Το πρώτο σοβαρό βήμα για τη μη αναγκαιότητα των HTPCs ;;;

Δοκιμασες σκετο η σετακι με index?
 
Σκέτο.

Χμμμμ,περίεργο αυτό !
 
Όντως, επαληθεύτηκε bug με ελληνικούς υπότιτλους: αργεί να τους ξεκινήσει και μετά τους δείχνει μόνο για κλάσμα του δευτερολέπτου. Μόνο οι πρώτες εκδόσεις του λογισμικού τους έδειχναν σωστά.
 
ION 330 και τελειωνει το πανηγυρι.

Ριχτε μια ματια στη προταση της AsRock
 
Wally είπε:
ION 330 και τελειωνει το πανηγυρι.Ριχτε μια ματια στη προταση της AsRock
Μπαα...400$ to μοντέλο χωρίς Blu-Ray πάει πολύ. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις PS3 ή στήνεις πολύ καλύτερο PC για να βλέπεις ταινίες. Θα μου πεις είναι μικρό...Ναι αλλά είναι κακάσχημο.
 
Μα ομιλουμε για σαλονι. θες κατι που να ειναι

1)ψιλο-ομορφο και να πιανει λιγο χωρο

2)να μην καταναλωνει πολυ ρευμα και να μην ζεσταινεται υπερβολικα

3)να υποστηριζει τις συγχρονες διασυνδεσεις

4)να παιζει ολα τα φορμα.

Ολα τα παραπανω δεν υπαρχουν ουτε σε ενα κλασικο desktop PC (1,2), ουτε στα 360/PS3 (4)

Να σου πω τη μαυρη αληθεια προσωπικα το BR drive δεν θα ειναι γνωμονας επιλογης μου για τετοιου ειδους συστημα. Δεν προσφερει κατι που δεν μπορω να το βρω κι αλλου και μαλιστα ενιοτε και πιο πληρες (πχ με Ελληνικους υποτιτλους)
 
Leon είπε:
Μπαα...400$ to μοντέλο χωρίς Blu-Ray πάει πολύ. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις PS3 ή στήνεις πολύ καλύτερο PC για να βλέπεις ταινίες. Θα μου πεις είναι μικρό...Ναι αλλά είναι κακάσχημο.

Οχι μόνο μικρό αλλά και με πολυ μικρή κατανάλωση.

Για βασικές λειτουργίες PC τα nettops είναι οτι πρέπει.

Η διαφορά είναι πως με το ION της NVidia βλέπεις απροβλημάτιστα 1080p video
 
Εγώ πάλι,επειδή είμαι πολύ ικανοποιημένος από το WD media player -το οποίο σε συνδυσμό με το πανεύκολο,ταχύτατο και πολύ εύχρηστο Popcorn audio converter (DTS-->AC3) καθιστά οτιδήποτε άλλο μάλλον περιττό,μια και αναπαράγει ομαλότατα το 99%,ακόμη και των 1080p uncropped,ταινιών- είμαι stand-by για πιθανή αγορά ενός γρήγορου κι αξιόπιστου USB stick 16 GB,απλά και μόνο ως εναλλακτική επιλογή του εξωτερικού δίσκου.

(ότι περισσότερο μπορούμε να γλυτώνουμε από καλώδια άλλωστε,καλό είναι...)
 
Τουτο εδω και τελειωσαν τα ψεματα.

Μιλαμε για νομιμη πειρατια πλεον.

Από την είσοδο USB μπορούμε να παίζουμε αρχείαAVI, ASF, MKV, Divx HD και άλλα πολλά. Η είσοδος USB αναγνωρίζει ακόμη και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους φορμαρισμένους κατά FAT32 (έως 40GB) και NTFS (έως 1204GB)!

ouya00qy3y5va1cuzvsy.jpg


http://www.fullhd.gr/blu-ray-disc-players/1272-lg-bd390.html
 
Ναι,πράγματι δείχνει καλό το LG.Μένει να δούμε τι τιμή θα έχει...
 
Να πω εδώ ότι στην τελευταία έκδοση λογισμικού του WD TV HD φτιάξανε το πρόβλημα με τους ελληνικούς (και κορεάτικους!) υπότιτλους...
 
Για πες ρε Θέμη,ποιο πρόβλημα δηλαδή ;

Με το Ά,το Θ κτλ ;

Διορθώσανε και το θέμα με τους .sub υποτίτλους ;
 
Δεν ξέρω για τους τόνους και τα sub (το τελευταίο δεν είναι θέμα με τους ελληνικούς αλλά γενικό), αλλά κάποια στιγμή όπως λέω και πιο πάνω οι ελληνικοί εμφανιζόντουσαν κι εξαφανίζονταν αστραπιαία (απ'ό,τι φαίνεται αργούσαν να γίνουν rendered και μέχρι να εμφανιστούν... πέρναγε το timing τους!). Αυτό φτιάξανε.
 
Καλό κι αυτό φυσικά,αν και δεν είχα παρατηρήσει να υπάρχει αυτό το πρόβλημα.Μήπως αυτό αφορούσε τα ενδιάμεσα,beta,firmwares ;
 
Το έπιασες :)

Να πω την αλήθεια δεν είδα ποτέ καμμιά διαφορά από fw σε fw, αλλά θέλω να έχω πάντα το τελευταίο :D Ίσως καλά κάνεις και μένεις με το επίσημο...
 
Ok, Μάνο, μόλις είδα σε μία ταινία που δοκίμασα ότι παίζει idx/sub και μάλιστα με πολλαπλούς υπότιτλους.... γεςςςςς! :)
 
Ρε Θέμη,μήπως μπορείς να δοκιμάσεις και με σκέτο .sub αρχείο υποτίτλων ;
 
Θα το δοκιμάσω αν έχω κάποιο βίντεο με μία ροή υποτίτλων. Αν έχει περισσότερες ροές αποκλείεται να δουλέψει, αλλά θα το δω.
 
Λοιπόν, Μάνο, αυτό που συμβαίνει (μου ήρθε αναλαμπή!) είναι ότι υπάρχουν πολλά φορμά με κατάληξη .sub (νομίζω το πιό σύνηθες είναι το MicroDVD). Τα περισσότερα είναι σε στυλ srt, αλλά υπάρχει και το "μεγάλο" sub/idx το οποίο περιέχει τους υπότιτλους σε εικόνες (εξ'ού και το μεγάλο μέγεθος) και το idx σαν index για το τί εμφανίζεται πού.

Αυτό το τελευταίο το παίζει κανονικά. Δεδομένης της πλειάδας των sub φορμά όμως δεν νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε κάτι άλλο...;

Αλλά, αλήθεια, γιατί έχεις κολλήσει τόσο; Η μετατροπή είναι τόσο εύκολη!!!
 
Πίσω
Μπλουζα