Οσα δεν φερνει ο χρονος, τα φερνει η στιγμη που λεει και το τραγουδι.
Ενας συναδελφος καθαριζε το παταρι του και ευτυχως με θυμηθηκε λιγο πριν καταληξουν στα σκουπιδια, δυο οθονες CRT Samsung
H πρωτη, μοντελο MF4771, ειναι μια greyscale CGA/Hercules οθονη με ρυθμισεις φωτεινοτητας, αντιθεσης, οριζοντιας και καθετης θεσης και μεγεθους πλαισιου. Επιπλεον εχει εναν επιλογεα λειτουργιας TTL και αναλογικης. Δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο με βυσμα 9 pin αναλογικο σημα! Καμια ιδεα;
Βuck Rogers - Planet of Zoom
Μετα απο μερικα λεπτα λειτουργιας ειχαμε δυο εκρηξεις εσωτερικα και μπολικο καπνο. Παντως η οθονη συνεχιζει να λειτουργει.
H δευτερη οθονη, μοντελο CJ4681(E) ειναι μια εγχρωμη VGA οθονη 640x480, με ρυθμισεις φωτεινοτητας, αντιθεσης, V Size 1,2 , V Size 3 και H Phase. Τα τρια τελευταια δεν ειμαι σιγουρος τι κανουν. Μονο ενα απο τα τρια ειχε καποια αλλαγη στην εικονα (αν θυμαμαι καλα αλλαγη καθετης θεσης πλαισιου; ) .
Ghostbusters
Rick Dangerous 2
Θα χαρω να αναφερω οτι με αυτη δεν ειχαμε εκρηξεις.
Και οι δυο εχουν το ιδιο styling με τα samsung pc μου.
Τελος ενας αλλος συναδελφος μου εφερε μια τηλεοραση Grudig P37-443 που τον αγκαρεψε η μανα του να πεταξει. Στο πισω μερος υπαρχουν βυσματα SCART και RF και εχει και ενσωματωμένη κεραια! Στο μπροστα μερος υπαρχει διακοπτης on/off, βυσμα mini jack για ακουστικα, 4 κουμπια για ενταση ηχου και αλλαγη καναλιου καθως και 6 ακομα κουμπια (καποτε προστατευμενα απο καλυμμα) για ολες τις αλλες ρυθμισεις της τηλεορασης. Δεν μπορεσα να βρω πολλες πληροφοριες για την συγκεκριμενη τηλεοραση, ειναι πιθανοτατα μοντελο 1989 και ειναι πολυ ταλαιπωρημενη. Δειχνει να λειτουργει, αλλα η εικονα ειναι μετρια. Δεν εχω παιξει ομως με τα χειριστηρια για να δω αν στρωνει.
CDTV Workbench 1.3