Το οικόσημο των Άρντλεϋ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας domniki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Turrican είπε:
Απήστευτη δουλειά πραγματικά Kambia! Νομίζω ότι θα ήταν εξαιρετική ιδέα να είχε τον Πρίγκιπα στο πίσω μέρος!
Λες αυτη με την γκαϊντα ετσι Turri? Οποτε αυτο για σενα ;)

Eπππ και εγώ Πρίγκηπα θέλω...

ΓΙΝΕΤΑΙ :byebye: ή άργησα;;; :cry: :cry: :cry: :cry:

Kampia:dribble::dribble::dribble::dribble: έχω μείνει άναυδη...

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Και ενα για την Χουανα (Ο πριγκηπας με την Γκαϊντα εχει σουξε!!!)

Kambia μου αν υπάρχει πρόβλημα επειδή το πρόλαβε ο Turri θα βολευόμουν και με αυτή

picture.php

Βέβαια δεν ξέρω αν είναι εφικτό...και δε θέλω να σε πιέζω σε καμία περίπτωση #) #) #)

Γιατί το R δε θα το γλιτώσω... :zip:

Juanita είπε:
Kambia μου αν υπάρχει πρόβλημα επειδή το πρόλαβε ο Turri θα βολευόμουν και με αυτή
picture.php

Βέβαια δεν ξέρω αν είναι εφικτό...και δε θέλω να σε πιέζω σε καμία περίπτωση #) #) #)

:tease: :tease: :tease:

Kambia μου θα κλαψω απο συγκινηση :worship:

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ :clap:

Μπορεις να μαντεψεις ποιο θελω εγω??? Την Καντυ με το τζην παντελονι :please: Aχ, εχεις συμπληρωσει και το φοντο... #)

Χριστε μου, δεν πιστευω στα ματια μου, ειναι τοσο μα τοσο ομορφα!!!!

Kambia, YOU ROCK !

Δε σου κάνω παραχώρηση, καλέ...

Απλά, πεθαίνω για τον Μεγάλο Πρίγκηπα και κούκλο Άλμπερτ...

...και καλοπιάνω και την Kambia :D :D γλυψ γλυψ

Kambia, να ρωτησω κατι: μπορουμε να εφαρμοσουμε την ιδια τεχνικη για να φτιαξουμε σουβερ?????

Juanita είπε:
picture.php

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Τον Turri ρωτα... Αν παλι θελεις την πιο πανω που ποσταρες στειλτη μου με ενα mail αλλα τωρα που το σκεφτομαι ειναι απο το τελευταιο επeισοδιο σωστα? Θα την παρω απο κει

:darkglasses:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
domniki είπε:
Kambia, να ρωτησω κατι: μπορουμε να εφαρμοσουμε την ιδια τεχνικη για να φτιαξουμε σουβερ?????
You got it Domniki ;)

Υγ. Σου αρεσε το Backround που εβαλα στην εικονα? Δεν ηξερα τι αλλο να βαλω για να μην ειναι αδειο

Kambia είπε:
You got it Domniki ;)
Υγ. Σου αρεσε το Backround που εβαλα στην εικονα? Δεν ηξερα τι αλλο να βαλω για να μην ειναι αδειο
Το background ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!! Οχι απλα μου αρεσε, ξετρελαθηκα :clap:

Kambia είπε:
Εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Τον Turri ρωτα... Αν παλι θελεις την πιο πανω που ποσταρες στειλτη μου με ενα mail αλλα τωρα που το σκεφτομαι ειναι απο το τελευταιο επισοδειο σωστα? Θα την παρω απο κει:darkglasses:
Βρε θα με τρελάνετε!!! :D

Αν υπάρχει ένας μόνο πρίγκιπας, τότε συμβιβάζομαι με τον Anthony!!!!

Juanitaaaaa!!!!!!!!!!

Για να μην μπερδευτω θελω ο καθενας να γραψει ποιον/α θελει.

Kambia έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά! Δεν ξέρω τι να πω... :thumb:

Το δικό μου, θα ήθελα να έχει την Candy στην πίσω πλευρά! (Σε όποια "πόζα" θες εσύ) :)

Κάμπια μου...αν δν γράψουμε τελικά μυνηματάκι, θα ήθελα και εγώ την ίδια με τον Turri... αυτή με την γκάιντα! :)

Kambia είπε:
Μμμμμμμ......! Νομίζω οτι η FO, θα ήθελε αυτό .....

Ελπίζω να μη μου 'ρθει τίποτα στο κεφάλι...... :brick:

Kambia πρέπει να πω οτι έχεις κάνει απίστευτη δουλειά .......... :clap: :clap:

Κambia μου, εγώ θα ήθελα αυτή που πόσταρα μόνο με την προϋπόθεση πως δεν είναι extra κόπος...

Αλλιώς... τον Άλμπερτ μικρό Πρίγκηπα με την γκάιντα... :D :D:D:D

teflon είπε:
Μμμμμμμ......! Νομίζω οτι η FO, θα ήθελε αυτό .....Ελπίζω να μη μου 'ρθει τίποτα στο κεφάλι...... :brick:

Kambia πρέπει να πω οτι έχεις κάνει απίστευτη δουλειά .......... :clap: :clap:
Το πιο πανω οικοσημο κατοχυρώνεται στον κυριο με την πρασινη φατσα και τα πεταχτα αυτια :D

Juanita είπε:
Κambia μου, εγώ θα ήθελα αυτή που πόσταρα μόνο με την προϋπόθεση πως δεν είναι extra κόπος...
Αλλιώς... τον Άλμπερτ μικρό Πρίγκηπα με την γκάιντα... :D :D:D:D
Οκ Χουανα. Θα την κανω capture και θα την βαλω ;)

Όντως έχεις κάνει επαγγελματική δουλειά Kambia. :worship: :worship:Αν κάποια στιγμή είχα την τιμή να κρατήσω κάτι τέτοιο,θα ήθελα την Candy που κρατάει το τριαντάφυλλο και ονειρεύεται...:rolleyes:

ΟΥΑΟΥ!! Είστε απίστευτοι!! Τι όμορφη πρωτοβουλία είναι αυτή?! Σήμερα το είδα για πρώτη φορά και είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!

Kambia, είσαι καλλιτέχνης!!Πάρα πολύ καλή δουλειά!!Ίσως να ήταν θράσος να ζητήσω κι εγώ ένα..ε? Πάει πολύ..το καταλαβαίνω..

Δεν μπορούσα όμως να μην εκφράσω το θαυμασμό μου για τη δουλειά σου!! Και πάλι συγχαρητήρια!!

Πίσω
Μπλουζα