nefelli είπε:Εγώ θυμάμαι το "Παγωτό μες στο χειμώνα". Πρωταγωνιστούσαν Λίλα Καφαντάρη και Πάνος Μιχαλόπουλος.
Άγιοι Απόστολοι!!!!alkis21 είπε:Παιδιά μπορεί να πω βλακεία αλλά νομίζω πως στο Θέατρο της Δευτέρας ήταν... θυμάμαι σαν όνειρο ένα sci-fi (!) επεισόδιο όπου προσγειώνεται ένα διαστημόπλοιο και μια οικογένεια προσπαθεί να βοηθήσει έναν εξωγήινο (τον Τσιβιλίκα αν δεν κάνω λάθος) να προσαρμοστεί στη Γη... Θυμίζει σε κανέναν κάτι;
Εγώ γιατί θυμάμαι ένα παρόμοιο, αλλά με πρωταγωνιστή το Δημήτρη Πιατά;...alkis21 είπε:Παιδιά μπορεί να πω βλακεία αλλά νομίζω πως στο Θέατρο της Δευτέρας ήταν... θυμάμαι σαν όνειρο ένα sci-fi (!) επεισόδιο όπου προσγειώνεται ένα διαστημόπλοιο και μια οικογένεια προσπαθεί να βοηθήσει έναν εξωγήινο (τον Τσιβιλίκα αν δεν κάνω λάθος) να προσαρμοστεί στη Γη... Θυμίζει σε κανέναν κάτι;
Σωστά.alkis21 είπε:Νομίζω πως ο Πιατάς ήταν ο γήινος που βοηθούσε τον Τσιβιλίκα να προσαρμοστεί!
Εισαι απιστευτος! Τη θυμαμαι αυτη τη σκηνη, το εργο πρεπει να λεγοταν "ο ουρανοκατεβατος" (καμια σχεση με την ομωνυμη ταινια με το Φωτοπουλο)alkis21 είπε:Άλλες φάσεις από το συγκεκριμένο που μου ήρθαν ξαφνικά σ'αυτό το χάος που ονομάζω μυαλό...
Ο Τσιβιλίκας έσκασε μύτη τσιτσίδι οπότε χρειάστηκε να τον ντύσουν... και τα πήρε όταν πήγαν να του φορέσουν γραβάτα!![]()
Το όνομά του ήταν μια σειρά από αριθμούς... Και του λέει χαρακτηριστικά κάποιος πως αν κινδυνεύεις να σου έρθει κάτι στο κεφάλι, είναι πιο εύκολο να σου φωνάξουν "Μήτσο!" και να το αποφύγεις παρά όλο αυτό το μακρινάρι... Κι εκείνος απάντησε πως και οι γήινοι έχουν μια μεγάλη σειρά από στοιχεία και αριθμούς, ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας, ημερομηνία γέννησης κτλ. αλλά δεν τους χρησιμοποιούν πάντοτε όλους, έτσι λοιπόν κι αυτός άκουγε στο όνομα 165; 145; κάτι τέτοιο... Θυμάμαι ότι το είχα βρει πολύ έξυπνο!
manosdark είπε:και μας έχει ταράξει στην κουλτούρα
Το "Παγωτο μες στο χειμωνα" προβληθηκε για πρωτη φορα στις 4-6-84 απο την ΕΡΤ.WolfBack είπε:![]()
![]()
![]()
Ax, και να ξερες το πόσο καιρό την ψάχνω το εν λόγο θεατρικό!!!
Το μόνο που κατάφερα να περισώσω απ'αυτό ήταν μόνο ένα απόσπασμα μιας ώρας και αυτή ασπρόμαυρη!
Μακάρι να γίνει κάτι και να βρεθεί κάπου... έστω και σε VHS, αλλά ολοκληρωμένο!
![]()