20η Επέτειος ANT1 - 20 Xρόνια Πορείας

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας sunset89
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ΡΑΦΑΕΛΑ είπε:
ΜΑ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ τελειωσ.ουτε μια ελληνικη σειρα τα βραδια του καλοκαιριου?καλα παθαινουν...κ ολο το απογευμα ξενεσ αηδιεσ?βαλτε τα βραδια καλεσ παλιεσ δραματικεσ σειρεσ που αξιζαν κ αφηστε πια τισ ξενεσ αθλιοτητεσ....μα καλα πιοισ τουσ ειπε πωσ θελουμε κατι τετοιο?εεελλλλεεεοοοσσ/.....

Πες τα βρε κούκλα μου, φέτος τίποτα στην prime time ελληνικό νέο ή παλιό έπαιζε, είχε το αμερικάνικο Ταλέντο, με τα σούργελα τα αμερικάνικα, έλεος έλεος, το Άλλαξε το των ΗΠΑ που το παίζουν κάθε μέρα 7 μέρες την εβδομάδα, έλεος και πάλι, αντί να το παίζουν 1 φορά την εβδομάδα, επίσης με το ριάλιτι της Χίλτον από την αρχή, ποιος π...ς το έβλεπε; , για αυτό και το Mega τσιμπούσε ποσοστά, η Heidi Klum μόνο στις ΗΠΑ την βλέπουν, καλά τελειώνει από μέρα σε μέρα και αρχίζει η καλύτερη εκπομπή ever χαχα, επίσης την Μπέτι πάλι μπλιαχ, καλύτερη ήταν η Αγγελική Δαλιάνη ως Μαρία, καλά ο ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ την βλέπουν και όχι στην Ελλάδα, έλεος, επίσης τις ίδιες σειρές σε επανάληψη βάζει και με έναν σαχλοδιαγωνισμό 090 γιορτάζει, έλεος και πάλι έλεος.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
sunset89 είπε:
ότι το έχουν χάσει, το έχουν χάσει εδώ και ακριβώς πέντε χρόνια.. διάβασε και προηγούμενες σελίδες, θα καταλάβεις ακριβώς! το χουμε κάψει το θέμα του..."καψίματός" τους. :)

Μία μόνο απορία για το πρώτο σκέλος της απαντήσης σου και χωρίς παρεξήγηση ε! :D Εσύ ποιες ακριβώς είναι οι σειρές και από τα δύο κανάλια που θα ήθελες να ξαναδείς; Γιατί κι εγώ σνομπάρω νερόβραστες κωμωδίες και κακοστημένα σήριαλ αλλά βλέπω ότι με ξεπερνάς κατά πολύ και αρχίζω να ανησυχώ! :P

Για το δεύτερο σκέλος με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη και δεν έχω να πω το οτιδήποτε παραπάνω! ;)
Καταρχην δεν υπαρχει παρεξηγηση :flower:

Το δευτερο σκελος του ποστ μου απαντα το πρωτο πιστευω. Θα ηθελα να δω σειρες που ξεχωρισαν πραγματικα και δεν ειχαν σαν target group την κυρα Κουλα. Τι? Ειναι λιγες εως ελαχιστες? Το ξερω, αλλα αυτες αξιζουν πραγματικα.

