Πράγματι... το καλύτερο συγκριτικό που έχω διαβάσει!Tywien είπε:Διαβασα τον τιτλο του thread και ενα πραγμα μου ηρθε στο μυαλο... ποντικομαχιες!
Εχω αποκτησει ενα απο την καθε κατηγορια (ST520FM,500) , απλα απο περιεργεια.... και επειδη πραγματικα δεν ειμαι πορωμενος με κανενα απο τα δυο μηχανηματα (πως θα μπορουσε ναγινει αλλωστε κατι τετοιο; ) μπορω να σας κανω ενα γρηγορο και πληρως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ συγκριτικο των δυο που εχω
Λοιπον, για αρχη το Atari ειναι 520 ενω η Amiga μονο 500.
H Amiga εναι πιο κιτρινισμενη.
Στην Amiga μου δωσανε πιο πολλα παιχνιδια.
To Atari εχει μεγαλυτερο χαρτοκουτο.
Το Atari ειναι και FM ενω η Amiga δεν ειναι ουτε καν ΑΜ.
Τα ποδαρακια τους πατανε αρκετα καλα στο εδαφος και δεν χρειαζεται να βαζεις χαρτονακι για να μην τραμπαλιζονται οσο πληκτρολογεις.
Γενικως και τα δυο μηχανηματα εχουν οπως βλεπετε ενα σωρο τεχνικα και αλλα πλεονεκτηματα, που στοιχηματιζω, δικαιολογημενα θα κρατησουν αμειωτο το ενδιαφερον των συλλεκτων ρετρο home computers για καιρο.
Τουλάχιστον, σε πληρώνουν καλά;mike είπε:Αν και αυτην την στιγμη προεχει το σεταρισμα/επισκευη σε πεντε Α4000.
Τέτοιο συγκριτικό μηχανημάτων ακόμα το Pixel και το User θα ζήλευαν!Tywien είπε:Διαβασα τον τιτλο του thread και ενα πραγμα μου ηρθε στο μυαλο... ποντικομαχιες!
Εχω αποκτησει ενα απο την καθε κατηγορια (ST520FM,500) , απλα απο περιεργεια.... και επειδη πραγματικα δεν ειμαι πορωμενος με κανενα απο τα δυο μηχανηματα (πως θα μπορουσε ναγινει αλλωστε κατι τετοιο; ) μπορω να σας κανω ενα γρηγορο και πληρως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ συγκριτικο των δυο που εχω
Λοιπον, για αρχη το Atari ειναι 520 ενω η Amiga μονο 500.
H Amiga εναι πιο κιτρινισμενη.
Στην Amiga μου δωσανε πιο πολλα παιχνιδια.
To Atari εχει μεγαλυτερο χαρτοκουτο.
Το Atari ειναι και FM ενω η Amiga δεν ειναι ουτε καν ΑΜ.
Τα ποδαρακια τους πατανε αρκετα καλα στο εδαφος και δεν χρειαζεται να βαζεις χαρτονακι για να μην τραμπαλιζονται οσο πληκτρολογεις.
Γενικως και τα δυο μηχανηματα εχουν οπως βλεπετε ενα σωρο τεχνικα και αλλα πλεονεκτηματα, που στοιχηματιζω, δικαιολογημενα θα κρατησουν αμειωτο το ενδιαφερον των συλλεκτων ρετρο home computers για καιρο.
Λογικό! Σα θηλυκό που είναι, έχει τις σωστές "υποδοχές"!krhtikos είπε:Ο γάτος μου προτιμάει την Amiga πάντως........
Kαλο!!DINO είπε:Λογικό! Σα θηλυκό που είναι, έχει τις σωστές "υποδοχές"!