Mr.Computer
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 764
Σωστός! Δεν έχει και τα τσαλακώματα από τον διπλωμένο χάρτη. Ιδανικό για αφίσα στον τοίχο.Εδώ μετά πρέπει να βρείς κάποιον να στο εκτυπώσει σε ... Α0![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Σωστός! Δεν έχει και τα τσαλακώματα από τον διπλωμένο χάρτη. Ιδανικό για αφίσα στον τοίχο.Εδώ μετά πρέπει να βρείς κάποιον να στο εκτυπώσει σε ... Α0![]()
Παρατήρησα και ένα Amiga Machine Language βιβλίο.
Ποιο να ναι άραγε, μήπως αυτό που πήρα την AMOS από εκεί...@Blue Max
Ναι, το είχα πάρει γύρω στο '93 που είπα να τσεκάρω και την Assembly του 68000 στην A500. Είχα κοπιάρει και το Dev Pac από γνωστό μαγαζί... ανέβηκα τη σκάλα!![]()
Σωστά, δεν τρέχει σε νεώτερα TOS.α!! απο τα πρώτα παιχνίδια που είχα στον ST το 87! ( warez φυσικά... οι οδηγίες απο ... BBS) και για το οποίο αναγκάστηκα μετά απο λίγο καιρό να πάρω και μια μικρή έγχρωμη tv ... (πήγαινε-ελα τον ST απο το δωμάτιο -mono monitor- στο σαλόνι στην tv)
δυστυχως το PD απο Amiga δεν είχε επιλογή να κάνεις save (δεν γνωρίζω αν βγήκε μετά , επιπλέον, αν θυμάμαι καλά, το πρόγραμμα για τον ST ήταν κάπως μη συμβατό με νεώτερα TOS.. (υπάρχει fixed έκδοση απο Petari)
δεν νομίζω τότε να μιλάς γι' αυτό το PD... Star Trek v.1.0 (δεν παίζει το save/load) - εκτός αν έχεις νεώτερη έκδοση αυτό πρέπει ναΣτην Amiga το save είναι στην οθόνη του Kirk. Τουλάχιστον, δεν θυμάμαι να είχα κάποιο πρόβλημα.
Αυτό είχα. Τώρα το δοκίμασα και δεν λειτουργούν τα κουμπιά. Θυμάμαι ότι το είχα προχωρήσει πολύ, είχα βρει καμιά 10ριά αρχεία, κι ότι έσωζα. Μάλλον θα το είχα παίξει μονοκοπανιά σε κάποια φάση και θα θυμάμαι λάθος. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη έκδοση. Αν είχα άλλη δεν την έχω πια, γιατί έχασα τις παλιές μου δισκέτες με το παιχνίδι, το '97.δεν νομίζω τότε να μιλάς γι' αυτό το PD... Star Trek v.1.0 (δεν παίζει το save/load) - εκτός αν έχεις νεώτερη έκδοση αυτό πρέπει να
διασωθεί στο νετ!! το δεύτερο PD για Amiga είναι κάπως ποιό διαφορετικό - πιο πολύ ST simulator.
Προβολή συνημμένου 287491
Όντως, την έχω πατήσει κι εγώ έτσι, με δισκέτες που έχασα. Πχ. είχα μια 17bit Software κι έχω φάει τον κόσμο να τη βρω στο Internet. Δεν υπάρχει πουθενά.ω κρίμα, εγώ με τόσα μηχανήματα που έχω αλλάξει , έσβηνα δισκέτες των 'παλιών' για τα 'νέα' που μυαλό τότε για διάσωση ειδικά PD, είχα PD που εξαφανίστηκαν απο το νετ - BBS mirror έγιναν αέρας... τουλάχιστον απο την εποχή του archie και μετά τα έσωνα σε οπτικά μέσα και QIC - ας ήταν καλά το SCSI... έχει χαθεί πού πράγμα απο το web rot , και το internet archive ΔΕΝ τα σώνει όλα..
Δεν ξέρω από που συγκεκριμένα τις ψώνιζε, καθώς έκανε door-to-door παράδοση βλέπεις (στις μεγάλες ποσότητες).Λιμανίσιες ε... Κάπου εκεί κοντά στον πύργο του Πειραιά μάλλον.. εκεί υπήρχε ένα μικρό μαγαζάκι που πουλούσε κενές βιντεοκασέτες/κασέτες/δισκέτες κτλ![]()