status
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 26
Όλες οι τούρτες έχουν κερασάκι ρε...:Ρkeropi είπε:XAXAXAXAX ναι μετά από σβησίματα/κλειδώματα/κτλ ναι είναι πολιτισμένο
Όλες οι τούρτες έχουν κερασάκι ρε...:Ρkeropi είπε:XAXAXAXAX ναι μετά από σβησίματα/κλειδώματα/κτλ ναι είναι πολιτισμένο
Ε, ναι μωρε.... Σε γενικές γραμμές, είναι καλό thread!statusgr είπε:Όλες οι τούρτες έχουν κερασάκι ρε...:Ρ
ξέχασες όμως ότι η amiga είναι metal, τα ataria είναι pop ...pooky(1) είπε:Εγώ πάντως αποκυρήσω την Amiga και δηλώνω οπαδός του ST.
Ήμουν ανέκαθεν με τους outsiders και μου τη σπάγανε αφάνταστα οι "ντίβες" και τα "προφανή" .
Συμφωνώ εν μέρει με την τοποθέτησή σου.mike είπε:Υπαρχει η αντικειμενικη συγκριση, και η υποκειμενικη.Λοιπον αντικειμενικα, η αμιγκα ειναι πολυ καλη καλυτερη συνολικα,
ενταξει ο αταρι κερδιζει ενα-δυο σημεια, αλλα η αμιγκα κερδιζει πολλα περισσοτερα.
Υποκειμενικα, μπορεις να γουσταρεις ακομα και sinclair, δεν παει να πει οτι ειναι
καλυτερος απο τον αταρι ή την αμιγκα.
H Amiga είναι πιο φανταιζί (και αυτό κατά τη γνώμη σας κυρίως)alkis21 είπε:Amiga = Doro Pesch μάγκες.
Atari = Γιάννης Φλωρινιώτης.
We not gonna fight ya, we gonna kick yar asses!DINO είπε:Άμα έχω τον pooky(1) δίπλα μου, δε φοβάμαι τίποτα!!! Bring it on!!!
Μια χαρά εντυπώσεις δημιουργεί, ο ST πάντα θα είναι στην καρδιά μας αλλά έχει μείνει στην ιστορία σαν η τίμια πρόταση και σαν ο υπολογιστής που έφερε τα 16bits και το γραφικό περιβάλλον στο ευρύ κοινό.DINO είπε:Συμφωνώ εν μέρει με την τοποθέτησή σου.Απλά, η συζήτηση γίνεται γιατί υπήρχε από την αρχή του thread μια εικόνα καθολικής επικράτησης της Amiga και αυτό φυσικά πέρα του οτι είναι λάθος, δημιουργεί και λάθος εντυπώσεις...
... προδότηpooky(1) είπε:Μάλλον για σακίρα τη κόβω την Amiga.
Ο ST φέρνει περισσότερο προς Iron......
Εγώ πάλι διαφανές είμαι!!!!...........DINO είπε:Άμα έχω τον pooky(1) δίπλα μου, δε φοβάμαι τίποτα!!! Bring it on!!!
Αλλού ήταν το παιχνίδι... οι εταιρίες λογισμικού σνομπάρανε τον ATARI και γιαυτό δεν κυκλοφορούσαν τα παιχνίδια στην ίδια μορφή.mike είπε:Αν και στο τελος το software εδειξε την ανωτερωτητα της Α500, με παιχνιδια που δεν μπορουσαν να κυκλοφορησουν ΙΔΙΑ σε αταρι, οπως agony, project-x κτλ.
Καλώς τον!!!Shock είπε:Μια χαρά εντυπώσεις δημιουργεί, ο ST πάντα θα είναι στην καρδιά μας αλλά έχει μείνει στην ιστορία σαν η τίμια πρόταση και σαν ο υπολογιστής που έφερε τα 16bits και το γραφικό περιβάλλον στο ευρύ κοινό.
Αλλά μέχρι εκεί. Ένα midi και ένα Hires monitor δεν είναι features που κατεβάζουν το wow factor της Amiga.
Περάστε μια βόλτα από ArsTechnica σήμερα έχει την τιμητική της η Θεά.
Ε κακώς!! Αυτό πρέπει να δουλέψεις πρώτο. Εμείς, οι φίλοι σου είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε να έρθεις στον ίσιο δρόμο.DINO είπε:Εγώ προσωπικά, δε Θεοποιώ την "φιλενάδα", τη "μεγάλη κυρία" την "απόλυτη" (κάτι μου θυμίζει αυτό)
ο Dino συστήνει μονόχρωμο για καλύτερη ανάλυσηShock είπε:Ααα και ψάχνω έγχρωμο monitor για STE , αν διαθέτει κανείς....