Το πρώτο σοβαρό βήμα για τη μη αναγκαιότητα των HTPCs ;;;

Μανο, εχεις απολυτο δικιο στο σχολιο σου... Ουτε και περιμενα πολλα οταν ποσταρα, αλλα καλλιο αποτυγχανειν... :)

Το θεμα μου ειναι το εξης: το ΗΤ μου ΔΕΝ βγαζει HD. Ως εκ τουτου, αν επαιρνα το μηχανακι, θα ηθελα να ριξω την εικονα κατευθειαν στον προτζεκτορα ΑΛΛΑ τον ηχο να τον περασω απο τον ενισχυτη του ΗΤ μου για να εχω πολυκαναλο. Αυτο θελω να δοκιμασω. Αν θελει κανενα παλεκαρι να τον κερασω καφεδακι σπιτι μου και να του δειξω τη συλλογη μου απο... Amstrad, ευπροσδεκτος :)
 
To βουτηξα σημερα, 99 νομισματα απο Πλαισιο.

Εχει βαλει κανεις ανεπισημο FW? Αν ναι, ποιο; Προβληματα;;
 
Kαλά έκανες Θέμη,όσο περνάνε οι μέρες το γουστάρω και περισσότερο το μηχανάκι... :D :D

Εγώ "παίζω" με το τελευταίο official firmware πάντως... :)
 
Περασα το τελευταιο pre-release της WD κατευθειαν, οποτε δεν ειδα τις αλλαγες, επαιξα λιγα προχειρα βιντεακια, ωραιο μαραφετι φαινεται! Αποψε εχει Χαμενους και Τυδωρ :)

Ερωτηση: τι υποτιτλους παιρνει, και πως πρεπει να τους ονομασω για να μπορω να εχω πολλαπλους (εκτος απο idx/sub, πχ. srt); Παιζει να κανω:

video.avi

video.en.srt

video.gr.srt

η κατι τετοιο;

Τσηρς

Θ
 
Αν και νομίζω ότι πρέπει οι υπότιτλοι να έχουν ίδιο ακριβώς όνομα με το video αρχείο,κάνε μια δοκιμή πατώντας το κουμπί option την ώρα που παίζει το video.Η δεύτερη από αριστερά επιλογή αφορά τους subs,οπότε θα δεις ποιους σου δίνει διαθέσιμους...
 
Το πήρε ο αδερφός μου μαζί με έναν seagate 1τερρα εξωτερικό και θα έχω άποψη αύριο!!! Οι πρώτες του εμπειρίες είναι άριστες αλλά πρέπει να περάσει και από τα χεράκια μου για να σας γράψω άποψη! Εντυπώσεις προσεχώς!
 
A! βρε διαβολε, κριμα - θα ηταν βολικο. Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να δοκιμαζω τους υποτιτλους στο πισι πριν τους περασω.

ΟΚ, μικρο το κακο! Τωρα παρακολουθουμε εναγωνιως τις εξελιξεις του fermwouear. Εντυπωσεις απο αναπαραγωγη αυριο πρωι!

Α, αληθεια, τελικα ποιους τυπους υποτιτλων δεχεται; Δεν εχω βρει κατι!
 
8 τύπους δέχεται νομίζω,μέσα στους οποίους είναι σίγουρα .srt,.smi,.sub,.ass,.ssa.....
 
E, ενταξει τοτε, αφου παιρνει srt (το δοκιμασα οντως) και sub μου καλυπτει το 99% των περιπτωσεων... ευχαριστω :)
 
Θέμη μεγειά!!!!! Κοίταξε στο κουτί της συσκευασίας νομίζω τα γράφει όλα!!!!!!

Καλές προβολές φίλε και φυσικά μόνο με HDMI καλώδιο αν έχεις τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας.
 
Σ'ευχαριστω φιλε μου :)

Δεν ειδα να γραφει τιποτα στη συσκευασια (καλα, οχι οτι ξετιναξα και τα χαρτια βεβαια), γι αυτο ρωτησα...

Και, οταν με το καλο μετακομισω (γιατι προς το παρον το εντερον μου ημισυ δεν με αφηνει να ανοιξω την καινουργια τιβι) θα παιξει HDMI αμεσα... αρχισα ηδη να κατεβασω HD ταινιες :D
 
Γιατί δεν σε αφήνει να συνδέσεις το μηχανάκι στην τηλεόραση; Αναλώσιμα είναι τα μηχανήματα. Λες και θα την κρατήσεις για πάντα;

Αστειεύομαι έτσι; Μη πέσει και παντόφλα. Πάντως εμένα η σύζυγος επέμενε για την αγορά του μασινιού, της την έδινε η παρουσία HTPC στο σαλόνι (και εδώ που τα λέμε είχε και απόλυτο δίκιο, σαν μπαούλο ήταν....... ) .
 
