20η Επέτειος ANT1 - 20 Xρόνια Πορείας

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας sunset89
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλά το Mega έβαλε τα γιορτινά του, στον ΑΝΤ1 πικρό καφέ πίνουν και δείτε τι θα βάλουν

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Λόλα-μέχρι την Πρωτοχρονιά, δεν φτάνει που ούτε η γάτα μου δεν το έβλεπε, θα ξαναδώ αυτή την ανεκδιήγητη σειρά του ΑΝΤ1 με τις δευτεράντζες;. Ας έβαζαν κάτι άλλο, μου το θεωρούν και επιτυχία μη τους πω ότι η Μαρί είναι μπροστά τους επιτυχία χεχε

Κατακουζηνό κλασσικά αυτά

WEEKEND

Αμερικάνικα με Tai και ανακαινήσεις, βαρέθηκα, καλύτερα να πάω ΙΚΕΑ και να κάνω μόνη μου ανακαίνηση.

και από Ελληνικά

Ο Κάκαλος που πήρα χαρά που θα το βάλουν αλλά πικράθηκα για την ώρα, άκου 7;, και ο Δόγγανος στις 8 , μετά Βότκα, Λίφτινγκ, 2 ώρες Ακάλυπτο (γλιτώσαμε την πατσαβούρα Μπέτι) και 12 μια αποτυχία το Τύχη Βουνό με τους Πόντιους, έλεος. Βαρεθήκαμε στο ΜΑΡΟΥΣΙ

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σε μία βδομάδα θα ξεκινήσει η επανάληψη της "Κλεμμένης Ζωής" (2007). ΆΛλη μια σπάνια επανάληψη που μας επιφύλαξε ο αντ1 όπως πάντα.

Αν διαβάσει κάποιος αυτό το thread από το πρώτο μήνυμα ως τα τωρινά (έχουν μεσολαβήσει πόσοι μήνες?2-3?) όλο περιμένουμε και το μόνο αξιόλογο που έχουμε δει είναι το Χρώμα του φεγγαριού, από πλευράς παλαιότητας (και γλέντια ο mhmerotategiatipino :P ).

Τους βαρέθηκα. Από πλευράς μου, την Πρόβα του Νυφικού να βάλουν και μετά ας πυρπολήσουν τις εγκαταστάσεις τους. Εγωιστικό, το ξέρω, αλλά είναι η μαύρη μου αλήθεια. είναι αυτή που με ενδιαφέρει περισσότερο.

Άσχετο: Το καλοκαίρι, χωρίς να αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ, ο σταθμός έδειξε μια σειρά του 1993, με τίτλο Δεν είμαστε καλά, που αφορά ευτράπελες καταστάσεις μέσα σε νοσοκομείο. Το πήρε κανείς σας χαμπάρι; Εγώ μια φορά στο ζαπινγκ το πέτυχα αλλά δεν ήξερα ποιο ήταν. Πριν λίγες μέρες το βρήκα κάπου και μου έκανε εντύπωση ότι ούτε καν αναφέρθηκε.

Τέλος πάντων, όπως βλέπουμε όλοι πάνε να κάνουν τον αντ1 ένα καθαρά life style κανάλι, χωρίς ΊΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ προς παλιές σειρές και επιλέγουν μόνο αμερικανιές και νέα σήριαλ της πλάκας. Εύχομαι αυτή η κατάσταση να αλλάξει, γιατί όπως έχουμε χιλιοειπωμένο, κανάλι που δε σέβεται την ιστορία του, η ιστορία του το εκδικείται.:mad: :(

Αν διαβάσει κάποιος αυτό το thread από το πρώτο μήνυμα ως τα τωρινά (έχουν μεσολαβήσει πόσοι μήνες?2-3?) όλο περιμένουμε και το μόνο αξιόλογο που έχουμε δει είναι το Χρώμα του φεγγαριού, από πλευράς παλαιότητας (και γλέντια ο mhmerotategiatipino ).

:)

Ο ΑΝΤ1 έτσι που το βλέπω επέτειο δεν θα κάνει, επέτειο με τον Tai θα κάνει χαχα

sunset89 είπε:
Τους βαρέθηκα. Από πλευράς μου, την Πρόβα του Νυφικού να βάλουν και μετά ας πυρπολήσουν τις εγκαταστάσεις τους. Εγωιστικό, το ξέρω, αλλά είναι η μαύρη μου αλήθεια. είναι αυτή που με ενδιαφέρει περισσότερο.
Μωρέ στάχτη και μπουρμπερη να γίνουν οι εγκαταστάσεις τους! Αλλά σκέψου κι εμάς που περιμένουμε πως και πως το Τρίτο στεφάνι (και δεν το γράψαμε στο βίντεο το 2004! :P ) αλλά και την Πρόβα!

Να κάνουμε ένα ντου στο αρχείο τους, να αρπάξουμε ότι προλάβουμε και μετά ας γίνουν παρανάλωμα! :P

serano915 είπε:
Μωρέ στάχτη και μπουρμπερη να γίνουν οι εγκαταστάσεις τους! Αλλά σκέψου κι εμάς που περιμένουμε πως και πως το Τρίτο στεφάνι (και δεν το γράψαμε στο βίντεο το 2004! :P ) αλλά και την Πρόβα!Να κάνουμε ένα ντου στο αρχείο τους, να αρπάξουμε ότι προλάβουμε και μετά ας γίνουν παρανάλωμα! :P
Ναι είναι και το Τρίτο Στεφάνι δεν αντιλέγω. Αυτό προσωπικά το επιθυμώ για λόγους αρχείου. Την Πρόβα εκτός από το πολύ καλό στήσιμο της σειράς που "ανέβασε" ακόμα και το βιβλίο, την θέλω και για κάποια συγκεκριμένη συμμετοχή.

Τεσπα, κοίτα να δεις Serano, στο χέρι μας είναι. Ετοιμάζουμε μολότωφ και πάμε στις εγκαταστάσεις. Μόνο να δράσουμε γρήγορα και με καλυμμένα τα πρόσωπα γιατί μετά προβλέπω να μας φέρνουν τάπερ φαγητού οι δικοί μας στον Κορυδαλλό. :P

Wally είπε:
ναι αυτά τα σόου μας μαράνανε. λόλ

sunset89 είπε:
Τεσπα, κοίτα να δεις Serano, στο χέρι μας είναι. Ετοιμάζουμε μολότωφ και πάμε στις εγκαταστάσεις. Μόνο να δράσουμε γρήγορα και με καλυμμένα τα πρόσωπα γιατί μετά προβλέπω να μας φέρνουν τάπερ φαγητού οι δικοί μας στον Κορυδαλλό. :P
Άμα βάλουμε και κουκούλες δεν τον γλιτώνουμε τον Κορυδαλλό! :rofl: :rofl: :rofl: Οπότε βουρ!!!

(Ποιός τον ακούει τώρα τον michalis_dv, αλλά εδώ ο σκοπός είναι ιερός! θα το αντέξω! :P )

Btw, thanks για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες! ;)

Αλλά το καλό στην ιστορία ότι Εγκλήματα και Κάκαλος θα παίζουν τα weekend, ΑΝΤ1 μόνο για έναν λόγο θα βλέπω για το Ράδιο Αρβύλα που αρχίζει σε μια εβδομάδα ακριβώς, πάει ο ΑΝΤ1 έγινε CBS με τον Tai, τον Scorfield, την Meredith Grey και τα άλλα παιδιά.

ChristosM είπε:
Μην στεναχωριεσαι για το "Τριτο Στεφανι", μια εκπληξη ειναι στα σκαρια. Δεν μπορω να πω περισσοτερα ακομα...
Πάει ο ΑΝΤ1 Χρήστο, όταν οι δίπλα βάζουν All Nighters, τηλεταινίες 3 σειρών που άφησαν εποχή και συλλεκτικό υλικό, στον ΑΝΤ1 με 2 σειρές του Ρώμα και μια δεύτερης διαλογής αποτυχημένη καθημερινή σειρά αλλά και έναν σαχλοδιαγωνισμό θα γιορτάσει, επίσης θα γιορτάσει με το αμερικάνικο πρόγραμμα, έλεος

Σήμερα μου είπε γνωστός μου από το σταθμό (δυστυχώς όχι σε θέση "περιοπής" για να μπορεί να πάρει τπτ απ' το αρχείο), ότι ΔΕΝ έχουν σκοπό να προβάλλουν παλιές σειρές άμα ο κόσμος δεν δείξει ότι ενδιαφέρεται.

Σας το ξανάπα σε προηγούμενο μήνυμα όμως, τώρα είναι κάπως πιο... επίσημο ας πούμε.