joe είπε:
Καταρχην δεν υπαρχει παρεξηγηση :flower:
Το δευτερο σκελος του ποστ μου απαντα το πρωτο πιστευω. Θα ηθελα να δω σειρες που ξεχωρισαν πραγματικα και δεν ειχαν σαν target group την κυρα Κουλα. Τι? Ειναι λιγες εως ελαχιστες? Το ξερω, αλλα αυτες αξιζουν πραγματικα.
Να προσθέσω και κάτι άλλο, από τον Οκτώβριο του 2002 που έπαψαν να παίζουν την αυθεντική μακέτα στα σίριαλ "Ο ΑΝΤ1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ" και να πάνε αμέσως εκεί που λέει ...την κωμική σειρά... άρχιζε να παίζει τα ίδια και τα ίδια
ANT1_PR_97_3.jpg
ANT1_PR_97_2.jpg
, θυμάμαι όταν σταμάτησαν να παίζουν αυτές τις μακέτες έπαιζαν σε επανάληψη το Στραβά Και Ανάποδα στην απογευματινή ζώνη του 1993 με Σπύρο Παπαδόπουλο και την σύζυγο του, το Αραχτοί και Λάιτ (τελευταία φορά σε normal ζώνη οι εν λόγω σειρές) και τον Νοέμβρη του 2002 ξεκίνησε ο μαραθώνιος επαναλήψεων του Κωνσταντίνου και Ελένης, ενώ από το καλοκαίρι του 2003 άρχισαν οι επαναλήψεις των Στάβλων (σε dirty version 9 η ώρα και από το 2004 στις 11 με σήμανση από 15 και άνω, και το 2007 παίχτηκε πετσοκομμένο σε clean version αλά Τι Ψυχή), και του Άκρως Οικογενειακόν (που από το 2007 άρχισε τις χιλιοπαιγμένες επαναλήψεις), μετά μπήκαν στο παιχνίδι το Ιδιαιτέρα Για Κλάματα, το Ελλάς Το Μεγαλείο Σου, το Θα Βρεις Τον Δάσκαλο Σου (που έγινε νέο Κωνσταντίνου και Ελένης), το Καφέ της Χαράς (που από την μια θες να το δεις κι από την άλλη σου την σπάει), τα Εγκλήματα (εξαίρεση αλλά τέλειο σίριαλ), ο Ακάλυπτος που κόβεται και δεν βλέπουμε τα επεισόδια με την ψυχολόγο (Νόνη Δούνια). Ενώ κάποια γερά σίριαλ παίζονται σε ώρες που κανείς δεν βλέπει (Μεν Και Δεν, Της Ελλάδος Τα Παιδιά, Εκείνες Και Εγώ) ενώ σίριαλ που κανείς δεν θέλει να θυμάται (Βότκα Πορτοκάλι, Ιδιαιτέρα Για Κλάματα, Φιλαράκια, Λίφτινγκ κ.α.) παίζονται από τις 10 και μετά, ενώ μέχρι το 2006 τα weekend του καλοκαιριού βλέπαμε μεσημεριάτικα τα σίριαλ του Μανουσάκη τα δραματικά, παίζοντας και τις απαγορευμένες σκηνές για ανηλίκους, ενώ το Για Μια Γυναίκα Και Ένα Αυτοκίνητο που τα καλοκαίρια έπαιζαν μέχρι το 2007, ενώ φέτος παίζεται σε σωστή ώρα στις 5 το πρωί. Α! και το Νταντά Για Όλες Τις Δουλειές μέχρι το 2005 έπαιζε τα πρωινά του καλοκαιριού (10 με 11 περίπου) , το ίδιο και για το Πάτερ Ημών που έπαψαν να το παίζουν από τότε που η Ελένη Μενεγάκη πήγε στον Alpha. Να πώ ότι τα πρώτα σίριαλ του ΑΝΤ1 τα έπαιζε το διάστημα 2001-2004 στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV σε διάφορες ώρες (Πλάκας Μελαθρον, Το Γελοιον του Πραγματος, Στρας, Η Αγία Τετράδα, Η Δικαστίνα, Μάλιστε Κύριε, Μάμα Μία, Βασίλης, Ιάσων και Ντόκυ), ενώ το 2002 τα περισσότερα παίχτηκαν στον Antenna Gold της Nova και μετέπειτα σε δορυφορικό στις ΗΠΑ. Αρκετά σίριαλ και συγκεκριμένα όπως Αδελφές Ψυχές, Ένα Κι Ένα, Άνω Κάτω, Μπαμ Μπαμπάς και Μπέμπα, Cheek To Cheek, Έλλη Και Άννα, Καληνύχτα Μαμά κ.α. έχουν να προβληθούν αρκετά χρόνια, ενώ το Μεν Και Δεν και το Της Ελλάδος Τα Παιδιά πρέπει να είσαι ξύπνιος στις 5 και μισή για να το δεις, τελευταία φορά που έπαιζε σε normal ώρα ήταν το καλοκαίρι του 2005. Αν θυμάμαι καλά το διάστημα 1998-2000 έπαιζε πολλές καλές επαναλήψεις. Ενώ το φετινό καλοκαίρι έμοιαζε με το περσινό στον ΑΝΤ1, οι ελληνικές σειρές οι ίδιες, το ξένο πρόγραμμα ίδιο μαζί με το φετινό αμερικάνικο Ταλέντο, ενώ ότι να'ναι έβαζαν όπως το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 2, το Όλα best of (που έπαιζε τα ίδια βίντεο) και το X-Factor τα Σάββατα (προτιμούσα καμιά επιθεώρηση του Σεφερλή ή ταινίες της ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜ). Ο ΑΝΤ1 να δούμε τι θα κάνει τον Δεκέμβρη ή το ξέχασε με όλο το παρατράγουδο με το πρωινάδικο; (τελικά 10 με 1 Μαζί θα γίνει)

