Ωραία ιδέα...με τα σχετικά λογότυπα στα μπλουζάκια όμως..:ΡDINO είπε:Πάντως κάτι πρέπει να κάνουμε... Να διοργανώσουμε ένα τουρνουά... 5 Χ 5 ξέρω γω.... Αμιγκάδες vs Atarians....Και μην ακούσω "εξυπναδούλες" του τύπου : "Εμ... Δε μπορείτε να μαζέψετε πάνω από πέντε!"
Total Win!spyros_s είπε:5 είστε...πάγκο να δούμε που θα βρείτε...
Είδα κάτι φτηνές 2000 στο ΕΒΑΥ.spyros_s είπε:5 είστε...πάγκο να δούμε που θα βρείτε...
Φαντάσου, τα ατάρια ούτε για σκαμπό δεν κάνουνε!:Ρkrhtikos είπε:Είδα κάτι φτηνές 2000 στο ΕΒΑΥ.Μια για τον καθένα και είμαστε οκ για να κάτσουμε!
Mπα, όχι, δεν κάνω πλάκα...!DINO είπε:
Έλα τώρα, πες την αλήθεια.... Θέλεις απλά να με πειράξεις, έτσι δεν είναι;;;
divined είπε:Η αλήθεια είναι HD τότε που το χρειαζόμασταν στην Amiga 500, με τα adventures των >3 δισκετών δεν είχαμε σε προσιτό κόστους. Όταν πλέον έγινε mainstream στην Amiga πολλοί απο εμάς είχαμε γυρίσει ήδη σε pc.
Οντως, αυτό ήταν μεγάλο πλήγμα τότε - οι πανάκριβοι σκληροί δηλαδή !!DINO είπε:Πράγματι, οι τιμές τότε έτσουζαν πολύ!!!!!
πόσο δίκιο εχεις...krhtikos είπε:Δεν πειράζει , τα Πισί είναι φίλοι μας. Τρέχουν όλους τους εξομοιώτες και χαλάνε συχνά....
Χωρίς αυτά τώρα θα ήμουν μαραγκός και όχι ΙΤ.....
Τα κακόμοιρα τα παλιά , τα έβαζες στην πρίζα και όλα οκ. Ούτε φορμάτ ούτε τίποτα. Και αν τα αποθηκεύσεις καλά και σωστά θα λειτουργούν μέχρι και να υπάρχει ρεύμα 220v.
krhtikos είπε:Δεν πειράζει , τα Πισί είναι φίλοι μας. Τρέχουν όλους τους εξομοιώτες και χαλάνε συχνά....
Χωρίς αυτά τώρα θα ήμουν μαραγκός και όχι ΙΤ.....
Τα κακόμοιρα τα παλιά , τα έβαζες στην πρίζα και όλα οκ. Ούτε φορμάτ ούτε τίποτα. Και αν τα αποθηκεύσεις καλά και σωστά θα λειτουργούν μέχρι και να υπάρχει ρεύμα 220v.
Βρε billy! Βρε billy! (Κατά το "Βρε Αία! Βρε Αία!")billy είπε:Mπα, όχι, δεν κάνω πλάκα...! Της ίδιας "συνωμοταξίας" είναι αυτά τα μηχανάκια !! (σόρρυ, αλλά...)
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! I guess you are right!Επίσης, με την ευκαιρία, να απαντήσω και σε μία άλλη, εξαιρετικά πετυχημένη "μπηχτή" περί "Αδιάφθορων" !!
Eδω δεν μπορείς να μου προσάψεις τίποτα, πλην του ότι είμαι αντικειμενικός σαν gamer !! :tease: