Ωραιότερα μάτια Ελληνίδας ηθοποιού;

tonytony είπε:
54.jpg

Βρήκα αυτό το εξώφυλλο!
να τα τα πανέμορφα, πρασινα μάτια, ειχε και πυκνο φρυδι η συλβα :) πρασινα ματια και καστανα σκουρα μαλλια ωραιος συνδυασμος,για μενα λοιπόν Συλβα

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
τη βρηκες τελικα αριαδνη τη φωτογραφια απ το περιοδικο που προσθεσε σε προηγουμενο ποστ ο tonytony:)

δυστυχως,οταν ηταν σε νεαρη ηλικια δεν επαιξε σε εγχρωμες ελληνικες ταινιες,στα 80ς επαιξε σε ορισμενες βιντεοταινιες(στις αρχες 90ς επαιξε και στη σειρα "οι τελευταιοι εγγονοι" ) κι εκει φαινεται το χρωμα των ματιων της αλλα και οι ρυτιδες...
 
τα ματια της μίλαγαν και εξεφραζαν τα συναισθηματα της

ωραια ματια ειχε και η νελλυ παππα, σαν ελαφινα
 
Για 'μενα τα πιό όμορφα μάτια ήταν της Έλλης Λαμπέτη. Εκφραστικά, δραματικά και αρχοντικά. Σου έδιναν την εντύπωση ότι κοιτάς μία βασίλισσα του μεσαίωνα.


assets_large_t_420_90422_type12128.jpg

530237_506749849351913_325378719_n.jpg
 
Τα μάτια της Ειρήνης Παπά. Παρόλο που όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της Παπά είναι αδρά, τα μάτια της φαίνονται τεράστια και πολύ έντονα. Κλασική μεσογειακή ομορφιά. Αλλά και τα μάτια της Βουγιουκλάκη ήταν ιδιαίτερα. Σίγουρα ήταν μικρά, δεν μπορούσε να κάνει κάτι γι' αυτό αλλά ήταν μάτια που άστραφταν και στο σκοτάδι. Λένε ότι τα μάτια των έξυπνων ανθρώπων βγάζουν σπίθες. Αυτό ακριβώς ήταν τα μάτια της Βουγιουκλάκη.
 
Δε διάβασα τις προηγούμενες σελίδες, αλλά πιθανολογώ ότι η Τζενη Καρέζη κερδίζει ασυζητητί και με μεγάλη διαφορά απο την δεύτερη.

Blue velvet..
 
Ας προσθέσουμε και τη Λίλη Παπαγιάννη. Στο ''Δεσποινίς Διευθυντής'' βέβαια κερδίζει η Καρεζη. Παντως και η Ελένη Προκοπίου είχε περίεργα μάτια για Ελληνίδα.
 
Καρέζη, Παπαγιάννη, Ναθαναήλ, Αλικη, Λιβάνου, Καραγιάννη. Τελευταία κσι καλύτερη: Λαμπέτη
 
Μαρίλη Τσοπανέλλη,ταινία "Εξόριστος στην κεντρική λεωφόρο"...Και γενικά τρομερό στυλ σε αυτή την ταινία... Σήμερα ζει μόνιμα στη Μύκονο.

Βρήκα μια φωτογραφία της στο διαδίκτυο, αλλά καλύτερα να δείτε την ταινία!...

lsI2z0Y.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν εχω παρακολουθησει το θρεντ, ουτε εχω τις γνωσεις για να συγκρινω ζευγάρια ματιών στο μυαλί μου... αλλα θα ηθελα να βαλω στο παιχνιδι μια απο τις παιδικες μου καψουρες, την πανεμορφη Ευαγγελια Βαλσαμά :)
 
κι εγώ θα ήθελα να προσθέσω την ηθοποιό Λινα Μαρκάκη...
 
Πάντα λάτρευα τα πανέμορφα μάτια της Αιμιλίας Υψηλάντη! :dribble:

ipsiladi_h_630_330.jpg

:dribble:

ipsiladi_h_645_450.jpg

Επίσης Θεωρώ ότι έχει έχει το ποιο αθώο βλέμμα του παλιού Ελληνικού Κινηματογράφου όπως και την ωραιότερη χροιά σαν φωνή!!! Για αυτό άλλωστε την έχουμε ακούσει σε πάρα πολλές μεταγλωττίσεις ρετρό κινουμένων σχεδίων!!! :dribble:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα