Το πιο εθιστικό παιχνίδι που έχετε παίξει, παίζετε και θα το παίζετε μια ζωή;

Απο τα 90ς δεν μπορει να λειπει το Donkey kong country για το snes. Δεν γινεται να υπαρχει γενικη αναφορα στο 2d gaming των 90ς χωρις να αναφερθει το ονομα donkey kong country. Αν καποιος δεν εχει παιξει το παιχνιδι τοτε στην ωρα του τον Νοεμβριο του 1994 η εστω εκει κοντα αντε max τα 2 χρονια αποσταση εχασε μια απο τις μεγαλυτερες στιγμες των 90ς η μαλλον την επικοτερη gaming στιγμη των 90ς οσον αφορα τα 2d παιχνιδια.

Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι εβγαλαν τετοιο παιχνιδι.

Στο score αντοχης στον χρονο και στις ωρες παιχνιδιου που εχει να προσφερει ισως ειναι και οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει στην ιστορια των videogames μεχρι στιγμης. Δεν νομιζω οτι υπαρχει η δυνατοτητα σε καμια περιπτωση μα σε καμια περιπτωση ωστε να βγει ενα νεο 2d παιχνιδι που να φτανει το Donkey kong country.

Kατι αναλογο μπορει να συμβει μονο σε ταινιες επιστιμονικης φαντασιας.
 
για ένα διάστημα ήταν θυμάμαι τα Virtua Tennis. Eίχα λιώσει τα δύο πρώτα στο Dreamcast ενώ είχα τερματίσει τα 3 πρώτα στα ηλεκτρονικά. Αξέχαστα παιχνίδια και με τον αδερφό μου. Στο 1 τον νικούσα ενώ στο 2 ήμασταν ισοδύναμοι.
Ασχολήθηκα και με το 4, αλλά δυστυχώς δεν είχε καλό online και το παράτησα.
 
Συνεχεια επιστρεφω σε Pokemon gen 1 & 2. Μεγαλωσα με αυτα τα παιχνιδια οπότε μιλαμε για πολλη νοσταλγια, παντα σε οριτζιναλ κονσολες και με τις κασετες Red και Silver που εχω ακομα απο τοτε.

Και Minecraft, αν και τελευταια μου φαινεται λιγο παραγεμισμενο οπότε γυρισα στην παλια εκδοση μεσω Betacraft.
 
Το Rick Dangerous σε MS-DOS με CGA γραφικά.
Υπάρχουν ορισμένα (όχι λίγα) παλιά παιχνίδια CGA στο DOS που ασκούν μια ακαταμάχητη, περίεργη γοητεία. Είναι το feeling του προσωπικού υπολογιστή εκείνης της εποχής, παρά τις περιορισμένες δυνατότητες του σε παιχνίδια.

Το Rick Dangerous είναι ένα από αυτά. :thumbup:
 
Παιζω στο pc αυτη την φορα το gears of war την παλια εκδοση και το παιχνιδι παραμενει απιστευτα διασκδαστικο.Σε CRT tv εννοειται. Τα γραφικα του μου φανηκαν καλυτερα απο αυτα του xbox 360 και εχει και πιο πολλες πιστες.Παρα πολλες οι ωρες με το πρωτο gears of war.

Δεν γινεται να λειπει απο το θεμα

GEARS OF WAR 2006

Tα λογια δεν χρειαζονται για αυτο το παιχνιδι ειναι περριτα.

gears of war xbox.png
 
Πίσω
Μπλουζα