Θεία Λένα
RetroJunkie
- Αντιδράσεις
- 4.610
Οι γυναίκες στο αρχικό στάδιο της εγκυμοσύνης έχουν (τουλάχιστον αρκετές από αυτές) ζαλάδες, τάση για εμετό και άλλα συμπτώματα που τις εμποδίζουν να κινούνται με τόση άνεση
Ειλικρινά δεν ξέρω τι εννοείς. Σου δημιουργεί η τάση για εμετό δυσκολία στην κίνηση τέτοια που να προδίδει την εγκυμοσύνη;; Ούτε καν. Και στις εξι κι εφτά βδομάδες ούτε εσύ δεν το καταλαβαίνεις πόσο μάλλον οι άλλοι.
Θα ήθελα να μου δώσεις ένα παράδειγμα. Την έχω δει αμέτρητες φορές. Δεν υπάρχει σκηνή που η υπηρέτρια ρίχνει πόντους.Η υπηρέτρια ρίχνει διαρκώς πόντους.
Για τα υπόλοιπα, ποτέ ο Ηλιόπουλος δεν έπαιζε τον πενηντάρη. Εμείς βέβαια ξέρουμε πως ήταν πενηντάρης τότε. Αλλά δεν έπαιζε τον πενηντάρη. Αν τον έπαιζε δε θα βάζαν το Βουτσά να κάνει το συμμαθητή του, θα βάζαν το Σταυρίδη.
Σκέψου πως την ίδια εποχή έπαιζε το γιο του Παντελή Ζερβού.
Μπορεί να μην απαντούν όλοι στην απάτη με απάτη, αλλά δεν θα με ξένιζε αν μια νέα και μόνη σύζυγος-τρόπαιο (γιατί αυτό είναι ουσιαστικά η Φωφώ) έβρισκε έναν νέο εραστή. Αυτό που την εμποδίζει στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η εγκυμοσύνη.
Αυτό είναι μια εντελώς προσωπική θέση, που συγνώμη κιόλας αλλά δε θεωρώ πως έχει σχέση με την Αθήνα του '60 και τη γυναίκα του τότε. Ούτε του τώρα το πιστεύω αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, άσχετο.
Προκειται για κωμωδία κι έχει τα στοιχεία της υπερβολής φυσικά. Αλλά αστοχίες στο σενάριο για να βγει η ιστορία δεν υπάρχουν. Η ταινία είναι θαυμάσια.