Always Somewhere
The King of Retro®
- Αντιδράσεις
- 12.791
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
@Always Somewhere Πολυ ωραιο το αβαταρ με την Τζην Τιρνεϊ. Πρεπει να ειναι απο το Dragonwyck, ετσι δεν ειναι;
Ο Γουορχολ, ο πατέρας της ποπ αρτ θαύμαζε πολύ την ομορφιά της Τειλορ και ήθελε διακαως να την γνωρίσει και την αποθανατησε!
Όμως περισσότερες φορές ειχε αποφανατισει την Μαιρυλιν γιατί όπως έλεγε ο ίδιος πάγωσε στον χρόνο και ποτέ δεν θα την βλέπαμε στο μελλον άρρωστη, γερασμενη, ανημπορη , ταπεινωμένη χωρίς δόξα και χρημα. Αυτό νομίζω εξηγεί γιατι έγινε και είδωλο.
Φίλη αριάδνη..Βάλε και καμιά άλλη φωτό της..Το κασέ της, ήταν πολύ λιγότερο από πολλές άλλες σταρ της εποχής της ακόμα και όταν καθιερώθηκε. Αυτό είναι πραγματικότητα όλες παίρνανε περισσότερα λεφτα με αυτές που συνεργάστηκε , πχ.η μελαχρινή στο " οι ανδρες προτιμούν τις ξανθες"!μετά τον Νιαγαρα άρχισε να ανεβαίνει το κασέ της. Νομίζω πως γι αυτό έγινε και γνωστή, για τον εφηβικό αισθησιασμό της που ήτανε και ολίγον κορίτσι και γυναίκα.
Δεν έγραψα γι αυτές.Το διευκρινίζω μες στις παρενθέσεις,για το ποιες εννοούσα: "αυτές το στόμα κλειστό".@Fulci Αν μιλάς για τις δύο τελευταίες φωτογραφίες που έχουν την MM τα Χριστούγεννα τις ανέβασα εγώ.
Λίγο απότομα μας τα λες. Για πες τι φωτογραφίες θες να ανεβάζουμε;
Βρε καρδούλα μου..Τι να με χαλάει.Την γνώμη μου γράφω..Δεν ήταν επίθεση..Παράκληση έκανα.Ναι βρε fulci τι να κάνουμε τώρα είναι και μακαριτισσα να την σηκώσουμε από τον τάφο να ποζάρει σεξι. Μία χαρά είναι ή γυναίκα τώρα τι σε χαλάει εσύ το ξερεις
οκ,οκ..Πάω πάσο.Κοίτα fulci για αυτές τις φωτό έγινε διάσημη ή Μαιρυλιν για τον παιδικό της αισθησιασμό! Καλώς ή κακώς εμείς δεν το επιλεξαμε, έγινε! Τώρα τι να γίνει; Αν δεν σου αρέσει δικαίωμα σου