Hello, το νέο το ξέρετε, μετά τους Παντρεμένους, ο ΑΝΤ1 ως απάντηση στους Απαράδεκτους που δίνει το TV Zapping, θα δώσει με το ΤΗΛΕΡΑΜΑ από αύριο 3πλα επεισόδια από την σειρά Εγκλήματα.

Όσο για το πρόγραμμα του καναλιού

1) 10-1 Μαζί, Πρωινός καφές τέλος, αφού από 28/9 (κόβονται οι πρωινές επαναλήψεις) οι Καραμέρος-Χαριτάτος θα κάνουν ενημέρωση και ψυχαγωγία.

2) Κόβεται ο Δάσκαλος και το Κωνσταντίνου και Ελένης μάλλον μετά τις εκλογές επειδή θα αρχίσει το Αξίζει Να Το Δεις, στις 17:00 το Love Bites, στις 17:45 το Ράδιο Αρβύλα και στις 19:00 το Κάρμα

3) Η Λόλα , η σαχλοσειρά που την θεωρούν επιτυχία της 20ετίας και ήταν το βατερλώ της σεζόν, μέχρι την Πρωτοχρονιά σε Ε.

4) Για το επετειακό θα σας ανακοινώσω σύντομα

Λοιπόν, μου δόθηκε η ευκαιρία σήμερα να παρευρεθώ για λίγη ώρα στις εγκαταστάσεις του σταθμου και οφείλω να ομολογήσω ότι ακόμα και η οργάνωση έχει χάσει λίγη απ΄ την παλιά της αίγλη! Πριν 4-5 χρόνια που είχε χρειαστεί να ξαναπάω, τα πράγματα ήταν αλλιώτικα... χωρίς να μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς!

Με δυσκολία κρατήθηκα να μην τρέξω στα δωμάτια των αρχειακών προγραμμάτων ν τ αρπάξω όλα (χαχαχα! λες και θα παρατηρούσε κανείς τι έλειπε).

Αλλά κατάλαβα τα εξής πράγματα! Οι τηλεφωνήτριες πρέπει να χουν εντολές όταν ρωτούνται περί 20χρονων ή να βρίζουν τον κοσμάκη ή να ελίσσονται αινιγματικά! Μάλιστα άκουσα κάποια να λέει ότι "επειδή το κάνει το μέγκα δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κινηθούν όλοι στον ίδιο ρυθμό!" σε κάποιον που πήρε να ρωτήσει πιθανότατα για τα επετειακά προγράμματα!

Ρώτησα σχετικά έναν γνωστό μ εκεί μέσα, αργότερα, και μου είπε ότι όλα είναι ρευστά ακόμα!

Αλλά φαίνεται ότι δεν καίγονται και τόσο από το γεγονός του ότι ενώ από τον Ιούλη ακόυγαμε για την "Εύθυμη και Χήρα"... η "Χήρα" αγνοείται και έχουμε μέσα Σεπτέμβρη!

Δεν βιάζονται καθόλου όμως, καθώς ο κύριος εορτασμός τους θα γινει το Δεκέμβρη, τώρα θέλουν να προωθήσουν τις νέες τους παραγωγές (που με τόσο κόπο εντόπισαν στα ξένα δίκτυα και θέλουν να κάνουν ελληνικές).

