ρε φίλε, κόβω με την πάρτη σου.. πώς γνωρίζεις όλες αυτές τις πληροφορίες; κανα βιβλίο φαντάζομαι, έτσι; ομολόγησέ το! :anim-smokin:Dominion είπε:Γιάννης Κανδυλάς (ή Χρήστος Δοξαράς) - ΑνθρωπάκιΠρούμελ - Τάσος Κωστής
Μάρτιν - Ηλίας Πλακίδης
Μόλις έφαγα ένα αδιανόητο φλασάκι: θυμάμαι ένα επεισόδιο του Νιλς με ένα φάντασμα που είχε ένα καταραμένο μυστρί (!)Vampire in a Cathedral είπε:ο Νιλς είχε έρθει σε επαφή με τα φαντάσματα του λιμανιού μιας πόλης (το άγαλμα που ζωντάνευε το βράδυ).
Το DVD και η τηλεταινία φίλε,είναι το ίδιο πράγμα...Sorin είπε:καλημερα αγαπητοι/ες ρετρομανιακοί/'ες! τωρα που εκατσα να διαβασω ολα τα ποστ για τον νιλς είδα οτι κυκλοφορησε περσι ενα dvd με το νιλς και καποιοι το αγορασαν! αυτο πως θα το παρουμε και μεις?? :icon_cry:
σε μεταγλωτιση εχω μια τηλεταινια και προχτες βρηκα το τελευταιο επεισοδιο..
τα προηγουμενα υπαρχουν ?εχει κανεις απο σας??
Νομίζω ότι αναφέρεσαι σε αυτό αγαπητέ DeadOrganPlayer.DeadOrganPlayer είπε:Φοβερό επεισόδιο bluenatic. Αυτό και το επεισόδιο με την πόλη που εμφανιζόταν μία φορά τα 100 χρόνια και απλά έπρεπε κάποιος ξένος να αγοράσει κάτι εκείνη το φορά που εμφανιζόταν για να λυθεί η κατάρα ητάν τα αγαπημένα μου!
Γιατι δεν μπορω να δω το ποστ της Candy???? :icon_cry:manos426f είπε:Μπράβο Candy !!
Άμεση αντίδραση !!
Domniki είπε:Γιατι δεν μπορω να δω το ποστ της Candy???? :icon_cry: