Το Ρετιρέ (1990 MEGA)

ο δαλιανιδης ηταν πολυ μεγαλος,και σαν δημιουργος και γενικοτερα

μαζι με σακελαριο,τζαβελα και αλλους

ακομη δεν εχει φανει ποσο μπορστα απο την εποχη του ηταν

και με την σημερινη ενδοια των δημιουργων φαινεται ολο και περισσοτερο η απουσια του
 
Παιδιά, ξαναβάζει "Ρετιρέ" το Μέγκα, κάθε μεσημέρι! Χθες είδα το επεισόδιο που η Κατερίνα νοικιάζει σπίτι στην Ραφήνα για καλοκαιρινές διακοπές και έρχονται όλοι να την επισκεφτούν! Καταπληκτικές στιγμές! Επιτέλους, γιατί μου είχε λείψει το Ρετιρέ....τουρουτουρουτουρουτουρουυυυυυυυυ
 
Συγνωμη Μαρια μου αλλα πρεπει να σου δωσω ενα infraction χαχαχαχαχαχα
 
Wally είπε:
Συγνωμη Μαρια μου αλλα πρεπει να σου δωσω ενα infraction χαχαχαχαχαχα
Μα, Πάνο, λατρεύω το Ρετιρέ! Το κακό είναι ότι το χάνω λόγω εργασίας, μωρέ...είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία, χαχαχαχαχα, τουρουτουρουτουρου τουρουυυυυυυυυυ!!!! χαχαχαχαχαχα
 
Εμεις βλεπουμε (σχεδον οικογενειακως - η συζυγος δεν αντεχει ουτε το τιριτιτιτιτιτιτι) απο το YT του Mega τα επεισοδια καθημερινως (2 την ημερα με ευλαβεια)
 
Wally είπε:
Εμεις βλεπουμε (σχεδον οικογενειακως - η συζυγος δεν αντεχει ουτε το τιριτιτιτιτιτιτι) απο το YT του Mega τα επεισοδια καθημερινως (2 την ημερα με ευλαβεια)
Η κόρη μου ξέρει την μουσική, αλλά είναι ακόμα μικρή για να δει Ρετιρέ. Ο Δημήτρης δεν το πολυαντέχει, αλλά επειδή κάνουμε πλάκα, κ'εγω το λατρεύω, το υπομένει. Μάλιστα είχαμε κατεβάσει από το yt τα πρώτα 18 επεισόδια και τα είχαμε δει...αλλά μείναμε εκεί. Δεν τα έχω δει όλα τα επεισόδια, δυστυχώς. Προχθές το συζητούσαμε, αλλά δεν είχαμε πάρει χαμπάρι ότι ξαναπαιζόταν. Και χθες γυρίζοντας από την δουλειά, ω, τι χαρά! Ρετιρέ!!!!!!!
 
Κανεις δεν ειναι πολυ μικρος ή πολυ μεγαλος για να δει ΡΕΤΙΡΕ! :)
 
Χθες είχε το επεισόδιο που Κατερίνα και κα Σοφία θα πάνε εκδρομή στο Λονδίνο....και φυσικά όλοι τους ζητάνε να τους φέρουν ακριβά δώρα....αλλά μας το έκοψαν στη μέση και το επεισόδιο δεν τελείωσε με την κλασική επαναληψη ατάκας Κατερίνας :( Μα αυτοί στο Μέγκα δεν έχουν κανένα σεβασμό σ'εμάς του φανατικούς του Ρετιρέ!
 
Τι συμπτωση! Εγω εχτες εβλεπα αυτο που η Χαρουλα θα πηγαινε Λονδινο και την πλακωσαν ολοι στις παραγγελιες

και τελικα τους εφερε πραγματα απο Ελλαδα με μουφα τεμπελες και ξενερωσαν
 
Δε θυμαμαι, εκεινα τα επεισοδια ειχαν και συνεργειο στο Λονδινο με εξωτερικα πλανα; :Ρ
 
