Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει...ambu_dare είπε:όχι τίποτε άλλο, αλλά τσατίστηκε μαζί μου και το 360 που είχα μία εβδομάδα να το ανοίξω και χθες που είπα να παίξω λίγο bad company, άρχισε τα κολλήματα... τί να του εξηγώ ότι δεν το έκανα επίτηδεςτί ότι ήταν πάσχα και ήμουν εκτός σπιτιού, ότι δεν το πήρα μαζί μου για να μην το ταλαιπωρήσω... τίποτα. Έφαγα freeze 4 φορές αρχικά και μετά που επιτέλους το έπεισα και έπαιξα σαν τον άνθρωπο χόρτασα lost frames να φάνε και οι κότες...
Αν δεν το έχεις "πειράξει" δεν αξίζει να μπεις στη διαδικασία να το φτιάξεις μόνος σου...ambu_dare είπε:Άμα χαλάσει, σκεφτόμουν μήπως να το "φτιάχναμε" μόνοι μας, όχι τίποτε άλλο μην το στέλνω τώρα στα ξένα![]()
Ειναι στην εγγυηση και αφλασαριστο? Εαν ναι ακου τι θα κανεις ...ambu_dare είπε:Συνεχίζω το offtopic μου μέχρι να βρείτε κάποιο κατάλληλο θέμα να τα μεταφέρετε:ΟΚ δύο μέρες τώρα που παλεύω να το "λιώσω" στο παιχνίδι, δεν καταλαβαίνει τίποτα και το μόνο που διαπίστωσα είναι ότι βασικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω μαζί του είναι ότι μου άδειασε η μπαταρία του cmos(αφού κλείνω πάντα το ρεύμα από όλα τα μηχανήματα/τηλεοράσεις όποτε φεύγω από το σπίτι για πολύ) Πολύ με έχει προβληματίσει τελικά... τί να κάνω θα το παλέψω και άλλο, έρχεται και το καλοκαιράκι, που θα μου πάει...
![]()