Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Nομίζω πως η συνέπεια δεν ήταν ποτέ προτέρημα των Ελλήνων. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.lass είπε:[Μελό mode on]
2. Η συνέπεια. Νομίζω πως παλιότερα που δεν υπήρχαν κινητά και μεσσεντζέρι (!) οι άνθρωποι ήταν πιο συνεπείς στις συναντήσεις τους.
Η ελάχιστη που υπήρχε αφανίστηκε με την έλευση των κινητών και του internet.prisma είπε:Nομίζω πως η συνέπεια δεν ήταν ποτέ προτέρημα των Ελλήνων. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Nομίζω πως η συνέπεια δεν ήταν ποτέ προτέρημα των Ελλήνων.
Νομιζω θα συμφωνησω με τη δευτερη αποψη. Η ασυνεπεια οφειλεται πιο πολυ στον ανθρωπο.Η ελάχιστη που υπήρχε αφανίστηκε με την έλευση των κινητών και του internet.
Εγώ έχω γνωρίσει ελάχιστους δυστυχώς. Σαφώς σαν τρισάθλιος λαός που είμαστε σε ορισμένα θέματα, το κινητό η το internet μπορεί να είναι μόνο η αφορμή που ψάχνουμε για να εξαφανίσουμε κάθε ίχνος συνέπειας ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά όχι ότι τη διαθέτουμε σα προτέρημα εξ'αρχής.lass είπε:Νομιζω θα συμφωνησω με τη δευτερη αποψη. Η ασυνεπεια οφειλεται πιο πολυ στον ανθρωπο.Ξερω πολλους Ελληνες που ειναι συνεπεις.