Οι επικριτές του Ρετιρέ υποστηρίζουν ότι οι σκηνές της σειράς είναι υπερβολικές, ενώ στην πραγματικότητα είναι βγαλμένες από την ζωή. Τις ζούμε καθημερινά, απλά δεν τις αναγνωρίζουμε. Ο σύζυγος με κοροϊδεύει για την λατρεία που έχω στο Ρετιρέ, αλλά τις προάλλες μια θεία του μας περιέγραφε σκηνή, από την πραγματικη ζωή, που όμως κάλλιστα θα ήταν επεισόδιο από το Ρετιρέ. Ξεκίνησαν με τον γιο, την εγγονή και της ξαδερφη της να πάνε μια βόλτα για καφέ με το αυτοκίνητο (κλασσική σκηνή Ρετιρέ) και ο καθένας ήθελε να πάει σε διαφορετικό μέρος. Η ίδια (βλ. Κατερίνα Σοφιανού) ήθελε να πάνε σε ένα ζαχαροπλαστείο δίπλα στον Άγιο Σώστη (υπαρκτό μέρος!!!). Ο γιος της όμως τους πηγε κάπου αλλού, ταλαιπωρήθηκαν και δεν βρήκαν αυτά που ήθελαν. Φεύγουν από την καφετέρια για να πάνε κάπου αλλού, τελικά ούτε εκεί μπορεσαν να βολευτούν. Στο τέλος η εγγονή λέει να πάνε σε ζαχαροπλαστείο να πάρουν τούρτα και η γιαγιά τους λέει, σαν μια άλλη Κατερίνα Σοφιανού: δεν πάω πουθενά, θα πάω σπίτι μου, σπίτι μου!!!

Και μετά μου λένε ότι το Ρετιρέ είναι υπερβολικό!
 
Καλα σιγουρα ειναι καταστασεις βγαλμενες απο τη ζωη, αλλα ουτε μπορω να πω οτι δεν ειναι υπερβολικο. Κατι που το κανει υπερβολικο ειναι οτι συνεχεια συμβαινουν καταστασεις ακριβως οπως αυτη που περιεγραψες. :D

Το συμπαν του Ρετιρε ειναι ενα συμπαν οπου ολοι ειναι βλακες και αναισθητοι εκτος απο σενα, οπου οταν κατσεις να φας θα φανε το φαι σου, που δε θα συμφωνουν ποτε μεταξυ τους ή με σενα, οπου οταν θες ή πας να κανεις κατι θα θελουν κατι αλλο, και που οταν αυτοι θελουν κατι καινουργιο, αυτο θα παει στραβα. Οποτε για το Ρετιρε ο σοφος ανθρωπος ειναι αυτος που δε θελει να κανει τιποτα, που δε θελει να παει πουθενα και γενικως δε θελει τιποτα καινουργιο.
 
Το παραφιλοσοφισες χαχαχαχαχαχα

Μαρια οταν καποια στιγμη βαριεσαι αφορητα, το σουλουπωνεις σαν ιστορια και το βαζεις εδω :D
 
Το ρετιρέ είναι μια τηλεοπτική χιουμοριστική σειρά καταστάσεων. Είτε το θέλουμε είτε όχι τα περιστατικά που περιγράφει είναι βγαλμένα από την ζωή. Τραβηγμένα μεν, βγαλμένα δε. Περιστατικά της περιόδου που γυρίστηκε (80-90). Η κατάσταση της Κατερίνας (πάντα στο πορτοκαλί) είναι που τη σπάει πότε-πότε, αλλά τι να κάνουμε ουδείς τέλειος... Όπως είχα ξαναγράψει κάπου, ο χώρος εργασίας της Κατερίνας μου θυμίζει έντονα εκείνο της μητέρας μου.
 
Το θυροτηλέφωνο στο σπίτι της Κατερίνας είναι ίδιο με το παλιό μου θυροτηλέφωνο! Για να μην αναφέρω τα παμπάλαια Siemens (τα γκρι) τηλέφωνα που παίζουν σε όλη τη σειρά! Τα πουκάμισα με τις βάτες και οι ριχτές μπλούζες είναι σαν βουτιά στο παρελθόν. Φυσικά μόνο η μόδα άλλαξε, από το 1990 μέχρι σήμερα. Γιατί οι ιστορίες καθημερινής τρέλας συνεχίζονται....χαχαχα! Ρετιρέ και ξερό ψωμί :p

