Το οικόσημο των Άρντλεϋ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας domniki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Όχι βέβαια!!!!!

Δοκίμασέ το, πες του να σου στείλει και φωτό!

Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα!!!

Έχω μια απορία που έχει να κάνει με το υλικό. Μας έγραψες κάπου ότι είναι γυαλί.

Το πίσω χρώμα θα αντανακλάει εμπρός?

akaliakoukou είπε:
Όχι βέβαια!!!!!Δοκίμασέ το, πες του να σου στείλει και φωτό!

Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα!!!

Έχω μια απορία που έχει να κάνει με το υλικό. Μας έγραψες κάπου ότι είναι γυαλί.

Το πίσω χρώμα θα αντανακλάει εμπρός?
Οχι. Τα χρωματα ειναι επικαλυπτικα και ειναι ολο βαμμενο (μπρος και πισω)

Για δειτε και το μλπε. Ομορφο ειναι και αυτο.

dsc00085tc9.jpg

Δεν εχει στεγνωσει ακομα καλα το χρωμα και δεν φαινεται και πολυ καλα. (Ολες οι φωτογραφιες ειναι απο κινητο γι' αυτο και δεν ειναι καθαρες)

dsc00085tc9.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τώρα μάλιστα... Μπερδεύτηκα!!! :precry:

Και το μπλε μου αρεσει!!!!

Δεν ξέρω ανάμεσα σε κόκκινο και μπλε ποιο να διαλέξω!!!

Από μπροστά πάντως επιμένω στο κόκκινο!

Πάντα από ότι μπορώ να κρίνω όπως τα βλέπω τώρα. Ίσως άμα τα δω τελειωμένα να αλλάξω γνώμη!

Λοιπον, επειδη ειδα τα οικοσημα απο κοντα, εχω να δηλωσω οτι ειναι ΤΕΛΕΙΑ :clap:

Noμιζω οτι και χρυσο ειναι υπεροχο.

Αλλα θελω να τους πληροφορησω ολους οσους εχουν δηλωσει την επιθυμια να αποκτησουν ενα οικοσημο απο τα χερακια της Kambias, οτι τα εξοδα κατασκευης εχουν φτασει στα υψη. Οποτε προτεινω να συνεισφερουμε στα εξοδα, γιατι θα τιναξουμε τον προϋπολογισμο της candy-sister στον αερα, και πιστευω οτι κανεις δεν το θελει αυτο. Φανταζομαι οτι οταν η κοπελα ξεκινησε την κατασκευη δεν ηξερε οτι θα ηταν τοσοι πολλοι αυτοι που θα ηθελαν το οικοσημο των Ardley #) Yπολογισαμε γυρω στα 10 ευρω για καθε οικοσημο.

Σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να βγει ζημιωμένη η Kambia μας.

Το αντίθετο μάλιστα, θα πληρωθεί και ο κόπος της.

Αν συμφωνείτε, στη συνάντηση στην Αθήνα να κανονίσουμε τις "λεπτομέρειες" αφου οι περισσότεροι απ΄οσους έχουμε εκφράσει επιθυμία να το αποκτήσουν θα είμαστε παρόντες.

10 euro μου φαίνονται λίγα... αν η kampia ερθει στο meeting το συζηταμε αλλα νομίζω το γύρω στα 20 θα ήταν πιο δίκαιο...

Saulot είπε:
10 euro μου φαίνονται λίγα... αν η kampia ερθει στο meeting το συζηταμε αλλα νομίζω το γύρω στα 20 θα ήταν πιο δίκαιο...

Μπά... Saulot... θα λογαριάσουμε χωρίς τον ξενοδόχο...
:D

Εκτός και αν μας κάνει την έκπληξη με γεύσεις από τους Κέδρους...!!!:dribble::dribble::dribble::dribble:

nessie είπε:
Η Juanita ρε παιδιά! Έχει ακόμη τις αισθήσεις της;
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Nessie, δεν το είχα δει...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτό εννοείται και εξυπακούεται!!!

Σε καμία περίπτωση δε θα ζημιωθεί η Kambia!!!

Τόσο κόπο έκανε!

Πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε, έτσι δεν είναι?

