"Το κοπή τη πίτα" 2010 (Αθηναϊκό ντιβίζιον)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Hταν μια καταπληκτικη βραδια!!!!! Χάρηκα πάρα πολυ που τα είπαμε και απο κοντά με τις Αργουην, Ηρα και Κριος ( σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λόγια :flower: ) , αλλά και που είδα και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, που είτε είχαμε ξανασυναντηθεί, είτε τα βρεθήκαμε για πρώτη φορά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την αγαπητή μου μετς ( :flower: ) για την τηλεφωνική της παρουσία. Ήταν μια πολύ ευχάριστη νότα στην όλη βραδιά :)

Πάντα τέτοια να' χουμε!!!!! :flower:
 
Ήταν μια πολύ όμορφη συναντηση (όπως ολες δηλαδη) άλλα αυτή η συνάντηση ήταν λίγο πιο ξεχωριστή για μένα καθώς ήμασταν πάρα πολλά άτομα και επίσης γιατί γνώρισα απο κοντά την Krios που ήθελα τόσο πολύ και έχω να πω πως είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος!

Ξαναείδα και μίλησα με τα φιλαράκια μου bspus και Saulot.

Επίσης χάρηκα πολύ που μίλησα περισσότερο με την Juanita και την Χριστίνα μιας και στις προηγούμενες συναντήσεις δεν είχαμε μιλήσει πολύ επειδή καθόμασταν μακριά.

Το δε αφεντικό Paspartoo σήμερα έλαμπε απο χαρά μιας καi ήταν ο οικοδεσπότης της κοπής της πίτας μας άλλα και ο Godfather της μεγάλης παρέας μας! Ήταν πανευτυχής που ήμασταν εκεί και που είχε καταφέρει να περάσουμε τόσο όμορφα.

Τέλος θέλω να πω ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για την όμορφη βραδιά και ότι πέρασα πολύ όμορφα και ενώ ήθελα να κάτσω παραπάνω για την γνωστή μασαμπουκα δυστυχώς έφυγα νωρίτερα λόγω οικογενείας πάντως υπόσχομαι την επόμενη φορά να κάτσω παραπάνω.
 
Το να μπαίνεις σε ένα forum, να κάνεις εκεί 5-6 posts, να εμφανίζεσαι σε ένα gathering και να πετυχαίνεις τύπο που είχες γνωρίσει σε bbs το 1995... ε, αυτά δεν γίνονται!

Saulot! Ναι ρε, τώρα που είδα το user id σου σε θυμήθηκα από το Kick Off! Να σε ξαναδούμε. Άντε, θα ρθω κι εγώ σε Sensible ώστε να πάρεις πίσω το (πολύ) αίμα σου...

Δυστυχώς ξέχασα το user id του Userά. Μόλις δει αυτό ας μου στείλει ένα pm.

(βάλτε πιο πολλές φωτος να δω τι γινόταν και αλλού, γιατί εκεί που ήμουν χωμένος δεν έβλεπα τίποτα..!)
 
Μπράβο παιδιά για την πολύ ωραία κοπή τη πίτα που κάνατε.

Ελπίζω του χρόνου να παρεβρεθώ και εγώ.

Περιμένουμε να δούμε και τις υπόλοιπες φωτό αλλά και βίντεο.

Juanita είπε:
Για πρώτη φορά ο Ρήγας δεν ακολούθησε στη μασαμπούκα με τη (φθηνή) δικαιολογία πως το πρωί θα ταξίδευε για Σαλονίκη... Μούσι μεγάλο :p στενοχωρέθηκε μάλλον που δεν του έτυχε και φέτος το φλουρί...
Έκανε δίαιτα γιατί περιμένει την μασαμπούκα στην Θεσσαλονίκη σήμερα. Επίσης έχει και σήμερα μια ελπίδα μήπως του κάτσει το φλουρί.
 
Uninvited είπε:
Το να μπαίνεις σε ένα forum, να κάνεις εκεί 5-6 posts, να εμφανίζεσαι σε ένα gathering και να πετυχαίνεις τύπο που είχες γνωρίσει σε bbs το 1995... ε, αυτά δεν γίνονται!
Είδες όμως ;)

Και που είσαι ακόμη...
 
Πρωτη φορα ειδα τοσους retromaniax μαζεμενους (και ελπιζω του χρονου να ειμαστε ακομα περισσοτεροι).

Ηρθαν ανθρωποι απο παντου - και καποιοι απο πολυ μακρια - νεα προσωπα αλλα και παλιες καραβανες που μας εκαναν την τιμη να κοψουμε μαζι την Πρωτοχρονιατικη πιτα μας και να γιορτασουμε παραλληλα τα 4 χρονια παρουσιας του forum μας στο διαδικτυο.