Άμα οι τηλεθεατές δεν δείξουν έμπρακτα ότι θέλουν τα παλιά σήριαλ, τα ζητάνε κτλ ευκαιρία θέλει ο Χαρ... ο διευθυντής ήθελα να πω, να μη δείξει τίποτα.

Δεν μπορούν να καταλάβουν ή δε θέλουν να καταλάβουν; Στα sites που περιέχουν σειρές οι παλιές επιτυχίες του Αντ1 βρίσκονται σε πρώτη ζήτηση. Αντιθέτως κανείς δε ζητά τις τωρινές.

Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε... Κάποιες από τις προτεινόμενες λύσεις για όσους ενδιαφέρονται είναι οι εξής: τηλέφωνο στο σταθμό, mail στους υπευθύνους, mail σε καμιά μεσημεριανή εκπομπή που ασχολείται με τα τηλεοπτικά (Τώρα μου ρθε λέτε να πιάσει? :P ), γενικώς να δείξουμε κατά κάποιο τρόπο ότι ενδιαφερόμαστε ρε παίδες. Μάλλον άμα το αφήσουμε στη μοίρα του, τότε και τότε μόνο τις σειρές του 2008 θα παρακολουθούμε....

sunset89 είπε:
Σήμερα μου είπε γνωστός μου από το σταθμό (δυστυχώς όχι σε θέση "περιοπής" για να μπορεί να πάρει τπτ απ' το αρχείο), ότι ΔΕΝ έχουν σκοπό να προβάλλουν παλιές σειρές άμα ο κόσμος δεν δείξει ότι ενδιαφέρεται. Σας το ξανάπα σε προηγούμενο μήνυμα όμως, τώρα είναι κάπως πιο... επίσημο ας πούμε.

Άμα οι τηλεθεατές δεν δείξουν έμπρακτα ότι θέλουν τα παλιά σήριαλ, τα ζητάνε κτλ ευκαιρία θέλει ο Χαρ... ο διευθυντής ήθελα να πω, να μη δείξει τίποτα.

Δεν μπορούν να καταλάβουν ή δε θέλουν να καταλάβουν; Στα sites που περιέχουν σειρές οι παλιές επιτυχίες του Αντ1 βρίσκονται σε πρώτη ζήτηση. Αντιθέτως κανείς δε ζητά τις τωρινές.

Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε... Κάποιες από τις προτεινόμενες λύσεις για όσους ενδιαφέρονται είναι οι εξής: τηλέφωνο στο σταθμό, mail στους υπευθύνους, mail σε καμιά μεσημεριανή εκπομπή που ασχολείται με τα τηλεοπτικά (Τώρα μου ρθε λέτε να πιάσει? :P ), γενικώς να δείξουμε κατά κάποιο τρόπο ότι ενδιαφερόμαστε ρε παίδες. Μάλλον άμα το αφήσουμε στη μοίρα του, τότε και τότε μόνο τις σειρές του 2008 θα παρακολουθούμε....
Την γκατεμιά τους εδώ μέσα, μόνο 3 σίριαλ καθημερινά δια χειρός Χατζησοφιά (τώρα και με το ΣΥΡΙΖΑ) και το weekend ελάχιστα, δηλαδή επέτειο με την Λόλα και τον Tai θα κάνουν, θα στείλω μηνύματα άπειρα, θα πάω μέχρι Μαρούσι μεριά, ωραία επέτειο έχουνε , όπως σε ένα γερμανικό κανάλι που έχει περικοπές και στα 20α γενέθλια δεν θυμήθηκαν, έλεος.

Θελω Γαλαζιο Διαμαντι τωρα!!!!!!!!Λόγω Ναθαναηλ και μονο ε!!!

SUNSET TI εγινε τελικα?τουσ πηρεσ τηλεφωνο?ειχεσ πει οτι αμα τελειωσει ο σεπτεμβρησ και δε βαλουν παλιεσ σειρεσ θα σε ακουγανε μεχρι και γω δε ξερω που...παντωσ αυτη η ιδεα με τα email σε μεσημεριανα καθολου κακη...να το κανουμε γιατι αλλιωσ δε βλεπω χαιρι...και αν λεω αν δε βαλουν επαναληχεισ τουλαχιστον ασ τα ανεβασουν στο ιντρνετ.τοσο δυσκολο ειναι?