Οχι, δεν με αφηνει να *ανοιξω* την καινουργια τηλεοραση απο το κουτι της, γιατι την πηραμε για το καινουργιο σπιτι :D

Εντυπωσεις απο χθες το βραδυ (Lost & Chuck):

-πολυ φωτεινα τα λαμπακια του, ξεχωριζουν απ'ολες τις αλλες συσκευες. Δεν βαριεσαι...

-Πολυ ωραιο το interface, ευκολο και γρηγορο.

-Περιεργη γραμματοσειρα εχουν οι υποτιτλοι - αλλα συνηθιζεται υποθετω!

-Ο ηχος εχω την εντυπωση οτι ηταν πιο επιπεδος απ'ο,τι εχω συνηθισει. Το ειχα κοτσαρει πανω στον ενισχυτη του ΗΤ μου και σημεια που ειχαν μπασα που ηξερα (π.χ. στο λογοτυπο του Lost, στο κομματι τιτλων του Chuck) ηταν πιο επιπεδα... ιδεα μου;;;

-Το Chuck ειχε 2 υποτιτλους, οπως περιεγραψα: chuck.gr1.srt και chuck.gr2.srt. Το μηχανηματακι ειδε και τους δυο και με αφηνε να αλλαζω μεταξυ τους, αλλα ειχε ενα προβλημα στο timing - τους εδειχνε στην ωρα τους, αλλα πολλες γραμμες διαρκουσαν μονο για κλασμα δευτερολεπτου! Δεν ξερω αν αυτο ειχε να κανει με τα δυο αρχεια η αν θα το εκανε και με ενα...

-Ενα τονισμενο κεφαλαιο ειδα και το 'εφαγε' οπως εχει αναφερθει. Πολυ μικρο το κακο!

Γενικως, πολυ ευχαριστημενος, και καταλαβα και τον τιτλο του thread: πραγματικα, εχεις αυτο το πολυ μικρο και φτηνο κουτακι που κανει οσα θες απο ενα HTPC!!!!!
 
To θέμα με τους υπότιτλους που διαρκούν ελάχιστα είναι πρόβλημα αρχείου. Το ίδιο πάθαινα και με το HTPC μου σε ορισμένα αρχεία.

Δεν ξέρω που οφείλεται και πως λύνεται, δοκίμασε να κατεβάσεις άλλο release της ταινίας. Πρέπει να το είδες σε Divx αν δεν απατώμαι.
 
Ειδα το Chuck.S02E19.HDTV.XviD-0TV.avi, και οι υποτιτλοι ειναι ΟΚ - τους τσεκαρα πριν γραψω το προηγουμενο ποστ...
 
Χμ. Μόνο σε .avi αρχεία μου έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα. Όχι σε .mkv. Δεν μπορώ να ξέρω το λόγο που συμβαίνει, αλλά αραιά και που όλο και κάποιο αρχείο θα το κάνει.

Δεν είναι και τόσο τραγικό. Το ποσοστό είναι ελαχιστότατο.
 
Προς το παρον σε μενα ειναι 50% :D
 
Gryzor είπε:
Γενικως, πολυ ευχαριστημενος, και καταλαβα και τον τιτλο του thread: πραγματικα, εχεις αυτο το πολυ μικρο και φτηνο κουτακι που κανει οσα θες απο ενα HTPC!!!!!
Ακριβώς !

Ξέρεις πώς σκεφτόμουν την όλη φάση με τη σύνδεση PC-TV που απέχουν 5+ μέτρα μεταξύ τους και πονοκεφάλιαζα,μια και άλλο,επιπλέον PC,ως HTPC,είχα αποφασίσει ότι δε θα μπει σπίτι μου ;

Τώρα δεν υπάρχει το θέμα αυτό... :D
 
Πως συγκρινεται με το μηχανακι της Iomega; Ο σκληρος που εχει (500G) μου ειναι ελαφρως αχρηστος, μια που ετσι κι αλλιως πρεπει να το συνδεεις στο πισι (και καλυτερα να συνδεεις ενα φλασακι παρα ολοκληρη τη συσκευη, βαλε-βγαλε καλωδια, στησε-ξεστησε κτλ), αλλα εχει και SCART...
 
To SCARΤ, όπως λίαν συντόμως θα καταλάβεις, είναι παντελώς άχρηστο. Μιλάμε, πια, για καθαρά ψηφιακή σύνδεση μέσω HDMI, όπου και το μηχάνημα δείχνει τα δόντια του.

Ναι, καλύτερα το φλασάκι στην τελική. Δεν ανησυχείς για failures του σκληρού. Αν ένα φλασάκι ή εξωτερικός σκληρός τα παίξει, μικρό το κακό. Αν είχε ενσωματωμένο σκληρό και τα έπαιζε, η συσκευή θα έβγαινε άχρηστη. Άντε να ανοίξεις το IOMEGA, άντε να θέλει συγκεκριμένο σκληρό που να συνεργάζεται με το controller που έχει πάνω...... κλπ.....κλπ.......
 
Πίσω
Μπλουζα