Οπως παντα μια τετοια συγκεντρωση ειναι μια καλη αφορμη για πηγαδακια για κονε για προτασεις σχετικες με το μελλον του forum για την τονωση σχεσεων μεταξυ κοινοτητων και γενικα για επαφη. Νομιζω οτι τα πηγαμε πολυ καλα και σε αυτο, και ισως συντομα δουμε καινουργια πραγματα στην "ατζεντα" του retromaniax.

Στο φαγοποτι που ακολουθησε....εε τα γνωστα...ψιλοτσιμπισαμε σαν πουλακια....

Περασα πολυ καλα χτες, ελπιζω και εσεις και σας ευχαριστουμε ολοι για την παρουσια και την τιμη που μας κανατε :)
 
Juanita είπε:
....η οποία αφού είδε και απόειδε που ο Ρήγας δεν πήγε να την πάρει όπως της είχε υποσχεθεί ....
Αφού περίμενα μάταια στους -5 βαθμούς Κελσίου στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης για μισή ώρα (βλ. πίσω αυλή, την οποία είχα καθαρίσει προηγουμένως από το χιόνι -άριστη σωματική άσκηση η επί σαρανταπενταλέπτου ανοδική και καθοδική κίνηση του φτυαριού προ της κατανάλωσης μισής βασιλόπιτας #) ), συνειδητοποίησα μετά τεράστιας λύπης ότι το ελικόπτερο που μου έταξε ο Ρήγας, δε θα εμφανιζόταν ποτέ... :(

Οπότε παρά τη θερμή επιθυμία μου και τις υπεράνθρωπες προσπάθειές μου (τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην κάνω οτο-στοπ σε διερχόμενο αεροπλάνο - και καλύτερα τελικά διότι διαπίστωσα ότι ήταν των νορβηγικών αερογραμμών :D ), δεν κατάφερα να βρίσκομαι στο κοπή τη πίτα 2015.. εε... συγγνώμη.. 2010 εννοώ... :D

Χάρηκα πάρα πάρα πολύ που σας άκουσα παιδιά, όσους λίγους άκουσα δηλαδή... :flower: Να είστε καλά και να περνάτε πάντα έτσι όμορφα! Και του χρόνου με υγεία!!!

Κρίστι μου, thanks for everything!! ;)
 
Εγώ πάλι πολύ λυπάμαι που έχασα την πίτα σας και την ευκαιρία να σας γνωρίσω, πραγματικά ήθελα να έρθω αλλά ένεκεν η οικογενειακή γκρίνια λόγω συζυγικής εγκατάλειψης με γκρινιάρικο μωρό, μου χάλασε όλη τη διάθεση, sorry Ηuanit, αλήθεια ήθελα να σας δω από κόντα, είμαι σίγουρη οτι κάνατε πολύ τρελό κέφι.
 
Τελικά τάμα μου το έχουν κάνει, να χάνω όλα τα καλά πράγματα για λίγο;;;

Τουλάχιστον βλέπω περάσατε καλα.. και αυτο μετράει... Αντε και του χρόνου !!
 
salax είπε:
Να ευχαριστήσω με την σειρά μου τους διοργανωτές, για το ωραίο happening. Αλλά και το άξιο Amigo-τέκνον Ρύνγκαρ :cool: για την αδιαμφισβήτητη αύρα του #) LOLΚαι να παραθέσω τας εξ amigahellas αποκαλυπτικές φωτό, πέριξ των οποίων ας κάνει την περιγραφή κάποιος εκ των αδμινιστρατώρων, διότι το πλείστο του παρευρισκόμενου προσωπικού δεν το γνωρίζω..
Εφχαριστώ τέκνον μου, θα ληφθεί σοβαρά υπόψη το σχόλιό σου. Ευχαριστώ και για τον αναπτήρα αφου τώρα οι ελληνικοί που φτιάχνω στη δουλειά θα είναι ακόμα πιο ρετρό... ;)

salax είπε:
3-2.jpg
Οταν είδα το κουτί πριν το ανοίξουμε, φαντάστηκα ότι θα ηταν λίγο...κάπως μεσα, αλλά αυτό δεν το περίμενα. Δεν πειράζει, το Χρονι-Ολα ταιριάζει με το Κοπή-τη-πίτα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

AA+ είπε:
Τουλάχιστον βλέπω περάσατε καλα.. και αυτο μετράει... Αντε και του χρόνου !!
ΓΙα μένα παντως δε μετράει καθόλου που ο shock εχει παραπανω Macs από μενα :D :D:D
 
Χαίρομαι που περάσατε καλά. Αλλά...

