billy
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 260
Ηταν το... ''τυχερό'' λοιπόν !!DINO είπε:Τώρα, γιατί δεν κοίταξα προς Amiga μερια... Τι να σου πω... Τυχερά είναι όλα!
I see...
Αχά !!DINO είπε:Προφανώς δεν το έθεσα εγώ σωστά...
Όταν είπα "και θα έπαιζε και τα παιχνιδάκια του" εννοούσα τους χρήστες όλων των προηγούμενων κατηγοριών που ανέφερα και όχι μόνο αυτόν που αξιοποιούσε το MIDI...
Ναί, ασφαλώς, ο ST είχε μπόλικα (και καλά) games για να ασχοληθεί κανείς.
Πολύ ενδιαφέρον αυτό Dino !!DINO είπε:Μια και το έφερε η κουβέντα, εγώ χωρίς κανένα module, έβγαζα ήχο από το Farfisa synth που έχω, με κατ'ευθείαν σύνδεση με τον ST, στα adventures της Sierra.
Οπότε και δε μου τέθηκε ποτέ το θέμα αγοράς έξτρα εξοπλισμού, πέρα από το synth που είχα...
Aν κάποια μέρα βρείς χρόνο, τράβα ένα βιντεάκι με τον ST σου να παίζει MIDI απο κάποιο adventure που το υποστηρίζει.
Θα ήθελα να ακούσω τον αυθεντικό ήχο, και όχι μέσω εξωμοίωσης MIDI απο την κάρτα ήχου του pc μου στον STEEM -όπως κάνω τώρα- όπου κάποια "όργανα" δεν αποδίδονται το ίδιο (έστω και αν γνωρίζω πως μπορώ να βρώ ηχογραφημένες τις αυθεντικές εκτελέσεις online).
Εντελώς πληροφοριακά, πόσο κόστιζε εκείνη την εποχή ένα τέτοιο συνθεσάιζερ σαν το δικό σου που να βγάζει MIDI ήχο;
Και για την Amiga έχουν ακουστεί διάφορα εντελώς απαξιωτικά/ισοπεδωτικά σχόλια απο κάποιο κόσμο - τα οποία πολύ φοβάμαι πως τα εννοούσαν 100% όταν τα έγραφαν.DINO είπε:Αν κάποιος έχει το κουράγιο να διαβάσει το thread απ'την αρχή, θα βρει αρκετά *σοβαρά* απαξιωτικά σχόλια για τον ST , και δε μιλάω για την πλάκα που γίνεται με τον Σπύρο και κάποια άλλα παιδιά.
Το σημαντικό για εμένα είναι, όταν φτάνει η ώρα που ξεπερνάμε τα συνηθισμένα πειράγματα/υπερβολές, το... "τσίγκλισμα", και τον χαβαλέ, να μπορούμε να αναγνωρίσουμε κάποια συν και πλην των μηχανημάτων μας - και απο τις δύο πλευρές.
Χαχα !!noxrider είπε:βρίσκω χαζό το στερεότυπο που προσπαθεί να περάσει γενικά στο thread ότι η Amiga ήταν απλώς μια game console με πληκτρολόγιο και ο ST ένας σοβαρός υπολογιστής.
Νοx, μακάρι να ήταν αυτό το μόνο anti-Amiga στερεότυπο που κατά καιρούς πάει να περαστεί στο forum...
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: