johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.144
Πόσα gigabyte είναι? Θα συμφωνήσω με το 1Απριλιάτικο αστείο. BTW τα αυτοκόλλητα του greekeagle τα θυμάμαι πολύ καλά.
http://mashable.com/2014/05/05/sony-185tb-tape/johnny19818 είπε:Πόσα gigabyte είναι? Θα συμφωνήσω με το 1Απριλιάτικο αστείο. BTW τα αυτοκόλλητα του greekeagle τα θυμάμαι πολύ καλά.
nektarios1451 είπε:πολλες απο αυτες ξαναζωντανεψαν
Ναι! Κατέληξε στα χέρια μου από μια συμμαθήτριά μου, που μου είχε γράψει το άλμπουμ των Antique, αλλά είχε κάνει βλακεία και μου το χε γράψει "μονοφωνικά", αφού ακουγόταν μόνο απ' το αριστερό ακουστικό... Δεν ξέρω πώς κατέληξε στα χέρια της και αν ήταν δώρο της Crunch σε κάποια πολυσυσκευασία.johnny19818 είπε:Έχω μια κασσέτα μπλε της Crunch, την είχε κανείς.
Το δικό μου αυτοκίνητο έχει κασετόφωνο και άρχισα τον τελευταίο καιρό να ακούω πολλές παλιές κασέτες για τελευταία φορά πριν τις πετάξω (ήδη ακούω κραυγές φρίκης από διάφορους ρετρομανιακούς). Αλλά τα περιεχόμενα πολλών τα έχω σε CD και σχεδόν όλων σε flac και mp3 από CD. Δεν έχει νόημα να τις κρατάω πια. Μερικές όμως είναι απο το 1980 που είχα πρωτοέρθει εδώ. Είχα αγοράσει ένα πρωτόγονο κασετοφωνάκι και μου είχε γράψει καμιά 10ριά κασέτες η αδερφή μου, από δίσκους βινυλίου που είχαμε, και μου έστειλε με κάτι συγγενείς που είχαν πάει Ελλάδα το φθινόπωρο. Τις άκουγα και τις ξανάκουγα, και ήταν η αρχή στη συλλογή μου με κασέτες που πρέπει πια να πλησιάζανε τις 1000 όταν σταμάτησα και άρχισα mp3 κλπ. Ε, αυτές στενοχωριέμαι λίγο που τις πετάω...nektarios1451 είπε:Aπο δικια μου συλλογη με κασετες.Στο αμαξι της δουλειας ειχε κασσετοφωνο που δουλευε κανονικα και πολλες απο αυτες ξαναζωντανεψαν
nwntas είπε:Ναι! Κατέληξε στα χέρια μου από μια συμμαθήτριά μου, που μου είχε γράψει το άλμπουμ των Antique, αλλά είχε κάνει βλακεία και μου το χε γράψει "μονοφωνικά", αφού ακουγόταν μόνο απ' το αριστερό ακουστικό... Δεν ξέρω πώς κατέληξε στα χέρια της και αν ήταν δώρο της Crunch σε κάποια πολυσυσκευασία.
Ναι, ήταν καλής ποιότητας, γιατί είχα γράψει την δεύτερη πλευρά, που είχε μείνει κενή, και δεν είχα θέμα με την ποιότητα ήχου.RIO είπε:Είχα κάμποσες της Crunch , επειδή μου άρεσε πολύ αυτή η σοκολάτα. Όπως σωστά είπες τις έδιναν με πολυσυσκευασίες. Πάντως ήταν αρκετά καλής ποιότητας, από ότι θυμάμαι...
Θυμαμαι μικρος μου κολλαγα τη τανια απο 60αρα σε 90αρα κασετα και την εκανα μεγαλυτερη! Που πηγαν αυτες οι εποχες!! TDK μια ζωη.stam1370 είπε:Βάλτε με κι εμένα στους φαν της TDK. Τη θεωρούσα -και τη θεωρώ ακόμα- κορυφαία μάρκα. Ακόμα και κάποιες 3,5άρες παλιές δισκέτες και καναδυό CD είναι μιά χαρά!
Έχω περίπου 500 κασσέτες, "εμπορικές" και "άγραφες". Και έχουν περάσει πολλές μάρκες από τα χέρια μου: TDK, Sony, Intersonic, Denon, That's, Maxell, BASF, RAKS κ.α., ό,τι διάρκεια θες! 30, 46, 50, 60, 74, 80, 90, 100, 120 λεπτών!
Για όσους τυχόν απόρησαν, έχω δυό-τρείς 30άρες, RAKS, που είχα πετύχει σε κάποιο μαγαζί στην Ομόνοια. Με είχαν βολέψει για κάποια τραγούδια που ήθελα άμεσα να γράψω.
Υ.Γ. Εκτός από τις γνωστές "εγχειρήσεις" (έτσι τις έλεγα και 'γω από τότε), μιά φορά είχα προσπαθήσει να κολλήσω επιπλέον ταινία σε 120άρα, για να έχει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια! Η ταινία κολλήθηκε μεν, μασήθηκε με τη μία δε -γκαντεμιάααα!!!!
Δε μπορείτε να αρνηθείτε οτι, μπορεί να αργώ κάτι χρόνια, αλλά πάντα εκπληρώνω τις υποσχέσεις μου:DINO είπε:Καλά μιλάμε έχω κάτι καρα-παλιές στο πατρικό μου!Πρέπει να τις καθαρίσω και να τις φωτογραφίσω...