Καλό είναι να ασχολούμαστε με το τι παίζεται ή το τι θα παιχτεί στα κανάλια και όχι τι θα ανεβεί στο internet παιδιά

Στο Σοφία ορθή έπαιζε και ο μακαρίτης Γίωργοσ Βρασιβανόπουλος. Ήταν η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση (ο πατέρας του Γκλέτσου), όπως και ο Κώστας Παληός τον ρόλο του διευθύντη στον πρώτο κύκλο (λόγω του θανάτου του μπήκε στην σειρά ο Νίκος Γαροφάλλου)

ΡΑΦΑΕΛΑ είπε:
SUNSET TI εγινε τελικα?τουσ πηρεσ τηλεφωνο?ειχεσ πει οτι αμα τελειωσει ο σεπτεμβρησ και δε βαλουν παλιεσ σειρεσ θα σε ακουγανε μεχρι και γω δε ξερω που...παντωσ αυτη η ιδεα με τα email σε μεσημεριανα καθολου κακη...να το κανουμε γιατι αλλιωσ δε βλεπω χαιρι...και αν λεω αν δε βαλουν επαναληχεισ τουλαχιστον ασ τα ανεβασουν στο ιντρνετ.τοσο δυσκολο ειναι?
Χαχα, αα το θυμόσουν... :P

Η αλήθεια είναι ότι τους πήρα αλλά δεν έγραψα λεπτομέρειες γιατί δε θέλω να καταντήσω και κοινότυπη.

Μεταξύ μας μου ξέφυγε και μια κουβέντα παραπάνω διότι έπεσα στην πιο αγενή υπεύθυνη προγραμματισμού που έχω μιλήσει ποτέ. Ενώ όταν είχα καλέσει τον Ιούλη, μου είχαν πει (δε θυμάμαι αν ήταν η ίδια-μπορεί και όχι) ότι θα βάλουν παλιές σειρές και είχα πετάξει και τη σκούφια μου απ τη χαρά, τώρα μου απάντησε με τον πλέον αχαρακτήριστο τρόπο:

"Ότι ουδέποτε κυρά μου θα μπορούσε να πει κάποιος τέτοιο πράγμα μιας και δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμα. Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος δε ζητάει παλιές σειρές".

Μου ανέβηκε το αιμα στο κεφάλι διότι όχι μόνο με έβγαλε τρελή αλλά είπε και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψέμα ότι ΚΑΝΕΙΣ δε ζητάει παλαιότερες δουλειές.

Αλλά ένας γνωστός μου όπως ξαναέγραψα, μου επιβεβαίωσε αυτήν τους την πεποίθηση. Ότι άμα ο κόσμος δε δέιξει ότι ενδιαφέρεται αυτοί από τη φύση τους γραμμένα τα έχουν τα παλιά. και δη οι... μοντέρνοι διευθυντές.

Εκτός από τα τηλεφωνήματα βέβαια (2106886100-ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ), για όποιον ντρέπεται, μπορεί να στείλει και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΝΤ1 στο facebook μήνυμα του τύπου "Άντε πότε θα αρχίσουν να προβάλλονται και οι μεγάλες επιτυχίες των 90ς? Πώς και πώς τις περιμένουμε" (-παράδειγμα).

facebook:

http://www.facebook.com/pages/1/56484855901

http://www.facebook.com/pages/1/56484855901?v=box_3#/topic.php?uid=56484855901&topic=14470 (Ψηφίστε τις αγαπημένες σας σειρές)

Υπάρχει και το επίσημο κανάλι του σταθμού στο youtube:

http://www.youtube.com/antennagr#play/all

Αλλά μπορείτε να στείλετε και στο πρωινό του σταθμού να ρωτήσετε δήθενα αδιάφορα τι γίνεται, αν θα προβληθούν τα παλιά. Εδώ τυχαία χθες το παρακολούθησα κι ένας ρώταγε από πού παίρνει τα παπούτσια του ο παρουσιαστής, δε μπορούμε να ρωτήσουμε για το πρόγραμμα που μας νοιάζει;

Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο διότι είναι ένας αισχρός ισχυρισμός κάποιων εντελώς άσχετων υπευθύνων ότι ο κόσμος δεν ζητάει κλασικά πράγματα του παλιού καλού καιρού. :diablotin:

εννοειται πωσ το θυμομουν.χαχχαχαχαχα.καλα εχουν απιστευτο θρασοσ παντωσ.ακουσ εκει δε ζηταει ο κοσμοσ παλιεσ σειρεσ.....μηπωσ με τισ χαζομαρεσ π βαζουν τωρα κανουν καλυτερα νουμερα?καλα λεσ θα στειλουμε στισ διευθυνσεισ τουσ...

sunset89 είπε:
Χαχα, αα το θυμόσουν... :P Η αλήθεια είναι ότι τους πήρα αλλά δεν έγραψα λεπτομέρειες γιατί δε θέλω να καταντήσω και κοινότυπη.