Πάντως το σίγουρο είναι πως για να προβληθούν οι παλιές σειρές, πρέπει οι τηλεθεατές να τις ζητήσουν (πέρα από την πλάκα των προηγούμενων ποστς μου-μιλάω σοβαρά). Καθότι οι άνθρωποι του σταθμού δε μπαινουν καν στον κοπο να κανουν μια γυρα στο νετ να δουν τι πραγματικά ζητάει ο μεσος (σε ηλικία και κοινωνική τάξη) τηλεθεατης, μάλλον πρέπει να δώσουμε το... στίγμα μας! Ειλικρινά σας μιλάω, θα προβληθούν μόνο παραγωγές που ο κόσμος θα δείξει ότι ενδιαφέρεται! 210 6886100 - πραγματικά είναι στο χέρι μας!

sunset89 είπε:
Λοιπόν, μου δόθηκε η ευκαιρία σήμερα να παρευρεθώ για λίγη ώρα στις εγκαταστάσεις του σταθμου και οφείλω να ομολογήσω ότι ακόμα και η οργάνωση έχει χάσει λίγη απ΄ την παλιά της αίγλη! Πριν 4-5 χρόνια που είχε χρειαστεί να ξαναπάω, τα πράγματα ήταν αλλιώτικα... χωρίς να μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς! Με δυσκολία κρατήθηκα να μην τρέξω στα δωμάτια των αρχειακών προγραμμάτων ν τ αρπάξω όλα (χαχαχα! λες και θα παρατηρούσε κανείς τι έλειπε).

Αλλά κατάλαβα τα εξής πράγματα! Οι τηλεφωνήτριες πρέπει να χουν εντολές όταν ρωτούνται περί 20χρονων ή να βρίζουν τον κοσμάκη ή να ελίσσονται αινιγματικά! Μάλιστα άκουσα κάποια να λέει ότι "επειδή το κάνει το μέγκα δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κινηθούν όλοι στον ίδιο ρυθμό!" σε κάποιον που πήρε να ρωτήσει πιθανότατα για τα επετειακά προγράμματα!

Ρώτησα σχετικά έναν γνωστό μ εκεί μέσα, αργότερα, και μου είπε ότι όλα είναι ρευστά ακόμα!

Αλλά φαίνεται ότι δεν καίγονται και τόσο από το γεγονός του ότι ενώ από τον Ιούλη ακόυγαμε για την "Εύθυμη και Χήρα"... η "Χήρα" αγνοείται και έχουμε μέσα Σεπτέμβρη!

Δεν βιάζονται καθόλου όμως, καθώς ο κύριος εορτασμός τους θα γινει το Δεκέμβρη, τώρα θέλουν να προωθήσουν τις νέες τους παραγωγές (που με τόσο κόπο εντόπισαν στα ξένα δίκτυα και θέλουν να κάνουν ελληνικές).

Πάντως το σίγουρο είναι πως για να προβληθούν οι παλιές σειρές, πρέπει οι τηλεθεατές να τις ζητήσουν (πέρα από την πλάκα των προηγούμενων ποστς μου-μιλάω σοβαρά). Καθότι οι άνθρωποι του σταθμού δε μπαινουν καν στον κοπο να κανουν μια γυρα στο νετ να δουν τι πραγματικά ζητάει ο μεσος (σε ηλικία και κοινωνική τάξη) τηλεθεατης, μάλλον πρέπει να δώσουμε το... στίγμα μας! Ειλικρινά σας μιλάω, θα προβληθούν μόνο παραγωγές που ο κόσμος θα δείξει ότι ενδιαφέρεται! 210 6886100 - πραγματικά είναι στο χέρι μας!
Καλά την Εύθυμη και την Χήρα θα την βάλουν Δεκέμβρη, μάλλον sunset θα κάνουν αυτό που έκαναν το 2004, τηλεταινίες σειρών και best of από Ciao ANTENNA, ΑΜΑΝ, Όχι Στα Νέα Του ΑΝΤ1, Όλα κ.α.

Για αυτό με τις μακέτες που τις έκοψαν από το 2002 που έγραψα πάνω και τις επαναλήψεις τι λες sunset?

DianaTheSuperstar91 είπε:
Καλά την Εύθυμη και την Χήρα θα την βάλουν Δεκέμβρη, μάλλον sunset θα κάνουν αυτό που έκαναν το 2004, τηλεταινίες σειρών και best of από Ciao ANTENNA, ΑΜΑΝ, Όχι Στα Νέα Του ΑΝΤ1, Όλα κ.α.
Για αυτό με τις μακέτες που τις έκοψαν από το 2002 που έγραψα πάνω και τις επαναλήψεις τι λες sunset?
Για το πρώτο σκέλος, δηλαδή αυτό των επαναλήψεων, μην προδικάζεις γιατί μου είπαν εκ των έσω ότι ακόμα το ψάχνουν. Αρκεί να ζητηθούν από τους τηλεθεατές. Τίποτα δεν έχει ακόμα αποφασιστεί de facto.

