Φωτογραφίες από το αρχείο της ΕΡΤ

Να 'σαι καλά βρε Rufus, κι αναρωτιόμουνα ποιος ήταν αυτός και γιατί μου φαινόταν γνωστή η φάτσα του
 
Να 'σαι καλά βρε Rufus, κι αναρωτιόμουνα ποιος ήταν αυτός και γιατί μου φαινόταν γνωστή η φάτσα του
Πάντα εδώ να σας εξυπηρετούμε αγαπητέ elephadas! Με τον Καλομοίρη όλα καλά. Σε μία άλλη παλαιότερη φωτογραφία που έχει ανέβει εδώ να δείς τί τραβάω και εγώ γιατί έχω υποψίες ότι ένας εικονιζόμενος είναι ο παππούς μου και δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη αν όντως είναι αυτός....
 
Η μέσα στην καλή χαρά τρίτη εξ αριστερών τυφεκιοφόρος κυρία λίγες φωτό πιο πάνω είναι προφανές ότι δεν υπήρξε πρόγονος της κυρίας Κορακάκη. Μόνο ο Τζέιμς Μποντ κι ο Λούκυ Λουκ θα μπορούσαν να πετύχουν τον στόχο τους αν σκόπευαν όπως αυτή. Οι άλλες δυο τουλάχιστον κοιτάζουν τα καρυοφίλια τους και μάλιστα με την προσήκουσα αυτοσυγκέντρωση και περισυλλογή.
 
Post 613: Στην τελευταία φωτογραφία, αγώνας βόλεϊ (!) στην πλευρά των Παλαιών Ανακτόρων/Βουλής προς τον Εθνικό κήπο.

Voulh.png

Η εικόνα είναι από εφαρμογή του Μουσείου της Πόλης των Αθηνών.

Post 612:  Στη 2η φωτογραφία, πίσω από την πόρτα ανάμεσα στις κερκίδες του Καλλιμάρμαρου, βρίσκεται εντυπωσιακή στοά που σήμερα οδηγεί στη μόνιμη έκθεση  "Αναμνήσεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες".

IMG_20180527_171838-.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
να υποθέσω ότι αυτά τα τυφέκια είναι Lee Enfield ή κάτι παρόμοιο;Το Μ1 λογικά δεν πρέπει να υπήρχε ακόμη, αυτά είχανε κινητό ουραίο και έκανες κλακ-κλακ και πετούσε έξω τον άδειο κάλυκα και έβαζες μέσα καινούρια σφαίρα.Δηλ. ούτε καν ημιαυτόματα.
 
Πίσω
Μπλουζα