Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον - Nils Holgersson (1980)

[deleted]

Μπράβο παιδιά και καλώς ήρθατε στην παρέα μας. :thumbup:


[edited by TS]
 
Αφού τα κατεβάσω όλα θα κάνω αποσυμπίεση, ωραία μέχρι εδώ. Μετά τι θα κάνω; Το rapid μου λέει κάτι για 31-1-2007 τι είναι αυτό;
 
0.o...μετά είναι έτοιμο για να το δείς..
 
Σε πρίζω αλλα δεν ξέρω πρώτη φορά ασχολούμαι
 
Τελικά κατέβασες όλα τα files και τα αποσυμπίεσες? Μπόρεσες να το δείς? Το emule είναι ένα Ρ2Ρ πρόγραμμα και όχι δεν είναι τόρεντ..έχει διαφορετική νοοτροπία αλλά στην ουσία το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Εγώ πάλι προτιμώ να χρησιμοποιώ torrent clients όπως οι Azureus και Bitcomet. Μόλις κατεβάσεις και έναν τέτοιον client θα μπορείς να κατεβάσεις και τόρεντς απο κάποια site.
 
Τελειώνω σήμερα, μου έμεινε το 5 και το 6.

Τώρα με το connex σε μια ώρα κατεβάζω δυο παρτ.
 
Λοιπόν, το κατέβασα το αποσυμπίεσα και το είδα.

Τη ΄φωνή στο νιλς έχει δανείσει ο Σπύρος Μπιμπίλας, στη συγκεκριμένη τηλεταινία
 
Δεν είναι τηλεταινία αγαπητέ είναι συρραφή κάποιων επεισοδίων με ανανεωμένο καστ (πχ στην αυθεντική μεταγλώτιση τον κρούμελ τον έκανε ο Τάσος Κωστής)
 
Ρε συ dominion,27 χρονών και να θυμάσαι τοσο καλά σειρές του 80-81... Κάτι δε πάει καλά! Από 6 μηνών αναμνήσεις έχεις :)

Ενώ εμεις των 30 φευγα με το altzhaimer... που να θυμηθούμε! :biglaugh:
 
Καλησπέρα σε όλους σας, κάνω το ποδαρικό μου εδώ! Το ξέρατε ότι το "ανιμε" είναι βασισμένο σε ομώνυμο παιδικό λογοτεχνικό βιβλίο το οποιο διδάσκεται στα δημοτικά της σκανδιναβίας? κυκλοφορεί και στα ελληνικά!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Windaria είπε:
Καλησπέρα σε όλους σας, κάνω το ποδαρικό μου εδώ! Το ξέρατε ότι το "ανιμε" είναι βασισμένο σε ομώνυμο παιδικό λογοτεχνικό βιβλίο το οποιο διδάσκεται στα δημοτικά της σκανδιναβίας? κυκλοφορεί και στα ελληνικά!
Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία.

Καλωσήρθες στο φόρουμ μας !

( τα "Παιδιά του Πειραιά" αυξάνονται ... )
 
Σέλμα Λάγκερλεφ - Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον

Απόδοση K. Σίνου, Εκδόσεις Αφοί Βλάσση

Ορίστε και ο πλήρης τίτλος!

[Μια άσχετη φλασιά, Το Καπλάνι της Βιτρίνας το θυμάστε;]
 
ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας φερνω ευχαριστα νεα ο Νιλς σε DVD

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ

Στα περιπτερα σας.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

DSC00063.JPG
 
Nice!!!

Εν τω μεταξυ κατεβασε το demo του NinjaGaiden να μας κανεις κανα review!!! ;)
 
Ποιος κατεβαζει demo 983 mb με τα 768 της forthnet.:biglaugh: :biglaugh:
 
Εσυ!Ορμα!Περιμενουμε! :D
 
Windaria είπε:
Kalhspera se olous sas, kanw to podariko mou edw! To kserate oti to anime einai vasismeno se omonymo paidiko logotexniko vivlio to opoio didasketai sta dhmotika ths skandinavias? kykloforei kai sta ellhnika!
Βεβαίως! Έχω το βιβλίο, το διάβασα την εποχή που παιζόταν η σειρά στην τηλεόραση. Είναι πραγματικά ένα συγκινητικό βιβλίο, που διδάσκει αγάπη προς τα ζώα και τη φύση. Ακόμα θυμάμαι το κλάμα που έριξα αργά ένα βράδυ όταν διάβασα την τελευταία σελίδα. Όχι επειδή το τέλος είναι άσχημο. Αλλά επειδή δεν είχε άλλο να διαβάσω. Ήμουν 9 ετών.

Η πληροφορίες από το Wikipedia λένε πως η σειρά ήταν Ιαπωνική, 52 25-ωρων επεισοδίων, που πρωτοπροβλήθηκαν στην Ιαπωνία από 8 Ιανουαρίου 1980 έως 17 Μαρτίου 1981. Το αγόρασαν διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Το πρόσφατο DVD με τη χασαπο-σύμπτιξη όλων των επεισοδίων είναι γερμανικής προέλευσης, του 1981. Τώρα κυκλοφορεί σε διάφορες χώρες, όπως η Ελλάδα και η Εσθονία.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nils_Holgersson#Film_adaptations
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλησπέρα. Παρακολουθώντας το site εδώ και κάποιες μέρες μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι πρόκειται για μια καταπληκτική δουλειά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όποιον βρίσκέται πίσω από αυτό. Κοιτώντας ένα ένα τα topics και ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο δε μπόρεσα να καταλάβω πως πέρασε τόση ώρα...Anyway, αποφάσισα να κάνω το πρώτο μου post σε αυτό το thread όντας κι εγώ ένας φανατικός οπαδός του Nils Holgersson. Θα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος εάν μπορόυσε να βρεθεί υλικό από τα 52 επεισόδια όπως παίχτηκαν τότε από τη κρατική τηλεόραση (και όχι από την μεταγλωτισμένη απάτη του Μπίμπιλα). Ελπίζω να ισχύει αυτο που εγραψε κάποιος φίλος πριν καιρό ότι θα παιχτεί πάλι από τη ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ. Γενίκα εάν κάποιος έχει καμμιά πληροφορία για επανακυκλοφορία ή για το που μπορεί να βρεθεί η παλιά version της σειράς ας γράψει κάτι. ΄Θα κάνει χαρούμενο πάρα πολύ κόσμο εκτός από μένα. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα :) .
 
DeadOrganPlayer είπε:
Θα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος εάν μπορόυσε να βρεθεί υλικό από τα 52 επεισόδια όπως παίχτηκαν τότε από τη κρατική τηλεόραση (και όχι από την μεταγλωτισμένη απάτη του Μπίμπιλα).

Aφου σε καλωσορισω αρχικα στο forum,να σου πω οτι δεν το βρηκα και τοσο ''μεταγλωτισμενη απατη'' οπως το χαρακτηριζεις,το DVD του Νιλς.....

Τουλαχιστον εως οτου και αν βρεθουν τα αυθεντικα επεισοδια,αυτο ειναι κατι να εχουμε τουλαχιστον απο τον Νιλς και για μενα,ειναι ιδιαιτερα σημαντικο.....
 
Πίσω
Μπλουζα