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, αυτό με τις μακέτες, όπως έχουμε αναφέρει και στο Mega, κάτι τέτοιο αφορά καθαρά την πολιτική των σταθμών και πιο συγκεκριμένα των στελεχών τους τα τελευταία χρόνια.

sunset89 είπε:
Για το πρώτο σκέλος, δηλαδή αυτό των επαναλήψεων, μην προδικάζεις γιατί μου είπαν εκ των έσω ότι ακόμα το ψάχνουν. Αρκεί να ζητηθούν από τους τηλεθεατές. Τίποτα δεν έχει ακόμα αποφασιστεί de facto.
Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, αυτό με τις μακέτες, όπως έχουμε αναφέρει και στο Mega, κάτι τέτοιο αφορά καθαρά την πολιτική των σταθμών και πιο συγκεκριμένα των στελεχών τους τα τελευταία χρόνια.
Να δούμε τι θα βάλει, καλά ή ότι να'ναι σαν την Λόλα.

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 Hollywood TV θα το κάνουνε χαχα

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΕ ΛΕΣ ΤΠΤ.οποτε παιδια ζηταμε καλεσ παλιεσ δραματικεσ βαμμενα κοκκινα μαλλια τριτο στεφανι και προβα νυφικου οπωσδηποτε....

ΡΑΦΑΕΛΑ είπε:
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΕ ΛΕΣ ΤΠΤ.οποτε παιδια ζηταμε καλεσ παλιεσ δραματικεσ βαμμενα κοκκινα μαλλια τριτο στεφανι και προβα νυφικου οπωσδηποτε....
έέέτσι..... είσαι σε καλό δρόμο εσύ....

2106886100... μην ξεχνιόμαστε ;)

ΡΑΦΑΕΛΑ είπε:
Καλά να δούμε αν θα το βάλουν σε τηλεταινία ή σε όλα τα επεισόδια

ααααα το ΤΡΙΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ στο θέατρο με την Νένα Μεντή όπως στην TV, Από Οκτώβρη στο ΕΘΝΙΚΟ

το ξερω το ξερω.και να φανταστειτε οτι εγω αυτα τα σηριαλ τα θυμαμαι σαν μια παιδικη αναμνηση και οτι τωρα εχω ξεσηκωθει με αυτα που γραφετε εσεισ γ αυτα....

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Κόβονται τα Εγκλήματα σε Ε, λόγω των παπ...λογιών των πολιτικών (όπως κάνουν τώρα και στο Mega με την διακοπή της ζώνης MEGALICIOUS CLASSICS), μόνο σε DVD θα τα απολαύσουμε, και κάτι άλλο κάθε μέρα θα τρώμε στην μάπα το αμερικάνικο Άλλαξε Το;, έλεος

Ρετρόβιοι φίλοι μου ένα ευχάριστο νέο έχω για το επόμενο weekend για τον ΑΝΤ1 και ένα δυσάρεστο.

Από την επόμενη εβδομάδα θα προβάλλεται κάθε weekend το Της Ελλάδος Τα Παιδιά στις 07:10 το πρωί (έλεος για την ώρα)

Κόβεται (ΔΟΞΑΣΟΙ) η Ugly Betty, και θα παίζει 2 ώρες τον Ακάλυπτο

Ενώ έλεος λέω επειδή στις 12:00 θα παίζεται η ποντιακή αποτυχία ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ

DianaTheSuperstar91 είπε:
Ρετρόβιοι φίλοι μου ένα ευχάριστο νέο έχω για το επόμενο weekend για τον ΑΝΤ1 και ένα δυσάρεστο.
Από την επόμενη εβδομάδα θα προβάλλεται κάθε weekend το Της Ελλάδος Τα Παιδιά στις 07:10 το πρωί (έλεος για την ώρα)

