Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Σωστό... δεν έγινε παρθενογένεση στα 90s. Anyway η Αγγλική χορευτική μουσική σκηνή άνοιξε το δρόμο (όσον αφορά την Ευρώπη). Αλήθεια μήπως επειδή ζούμε στην Ευρώπη είναι χαζό να ονομάζουμε το νόμισμά μας Euro????jdc είπε:Οσο για αυτό που λές DamisSmrs oτι ο prisma τα βλέπει από μια 80'ς άποψη, όλα πρέπει να έχουν μια αρχή, δεν μπορείς να πιάνεις κάτι από την μέση, και η διάρκεια της δεκαετίας του '90 ηταν μια συνεχόμενη εξέλιξη της ηλεκτρονικής μουσικής, καμία σχέση με το τώρα πχ που έχουν κατασταλάξει πολλές μουσικές και αρχίζουμε να ακούμε καινούργιες μουσικές που να πατάνε πάνω σε φόρμες που ακούγαμε παλιά.
Πάλι και το μισό να ανεβάσεις jdc θα γίνει edit λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Μπορείς να βάλεις ένα ολιγόλεπτο απόσπασμα που να μην ξεπερνάει τα 10 λεπτά αν θες. Επίσης όποιος πραγματικά ενδιαφέρετε να το ψάξει για να μάθει κάτι παραπάνω ο τίτλος και μόνο του ντοκιμαντέρ, αν το δώσεις, αρκείjdc είπε:Προς mod's : το ντοκιμαντέρ που είχα ανεβάσει και επειδή ήταν ολόκληρο το κόψατε, αν ανεβάσω π.χ μόνο το ένα μέρος, μπορώ ή πάλι θα θεωρηθεί άκυρο ? Γιατί μπορεί κάποιος να θέλει να μάθει μέσα από τους ίδιους τους καλλιτέχνες κάποια πράγματα...
Εταιρίες που έκαναν πολύ κόσμο να χτυπηθεί στις πίστες. Αν και η ΖΥΧ παρότι κυκλοφόρησε (και) κομματάρες δεν ήταν και από τις αγαπημένες μου διότι συνήθως η ποιότητα εγγραφής της δεν ήταν ακριβώς ό,τι καλύτερο.jdc είπε:Αθάνατη Italian style production ! Τι κυκλοφόρησε και από εκεί... από πολύ σαβούρα μέχρι κομματάρες.
Μακράν από τις πιο αγαπημένες μου μαζί με την disco magic & zyx records.
Άστο, μεγάλο θέμα έπιασες, τα ίδια και από τις ιταλικές δισκογραφικές. Βρε τί να φταίει ? η βελόνα ? σκόνη ? και άντε ξανασκούπισε τον δίσκο πάλι, πόσο μάλιστα να τα παίζεις και στο ραδιόφωνο και να μην βγαίνει τίποτα, και μετά να πέφτουν οι διαφημίσεις και να ακούγονται λες και γύρισες τo ραδιόφωνο από τα ΑΜ στα FM, τί μου θύμισες ?prisma είπε:διότι συνήθως η ποιότητα εγγραφής της δεν ήταν ακριβώς ό,τι καλύτερο.
Nαι, αυτό είναι για fade out/fade in αλλαγή, από άλλο είδος σε dance. Βέβαια σήμερα, κάτι τέτοια δε ξέρω κατά πόσο συγκινούν, εφόσον και το feeling θέλει το ανάλογο μαγαζί και το ανάλογο κοινό, πράγμα για το οποίο αμφιβάλω αν υπάρχει στα πρότυπα των 90s.jdc είπε:Πάντα σκεφτόμουν και έλεγα ότι αν έπαιζες σε ένα club και ξαφνικά κατέβαζες την μουσική, και μετά ξεκινούσες πάλι με αυτό το κομμάτι, έτσι σιγά σιγά όπως μπαίνει η εισαγωγή του κομματιού μέχρι να κορυφωθεί στο breakbeat, δεν γίνεται να άφηνες κανέναν ασυγκίνητο.
Τουλάχιστον... τότε, τώρα ? χλωμό.