Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Για όλα τα υπόλοιπα θα μπορούσα να σε πω "go for it", αλλά γι' αυτό το τελευταίο ειδικά, θα σου έλεγα "ξέχνα το".... Χθες μιλούσα με μια συνάδελφο που ενδιαφερόταν να πιάσει δουλειά εκεί, αλλά για να προσληφθείς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα!Crimson Moonlight είπε:(...)ενώ θα ήθελα πάρα πολυ κάποτε να εργαστώ στο Αττικό Πάρκο φροντίζοντας τα ζώα της σαβάνας ή τις χελώνες.
Αυλαία, Πόρτα κι Γκλόρια ήταν τα θέατρα των 80s-90s που είχαν κατεξοχήν παιδικές παραστάσεις (εκτός απο τις κανονικές). Καλές παραγωγές κι προσεγμένες με πολυμελείς θιάσους. Ειδικά το Αυλαία φημιζόταν για τα παιδικά του, οι παραστάσεις του ήταν Σαββατο & Κυριακή, διπλές κι τις δυο μέρες στις 13:00 κι στις 15:00. Τότε έδινε κι εισιτήρια θεάτρου η Εργατική Εστία (δεν ξέρω αν δινει ακόμα). Σχεδόν παντά στις παραστάσεις έπαιζαν κι παιδιά εκτός απο τους ηθοποιούς. Θυμαμαι μια αλλη φορά (πάλι στο Αυλαία) είχα δει την "Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων" κι τους ρόλους όπου ο σωματότυπος έπρεπε να ειναι μικροσκοπικός (πχ ο άσπρος λαγός που κυνηγαει η Αλίκη στην αρχή, ο γάτος, τα φλιτζάνια που μιλούσαν κλπ), τους έπαιζαν παιδιά. Πάντα αναρρωτιόμουν πως έβρισκαν τα παιδια για τις παραστάσεις...από οντισιόν;; ήταν παιδιά ηθοποιών ή συντελεστών;;; ήταν παιδια απο θεατρικές ομάδες;;; έμεινα με την απορία...Αυλαία και Σινεακ πήγαινα και εγώ!
Την παράσταση αυτή στο Αυλαία την είχα δει και εγώ όντως ήταν πολύ ωραία.![]()
Οι παιδικές παραστάσεις οπως είπα ήταν Σαββατο & Κυριακή, μεσημεριανές ώρες, 13:00 κι στις 15:00. Δεν ήταν σε μέρες κι ώρες που τους εμπόδιζε στο σχολείο.@hannele
πάντα μου αρεσαν θεατρικές παραστασεις στις οποίες συμμετείχαν παιδια.
Τα παιδια επιλεγονταν σε οντισιον.
Ειχα απορία πώς τα παιδια συνδυαζαν το θεατρο με τις σχολικές τους υποχρεώσεις...