Φυσικά και συμφωνούμε....... #)

Saulot είπε:

Saulot ειμαι Θεσσαλονικη και λιγο δυσκολο να πεταχτω μεχρι Αθηνα. Καποια στιγμη θα γινει και αυτο παντως. :D

Για τα χρηματα μην αγχωνεστε. Η προταση μου ειναι οταν τελειωσουν τα οικοσημα και τα παρετε στο χερι να το ξανασυζητησουμε το θεμα, γιατι οι ποσοτητα των υλικων αυξανετε, οσο αυξανονται και οι ενδιαφερομενοι, αρα και τα εξοδα. Παντως τα 20 ? ειναι αρκετα, τα 10 ? που προτεινει η domniki ειναι οκ για να καλυφθουν τα εξοδα των υλικων με βαση την παρουσα λιστα που εχω (μην βρεθω και με κερδος!).

Οσον αφορα τον κοπο μου, ΧΑΡΑ μου. :hurrah:

:hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah:

Κambia μου, η χαρά και τα πανηγύρια είναι δικά μας...

Εγώ δηλώνω κατενθουσιασμένη και τρισευτυχισμένη (μου αρέσει τρομερά το μπλε) ! Όπως καταλαβαίνεις έχω ανέβει σε συννεφάκι (σα να παρακολουθώ συναυλία... μάντεψε ποιού!!! :D :D:D)

Προβλεπω οτι ο καθενας θα εχει το χρωμα του...

ΟK then, ο καθενας να μου πει τι χρωμα θελει στο πισω μερος απο τα εξης 3:

1) Κοκκινο

2) Μπλε

3) Χρυσο

Η αποφαση σας, παρακαλω, να ειναι τελικη. Θα μου ειναι χρονοβορο να αλλαζω χρωματα.

Α! και κατι ακομα. Θελετε στο οικοσημο του καθενα να γραψω το nickname του? Η τιποτα?

@Juanita. Μην μου πεις συναυλια του.... :D :D:D

Πραγματικά, η χαρά και τα πανηγύρια είναι δικά μας, για να μην πω τι πανηγύρια θα κάνει η FO μου μόλις παραλάβει το δώρο-έκπληξη..... :D Να ξέρετε πάντως οτι δεν θα σας την γνωρίσω ποτέ, γιατί θα μου την καταστρέψετε...... :D Φτάνει που είδε και τα 115 επεισόδια μονοκοπανιά και βαλάντωσε στο κλάμα :mad:

Eίδα κ' έπαθα να την συνεφέρω......... :mad:

Λοιπόν,...........εγώ θα επιλέξω το..........εγκχμμμμμμμ............. μμμμμμμμμμ....... τοοοοοοοο........ μπλέ? :precry:

Το μπλέ !!!! #)

H Kambia έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και είναι άξια συγχαρητηρίων!!!Δεν τολμώ να ζητήσω και εγώ ένα,μιας και οι παραγγελίες είναι ήδη πολλές.Όμως ό,τι και αν χρειαστείτε είμαι στη διάθεσή σας! :thumb:

Χμμμ...

Χρυσό με την φράση "Everybody Lies" απο πίσω...

Μήπως καλύτερα "Everybody Dies"; :angry:

Candy εχω και σενα στη λιστα ;)

Διαλεξε χρωμα...

Χρυσό,αλλά θέλω να είναι το τελευταίο που θα φτιάξεις και μόνο όταν έχεις χρόνο.Σ'ευχαριστώ καλή μου Kambia! :flower:

Juanita είπε:
Σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να βγει ζημιωμένη η Kambia μας.
Το αντίθετο μάλιστα, θα πληρωθεί και ο κόπος της.

Αν συμφωνείτε, στη συνάντηση στην Αθήνα να κανονίσουμε τις "λεπτομέρειες" αφου οι περισσότεροι απ΄οσους έχουμε εκφράσει επιθυμία να το αποκτήσουν θα είμαστε παρόντες.

Περιμένουμε ενημέρωση και εμείς, που δυστυχώς δε θα είμαστε παρόντες...

Kambia, και εγώ προς το μπλε κλείνω! :happyjump:

Εγώ δεν έχω κατασταλάξει ακόμα σε χρώμα...

Μάλλον είμαι αναποφάσιστη!

Θα ήθελα όμως να γράφει πάνω...

"Είσαι πιο όμορφη όταν γελάς!..."

Γίνεται???

Πίσω
Μπλουζα