Κόβεται (ΔΟΞΑΣΟΙ) η Ugly Betty, και θα παίζει 2 ώρες τον Ακάλυπτο

Ενώ έλεος λέω επειδή στις 12:00 θα παίζεται η ποντιακή αποτυχία ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ
Αυτό είναι ένα ευχάριστο και 2 δυσάρεστα!!!!!!!Αλλά οκ,αφού θα παίζει "Της Ελλάδος τα παιδιά" κάποιος θα γράψει και τα επεισόδια που λείπουν (έστω και βάζοντας πρόγραμμα στο dvd του,και κόβοντας τις διαφημίσεις μετά αφού επεξεργαστεί το video)

thebest20 είπε:
Αυτό είναι ένα ευχάριστο και 2 δυσάρεστα!!!!!!!Αλλά οκ,αφού θα παίζει "Της Ελλάδος τα παιδιά" κάποιος θα γράψει και τα επεισόδια που λείπουν (έστω και βάζοντας πρόγραμμα στο dvd του,και κόβοντας τις διαφημίσεις μετά αφού επεξεργαστεί το video)
Έτσι αλλά νωρίς το ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ, μη τα πάρω, ας το έβαζαν το ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ 7 το πρωί και στις 12 τον Κάκαλο όπως προ 5ετιας

ANT1 News

Λοιπόν μέχρι την Παρασκευή θα προβάλλεται το ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΟΥ, αφού θα κοπεί, και θα μεταφερθεί από 28/9 στην θέση του ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ.

Από 28/9 ξεκινάει η Τατιάνα, ενώ το project runway μέχρι τις 2/10 θα προβληθεί και την σκυτάλη θα πάρει το Ράδιο Αρβύλα (άντε ανυπομονώ να αρχίσει).

Ενώ από την επόμενη Δευτέρα τα μεσάνυχτα η σειρά Αλίκη του 2000-2001 με την Γεωργία Αποστόλου (στο Pacific έπαιζε)

Τα Αερομασκαράτα και το Παπαθεμελή Παπαθεμελή τα έχω σε χάλια ποιότητα από πέρισυ!Αυτό με τον Κώστα Μακεδόνα ψάχνω!Σε άλλο μου post θα σου πω ποια έχω!

Αλίκη

Η Αλίκη (2000-20 επεισοδίων) θα αρχίσει να προβάλλεται απ΄ την επόμενη εβδομάδα! Είναι ελληνικη μεταφορά της ξένης ταινίας Σαμπρίνα. Με Γεωργία Αποστόλου, Θανάση Ευθυμιάδη, Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο, Όλγα Πολίτου, Τάνια Καψάλη κα.

Επειδή ο αντ1 φέτος ΜΑΛΛΟΝ δεν θα κάνει σ/κ εκπομπή πρωινή πολλές επαναλήψεις θα δρομολογηθούν για τότε..... για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει.

sunset89 είπε:
Η Αλίκη (2000-20 επεισοδίων) θα αρχίσει να προβάλλεται απ΄ την επόμενη εβδομάδα! Είναι ελληνικη μεταφορά της ξένης ταινίας Σαμπρίνα. Με Γεωργία Αποστόλου, Θανάση Ευθυμιάδη, Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο, Όλγα Πολίτου, Τάνια Καψάλη κα.
Δεν ήταν και πολύ δραματικό,πιο πολύ σε ερωτική κομεντί μου έκανε!

thebest20 είπε:
Δεν ήταν και πολύ δραματικό,πιο πολύ σε ερωτική κομεντί μου έκανε!
Μα κομεντί ηταν όπως τα λες! Απλά αποτέλεσε μεταφορα ταινίας. Με τον Χάρισον Φορντ αν δεν κάνω λάθος... τέσπα... όλο και σκαλίζουν πιο πολύ το χρονοντούπαλο για να δούμε... πιάσανε τόπο οι καταρ... τα τηλεφωνήματά μου?? :P

το πρωινό πρόγραμμα θα έχει τα εξής σίριαλ

Της Ελλάδος Τα Παιδιά (αδικία που το βάζουν 7 το πρωί)

Εκείνες Και Εγώ (άλλη αδικία)

Βότκα Πορτοκάλι (δεν αλλάζουν συνήθειες)

Λίφτινγκ (όλα του Ρώμα παίζουνε, κι οι άλλοι χεσμ....)

Οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή (2ωρο, αλλά τέλος η ασχημούλα Μπέτι)

και η αποτυχία Τύχη Βουνό με τον Κοντογιαννίδη (γιατί το βάζουν;, έλεος)

και Εγκλήματα μέχρι την Πρωτοχρονιά

Πίσω
Μπλουζα