Μεταξύ μας μου ξέφυγε και μια κουβέντα παραπάνω διότι έπεσα στην πιο αγενή υπεύθυνη προγραμματισμού που έχω μιλήσει ποτέ. Ενώ όταν είχα καλέσει τον Ιούλη, μου είχαν πει (δε θυμάμαι αν ήταν η ίδια-μπορεί και όχι) ότι θα βάλουν παλιές σειρές και είχα πετάξει και τη σκούφια μου απ τη χαρά, τώρα μου απάντησε με τον πλέον αχαρακτήριστο τρόπο:

"Ό,τι ουδέποτε κυρά μου θα μπορούσε να πει κάποιος τέτοιο πράγμα μιας και δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμα. Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος δε ζητάει παλιές σειρές".

Μου ανέβηκε το αιμα στο κεφάλι διότι όχι μόνο με έβγαλε τρελή αλλά είπε και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψέμα ότι ΚΑΝΕΙΣ δε ζητάει παλαιότερες δουλειές.

Αλλά ένας γνωστός μου όπως ξαναέγραψα, μου επιβεβαίωσε αυτήν τους την πεποίθηση. Ότι άμα ο κόσμος δε δέιξει ότι ενδιαφέρεται αυτοί από τη φύση τους γραμμένα τα έχουν τα παλιά. και δη οι... μοντέρνοι διευθυντές.

Εκτός από τα τηλεφωνήματα βέβαια (2106886100-ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ), για όποιον ντρέπεται, μπορεί να στείλει και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΝΤ1 στο facebook μήνυμα του τύπου "Άντε πότε θα αρχίσουν να προβάλλονται και οι μεγάλες επιτυχίες των 90ς? Πώς και πώς τις περιμένουμε" (-παράδειγμα).

facebook:

http://www.facebook.com/pages/1/56484855901

Υπάρχει και το επίσημο κανάλι του σταθμού στο youtube:

http://www.youtube.com/antennagr#play/all

Αλλά μπορείτε να στείλετε και στο πρωινό του σταθμού να ρωτήσετε δήθενα αδιάφορα τι γίνεται, αν θα προβληθούν τα παλιά. Εδώ τυχαία χθες το παρακολούθησα κι ένας ρώταγε από πού παίρνει τα παπούτσια του ο παρουσιαστής, δε μπορούμε να ρωτήσουμε για το πρόγραμμα που μας νοιάζει;

Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο διότι είναι ένας αισχρός ισχυρισμός κάποιων εντελώς άσχετων υπευθύνων ότι ο κόσμος δεν ζητάει κλασικά πράγματα του παλιού καλού καιρού. :diablotin:
Ήδη έστειλα στο youtube στο κανάλι τους, να βάλουν τα παλιά

ΧΑΧΑ ΤΟ ΕΙΔ ΑΠΡΙΝ ΩΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ Κ ΜΑΣ...

κ παλι σοορυ για τα κεφαλαια...ολο ξεχνιεμαι...

Σύντομα θα ανεβάσω κάποια αποσπάσματα από σειρές που δεν τιμά ο Αντ1, οπότε θα θυμηθούμε λίγο τα παλιά... Προσεχώς. :)

Δε λέω καλό το youtube να παίρνεις μια γεύση από σειρές, αλλά δεν είναι και το καλύτερο πράγμα για ολόκληρες... πείτε με και απαιτητική μα είναι καλύτερα να τις δείχνουν τα κανάλια και να τα αποθηκεύει ο καθένας με τον τρόπο του. Παρατραβηγμένο να προσπαθείς να βρεις τη συνεχή ροή 25-26 επεισοδίων μέσα από δεκάλεπτα βιντεάκια. Μία "πρόγευση" πέντε λεπτών όμως είναι ότι πρέπει για να "ψηθείς".

Πίσω
Μπλουζα