμος. Μου θυμίζει Τζεην Ευρ εκεί είχε γίνει.Ειναι ακριβως οπως τα λεει ο Ελεφαντας. Καμια σχεση με παλιες αγαπες που πιθανον να ειχαν αντιρρηση. Αυτες δεν ξερω αν αντεχαν καν να παρευρισκονται στη γαμηλια τελετη.
Το θεμα ειναι καθαρα πρακτικο για κοντινη συγγενεια και διγαμια. Με λιγα λογια "Μιληστε τωρα, αν ξερετε τιποτα, αλλιως σωπαστε για παντα".
Στη Μανταλενα δεν ειναι γαμος, ειναι αρραβωνας, κι ο παπας ρωταει το ζευγος αν ακομα θελουν κι οι δυο να προχωρησουν στην τελεση της μνηστειας.Λωρα είναι τρομακτικό να ερωτάται αυτό σε τελετή τελευταία ώρα αν κάποιος έχει αντίρρηση να μην γίνει αυτός ο γάμος. Στην Μανταλενα ο παππάς είχε ρωτήσει κάτι τέτοιο τον Γιακουμη και την Μανταλενα νομίζω;