Διαβάζω για νέο ρεκόρ συμμετοχών κλπ κλπ

Ποιός έχει καλή μνήμη για να γράψει τον ακριβή αριθμό ατόμων ή ακόμα καλύτερα όλους όσους συμμετείχαν ονομαστικά; Για να δούμε και εμείς οι απόντες.

Και από ότι βλέπω ο Wally έφαγε μπόλικα μελομακάρονα φέτος στις γιορτές. Πάχυνες βρε! :p
 
Περισυ ημασταν οι γνωστοί και τους σημείωνα εναν εναν στο κινητό μου. Φέτος, οχι honoured!!! Ουτε και Αυτοκράτορα του GRM να με χρίσουν, δε μπαίνω στη διαδικασία να θυμηθώ! :D :D:D Ηταν πανω από 40 άτομα, κατι πρωτοφανές για τη θεματολογία του φόρουμ. Αρκετοί είχαν φέρει έξτρα άτομα, ενώ αλλοι ήρθαν ξαφνικά. Πάντως, μπορώ να πω με σιγουριά ότι όσοι δήλωσαν, ήρθαν, εκτός από τη μετς που δε μας καταδέχτηκε.
 
Αν δεν έκανα κάποιο τρομερό λάθος -κι αν δεν ήρθε κανείς αφού έφυγα-, νομίζω πως τους φωτογράφησα όλους... επομένως η απάντηση είναι στη μηχανή σου!
 
Τουλάχιστον ο Μαξούλης που θυμάμαι αρίβαρε μετά την αποχώρησή σας!!!!
 
alkis21 είπε:
Αν δεν έκανα κάποιο τρομερό λάθος -κι αν δεν ήρθε κανείς αφού έφυγα-, νομίζω πως τους φωτογράφησα όλους... επομένως η απάντηση είναι στη μηχανή σου!
Οι οποίες φωτογραφίες αυτή τη στιγμή απέχουν 400 χλμ από μένα αφου τις μετέφερα ήδη στο πισίον :D . Λοιπόν Αλκη, μιας και παραπονέθηκες πιο πάνω, αναφερόμενος στις ικανότητές σου ως φωτογράφος, ότι μονο με τη χρήση του joystick δεν είσαι άτσαλος, βρήκα πώς θα σε κάνω καλύτερο. Θα προσαρμώσω ενα Tomahawk επάνω στη μηχανή για να ζουμαίρνεις και να λοκάρεις σαν να παίζεις F18-Interceptor, τι λες; :D
 
Ωχ... για να το λες αυτό φαντάζομαι πόσο χάλια θα βγήκαν οι φωτό!
 
Εύθασα λίγο μετά τις 22.00 στο 'Αθηναίων Πολιτεία' και μόλις είχατε φύγει. Δυστυχώς το μόνο κινητό που είχα ήταν του Rygar ο οποίος είχε αποχωρήσει νωρίς, έτσι δεν είχα τρόπο να μάθω το μέρος που συνεχίσατε! Ας είναι. Χαίρομαι που περάσατε καλά και ελπίζω καποια στιγμή να σας γνωρίσω.
 
Πασπατου, λυπαμαι που δεν ημουν για να σε δω με τι καμαρι και συγκινηση θα εκοβες τα κομματια :D

Βαλτε και αλλες φωτογραφιες ..

Σαν μικρη δεν ηταν η πιτα σας βρε παιδια? :p

WalkerYannis είπε:
Εύθασα λίγο μετά τις 22.00 στο 'Αθηναίων Πολιτεία' και μόλις είχατε φύγει.
Κριμα μωρε :( την επομενη φορα :)
 
Καλα που ειχαμε και τον Ηρακλη με τις χειρουργικης ακριβειας κινησεις του να κοβει την πιτα για να μην μεινει κανενας παραπονεμενος! Η αληθεια ηταν οτι ηρθαν πολλα ατομα, σχεδον διπλασια απο περισυ, κατι που ευχαριστησε τους παντες και ζεστανε αρκετα την ατμοσφαιρα, και με μια πιτα οτι και να κανεις.. :)

Παντως απο το να εχουμε δυο πιτες και να τις κοιταμε εγω και ο Rygar, χιλιες φορες καλυτερα με μια πιτα και πολυ κοσμο!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απροσεχτα παιδια που δεν διαβαζετε το portal...

Η πιττα ηταν μια χαρα μεχρι που ανεβηκε στο μηχανακι μου.

Κουνα-κουνα τα σοκολατενια γραμματα πηραν οριστικο διαζυγιο απο την επιφανεια της πιττας.

Να ναι καλα η Ιωαννα που καταφερε να τα συναρμολογησει (οσο ηταν δυνατον)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα