Κλασσικά πιο σκούρο το Xbo
60 όπως μου αρέσει... φτιάξε το brightness και το contrast στην ΤιΒι σου και είσαι κυριλέ και στο PS3 (αν και έχει ειδικό - δικό του μενού το παιχνίδι για αυτή την δουλειά)... oops ξέχασα δεν έχεις PS3 οπότε τί βασανίζεσαι;
Xbo
60 ΒF:BC XBL vs. Killzone 2 warzone free
και ο νικητής:
KILLZONE 2
όχι τίποτε άλλο, αλλά τσατίστηκε μαζί μου και το 360 που είχα μία εβδομάδα να το ανοίξω και χθες που είπα να παίξω λίγο bad company, άρχισε τα κολλήματα... τί να του εξηγώ ότι δεν το έκανα επίτηδες
τί ότι ήταν πάσχα και ήμουν εκτός σπιτιού, ότι δεν το πήρα μαζί μου για να μην το ταλαιπωρήσω... τίποτα. Έφαγα freeze 4 φορές αρχικά (φταίει
[edited by manos426f] το outrun demo που κατέβαζα τελικά, μάλλον δεν μπορούσε να τα κάνει ταυτόχρονα)[/i] και μετά που επιτέλους το έπεισα και έπαιξα σαν τον άνθρωπο χόρτασα lost frames να φάνε και οι κότες... ΟΚ, είτε φταίει
[edited by manos426f] το live για τα freezes και το παιχνίδι για τα lost frames, είτε θα παραδώσει πνεύμα καμιά κάρτα γραφικών οπότε θα φταίει
[edited by manos426f] η Microsoft!!! Μα να θέλεις να παίξεις και να μην μπορείς... άσε θα βάλω πάλι το killzone 2 να "χαλαρώσω"
Υ.Γ.: α, και το remake του The Chronicles Of Riddick δεν μου άρεσε ιδιαίτερα... πίσω στα κλασσικά KZ2/CODx/BF:BC/HALO/RESI/κλπ