Χτυποκάρδια στο Μπέβερλυ Χιλς (Beverly Hills, 90210)

Ούτε το παλιό έβλεπα ούτε το καινούργιο είδα, αλλά μια που ζητάτε εντυπώσεις, να μια κριτική που άκουσα σήμερα το πρωί

https://www.npr.org/2019/08/09/749659122/the-new-90210

(δεν υπάρχει σε κείμενο ακόμη).

"Entertaining enough" είναι το καλύτερο που μπορούν να πουν, μετά από ένα ψιλοθάψιμο.
 
Μολις το ειδα. Δεν εντυπωσιάστηκα. Το μεγαλο προβλημα ειναι το ασκοπα πολυπλοκο σεναριο.

Δεν ειναι ουτε Lost ουτε Battlestar Galactica.  Ειναι απλα τα πραγματα και ειναι πραγματικα δυσκολο να αποτυχουν τοσο πολυ οσο απετυχαν...

Να τι θα επρεπε να ειχαν κανει: high school reunion! Μου πηρε και 20 δευτερολεπτα να το σκεφτω...

Αν θελετε μια καλη δοση νοσταλγιας, Veronica Mars 4η σεζον και τα μυαλα στα καγκελα!  ?⛓️ (δεν βρηκα emoji καγκελα και εβαλα αλυσιδες).
 
Δηλ.θλιβερο το reunion του Μπέβερλι αχχχ!
 
Το είχα δεί ανυποψίαστα το πρώτο επεισόδιο-πιλότο ένα Σάββατο απόγευμα.Όύτε φανταζόμουν ότι θα έκανε πάταγο..Θυμάμαι πρίν έβλεπα το "παντρεμένοι με παιδιά" και λίγο το "Baywatch" απ' τον Αντέννα...τα πρώτα επεισόδια απ' το Beverly Hills μπορώ να πώ μου άρεσαν πολύ (θα έλεγα μέχρι το επεισόδιο που αυτοκτόνησε ο χαρακτήρας που υποδύονταν ο Douglas Emerson -τον θυμάται κανείς άραγε απ' την αρχική παρέα στην σειρά?.Eίχαν έναν ρεαλισμό και έθιγαν κάποια νεανικά ζητήματα και προβληματισμούς,σε σχέση με τα επόμενα (ειδικά από δεύτερο κύκλο και μετά) επεισόδια που έγιναν θα έλεγα σαπουνόπερα.Αλλά σε σχέση με τις επόμενες versions και remakes,ε το αυθεντικό σίγουρα έλεγε πιο πολλά.
 
Πολύ δυσάρεστο νέο, ή μπρεντα , Σαννον ντοχερτι κατά κόσμο παραδέχτηκε ότι έχει ξανά καρκίνο στο 4 ' στάδιο και πώς είναι πολύ φοβισμένη! Δυστυχώς πάντως είναι figher
 
:(

Η Shannen Doherty στο 4o στάδιο καρκίνου: Αποκάλυψε πως ετοιμάζει βίντεο αποχαιρετισμού

 
:(

Η Shannen Doherty στο 4o στάδιο καρκίνου: Αποκάλυψε πως ετοιμάζει βίντεο αποχαιρετισμού

Κλαιωωω αυτήν την στιγμή είναι φοβερό, νέος άνθρωπος την θυμάμαι όχι μόνο στο Μπεβερλυ αλλά και σε ταινίες της hallmark.
 
Όχι βρε κορίτσι δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω έτσι, το ξέρω ότι είναι πολύ κρίμα όμως το πάλεψε πάρα πολλά χρονια και ίσως πια να νιώθει και εκείνη ότι θα είναι η λύτρωση της.
 
Όχι βρε κορίτσι δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω έτσι, το ξέρω ότι είναι πολύ κρίμα όμως το πάλεψε πάρα πολλά χρονια και ίσως πια να νιώθει και εκείνη ότι θα είναι η λύτρωση της.
Μεγάλωσαμε μαζί της , κριμα
 
vlcsnap-2022-11-14-22h51m08s145.png
η κελυ πολυ ομορφη με εναν γκει φιλο της στις τελευταιες σεζον
 
 
Μετα την θεαση ενος επεισοδιου που η Donna ελεγε "I wish i was addicted to love" κατι δεν μου κολλαγε με την μουσικη υποκρουση.
Μετα απο ψαξιμο εφτασα στην θλιβερη διαπιστωση οτι ολα τα τραγουδια της εποχης τα εχουν αντικαταστησει με generic songs απο αγνωστους.
Μιλαμε για επιτυχιες της εποχης σε καθε επεισοδιο που δεν υπαρχουν πια ουτε στο DVD ουτε στα streaming services και αυτο γιατι δεν ηθελαν να ξαναπληρωσουν δικαιωματα.

Δειγμα

 
Η Μπρέντα παιδιά δίνει σκληρή μάχη αυτή την στιγμή με τον καρκίνο, ελπίζω για το καλύτερο. Πάντως το αντιμετωπίζει ως παλικάρι, οτι και να πω λίγο θα ναι πολύ λίγο
 
Πίσω
Μπλουζα