Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία.Windaria είπε:Καλησπέρα σε όλους σας, κάνω το ποδαρικό μου εδώ! Το ξέρατε ότι το "ανιμε" είναι βασισμένο σε ομώνυμο παιδικό λογοτεχνικό βιβλίο το οποιο διδάσκεται στα δημοτικά της σκανδιναβίας? κυκλοφορεί και στα ελληνικά!
Βεβαίως! Έχω το βιβλίο, το διάβασα την εποχή που παιζόταν η σειρά στην τηλεόραση. Είναι πραγματικά ένα συγκινητικό βιβλίο, που διδάσκει αγάπη προς τα ζώα και τη φύση. Ακόμα θυμάμαι το κλάμα που έριξα αργά ένα βράδυ όταν διάβασα την τελευταία σελίδα. Όχι επειδή το τέλος είναι άσχημο. Αλλά επειδή δεν είχε άλλο να διαβάσω. Ήμουν 9 ετών.Windaria είπε:Kalhspera se olous sas, kanw to podariko mou edw! To kserate oti to anime einai vasismeno se omonymo paidiko logotexniko vivlio to opoio didasketai sta dhmotika ths skandinavias? kykloforei kai sta ellhnika!
DeadOrganPlayer είπε:Θα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος εάν μπορόυσε να βρεθεί υλικό από τα 52 επεισόδια όπως παίχτηκαν τότε από τη κρατική τηλεόραση (και όχι από την μεταγλωτισμένη απάτη του Μπίμπιλα).