Μπράβο Αριάδνη έπεσες διάνα σχετικά με την Άννα Φόνσου πραγματικά όμορφη αν και πολύ κοριτσάκι τότε...επίσεις αξίζει να σημειώσω πως στην ίδια ταινία (Ο Φανούρης και το σόι του) έπαιζε και η εξίσου πανέμορφη και πολυαγαπημένη μου Γκέλυ Μαυροπούλου!αριαδνη είπε:Η φονσου μου αρεσε πολυ στις πρωτες πρωτες της ταινιες ειχε μια δροσια πχ στο ο Φανουρης και το σοι του η στο παιδι του δρομου που ηταν και νυφουλα
Μα τι σε λέω\ για Ντόρα γιαννακοπουλου τι λέτεOrpheas είπε:Μπράβο Αριάδνη έπεσες διάνα σχετικά με την Άννα Φόνσου πραγματικά όμορφη αν και πολύ κοριτσάκι τότε...επίσεις αξίζει να σημειώσω πως στην ίδια ταινία (Ο Φανούρης και το σόι του) έπαιζε και η εξίσου πανέμορφη και πολυαγαπημένη μου Γκέλυ Μαυροπούλου!
Κι εμένα η Αλίκη μου αρέσει πολύ εμφανισιακά στις ταινίες του '50. Όχι στις πρώτες - πρώτες της, αλλά σε εκείνες που γύρισε λίγο αργότερα προς το τέλος της δεκαετίας. Διακοπές στην Αίγινα, Μουσιτσα, Το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο, Μαρία Πενταγιώτισσα....Πολύ όμορφη ή Αλικη στο "διακοπές στην Αιγινα" μοιάζει στην Μπε- Μπε στο Σαιν Τροπε λίγο στο πολύ πιο ελληνικό της. Κουκλιτσα ζωντανή της ταίριαξε και ή Αιγινα εξαιρετικά.
Ήταν φίλη σου ή Ναθαναηλ μπράβο! Πως ήτανε από κοντά; Τόσο ψηλή όσο έδειχνε και τόσο αριστοκρατική;Αι διαφοροποιήσεις αυτών των γυναικών είναι μεγάλες από ταινία σε ταινία...
Η Έλενα όπως έχω πεί υπήρξε φίλη μου, ήμασταν μαζί από τα 53 της μέχρι τα 58 της χρόνια, μετά μας απομάκρυνε όλους διακριτικά λόγω της ασθένειάς της...Κυρία σε όλα της...Η Έλενα είναι για μένα μία πανέμορφη γυναίκα μέσα κι έξω. Παντού μου άρεσε, αν πρέπει να επιλέξω μία μπορεί να έλεγα την ταινία ''Ραντεβού με μιά άγνωστη''...Τί να πώ...Και στη ταινία ''Εκείνο το καλοκαίρι''. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω...Πάμε στη Αλίκη τώρα. Αυτή η γυναίκα δεν ξέρω αν μου αρέσει ή όχι...Στην ταινία ''Αχ αυτή η γυναίκα μου'' μου βγάζει κάτι ερωτικό...Μου αρέσει πολύ εκεί...Η Ζωή είναι ωραία γυναίκα, ελκυστική, ποθητή. Και στον ''Ίλιγγο'' μου αρέσει και στην ταινία ''Εραστές του ονείρου'' και σε άλλες. Η νόρα είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, αγγελικό, νομίζω μου αρέσει πολύ στην ταινία με τον πρίγκιπα ''Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας'' αλλά και σε άλλες. Πολύ δύσκολο πάντως να απαντήσεις σε τέτοια ερωτήματα...