Χθες έβλεπα το επεισόδιο που η Ελένη έχει γενέθλια και της φέρνουν όλοι οι καλεσμένοι δώρα από δεύτερο χέρι (επεισόδιο 19). Στο επεισόδιο 18 η Κατερίνα θέλει να πάει εκδρομή με τον Χρήστο αλλά η Ειρήνη της ξεφουσκώνει τα λάστιχα του αυτοκινήτου της. Ξέρει κανείς τι αυτοκίνητο έχει η Κατερίνα? Είναι ένα άσπρο σαν παλιο Toyota Starlet, αλλά το σήμα στο καπό δεν μου μοιάζει για Toyota!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
domniki είπε:
Ξέρει κανείς τι αυτοκίνητο έχει η Κατερίνα? Είναι ένα άσπρο σαν παλιο Toyota Starlet, αλλά το σήμα στο καπό δεν μου μοιάζει για Toyota!
Suzuki Alto δεκαετίας 80 είναι το αυτοκίνητο. Είναι σαν αυτό που είχε πάρει ο Γαρδέλης με τον Παπαδόπουλο και την Αλιφέρη για να κάνουν πλάκα στο Μιχαλόπουλο στην ταινία Βασικά Καλησπέρα σας!!
 
johnny19818 είπε:
Suzuki Alto δεκαετίας 80 είναι το αυτοκίνητο. Είναι σαν αυτό που είχε πάρει ο Γαρδέλης με τον Παπαδόπουλο και την Αλιφέρη για να κάνουν πλάκα στο Μιχαλόπουλο στην ταινία Βασικά Καλησπέρα σας!!
Ναι!!!!
 
domniki είπε:
Οι επικριτές του Ρετιρέ υποστηρίζουν ότι οι σκηνές της σειράς είναι υπερβολικές, ενώ στην πραγματικότητα είναι βγαλμένες από την ζωή. Τις ζούμε καθημερινά, απλά δεν τις αναγνωρίζουμε. Ο σύζυγος με κοροϊδεύει για την λατρεία που έχω στο Ρετιρέ, αλλά τις προάλλες μια θεία του μας περιέγραφε σκηνή, από την πραγματικη ζωή, που όμως κάλλιστα θα ήταν επεισόδιο από το Ρετιρέ. Ξεκίνησαν με τον γιο, την εγγονή και της ξαδερφη της να πάνε μια βόλτα για καφέ με το αυτοκίνητο (κλασσική σκηνή Ρετιρέ) και ο καθένας ήθελε να πάει σε διαφορετικό μέρος. Η ίδια (βλ. Κατερίνα Σοφιανού) ήθελε να πάνε σε ένα ζαχαροπλαστείο δίπλα στον Άγιο Σώστη (υπαρκτό μέρος!!!). Ο γιος της όμως τους πηγε κάπου αλλού, ταλαιπωρήθηκαν και δεν βρήκαν αυτά που ήθελαν. Φεύγουν από την καφετέρια για να πάνε κάπου αλλού, τελικά ούτε εκεί μπορεσαν να βολευτούν. Στο τέλος η εγγονή λέει να πάνε σε ζαχαροπλαστείο να πάρουν τούρτα και η γιαγιά τους λέει, σαν μια άλλη Κατερίνα Σοφιανού: δεν πάω πουθενά, θα πάω σπίτι μου, σπίτι μου!!!Και μετά μου λένε ότι το Ρετιρέ είναι υπερβολικό!
Παρακολουθουσα το επεισοδιο που συμπληρωναν ΠΡΟΠΟ και βγηκαν ολα Χ (οπως ειχε προτεινει η Χαρουλα)

Οταν τελειωσε, με επιασε μια μανια. Θυμηθηκα δυο αγωνες και τους εψαξα στο internet. Βρηκα οτι το δελτιο ηταν υπαρκτο αφου και οι δυο αγωνες εμφανιζοντουσαν στο δελτιο της 23/12/1990 (το επεισοδιο ειχε χριστουγεννιατικα δεντρα)

Λεβαδειακος-Παναθηναικος 0-0


Πανσεραικος-Λαρισα 0-0


:)

Βγαλμενο απο τη πραγματικη ζωη λεμε χαχαχαχαχα
 
Πίσω
Μπλουζα