Αφού καταλαβαίνεις τι εννοώChrisTOS είπε:Το Falcon είναι τόσο ST όσο και η 1200 είναι Amiga. Σου δίνω και 030 επάνω αν θες .
Υπολογίζει και τους τόκους που θα είχες πάρει αν είχες καταθέσει την διαφορά τιμής σε ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου.ChrisTOS είπε:Αν η διαίρεση του 300.000 με το 155.000 σου βγάζει 3 ή 4 .
Admitting defeat . Οι διαφορές στο κόστος ήταν βασικά τα διάφορα έξτρα του falcon όπως τα +2MB RAM, SCSI controller, 1.44 floppy, LAN αν και ένα από αυτά το καλύπτει ο PCMCIA controller. Αν έβαζες 2MB fast στην 1200 τότε η διαφορά κόστους μειώνονταν αρκετά. Νομίζω ότι ανέβαινε κατά 50.000 Δρχ αν και θέλω περισσότερη πληροφορία.Shock είπε:Αφού καταλαβαίνεις τι εννοώ Με όλο το extra horsepower ο Falcon "πρακτικά" δεν είναι ST αλλά το dream machine όλων μας εκείνη την εποχή. Πρακτικά ήταν η Amiga και η 1200 ο ST !
Ενώ το 85-89 η πλοιοψηφία των χρηστών ST ήταν όσοι δεν είχαν τα χρήματα για Amiga, το 92 είχαν αλλάξει οι ρόλοι.
Βρε Αντώνη, πραγματικά το σιχαίνομαι όταν το λέτε αυτό!Shock είπε:Ενώ το 85-89 η πλοιοψηφία των χρηστών ST ήταν όσοι δεν είχαν τα χρήματα για Amiga, το 92 είχαν αλλάξει οι ρόλοι.
Είναι γενικό φαινόμενο, και δεν αφορά μόνο σε αυτό το θέμα. Είναι στοιχείο της ανθρώπινης φύσης και δηλώνω κι εγώ αρκετά ένοχος πάνω σε αυτό. Πολλές φορές δεν μας είναι εύκολο να καταλάβουμε τους λόγους που άλλοι κάνουν διαφορετική επιλογή από εμάς και έτσι προσπαθούμε να το εκλογικεύσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Σε συνδυασμό και με προσωπικές αλλά και εμπειρίες άλλων που μας έχουν μεταφερθεί είναι πολύ εύκολο να γενικεύσουμε αλλά γενικά και χωρίς στοιχεία είναι λάθος ή έστω ανεκδοτικό. Και πλέον αν κάνουμε και μια δειγματοληπτική δημοσκόπηση εδώ στο φόρουμ δεν θα είναι ακριβής, κυρίως γιατί αυτοί που μείναμε μπορεί να είμαστε σε μεγαλύτερο ποσοστό αυτοί που κάναμε συνειδητά την επιλογή από αυτούς που την έκαναν για διαφόρους λόγους ή και να την κάναμε για άλλους λόγους μείναμε περισσότερο ευχαριστημένοι από αυτή παρά αν κάναμε κάποια άλλη.DINO είπε:Βρε Αντώνη, πραγματικά το σιχαίνομαι όταν το λέτε αυτό!
Γιατί αποκλείετε (οι Amiga users), την πιθανότητα να ήθελε πραγματικά να δουλέψει κάποιος πάνω σε Atari πλατφόρμα, και όχι σε Amiga, όπως εγώ;
Αυτός που θα ήθελε να κάνει DTP και να επιλέξει μέσα από μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ γκάμα προγραμμάτων.spyros_s είπε:Στο δικό μας όμως επίπεδο του πιτσιρικά τότε ή του χομπίστα που θα έπαιζε το παιχνιδάκι του και θα χρησιμοποιούσε τις εφαρμογές του ή εκείνου που θα χρησιμοποιούσε τις γραφικές ικανότητες της αμίγκα για δουλειά, ποιος σώφρων θα επέλεγε πατάρι στ πέραν του κόστους;
Πως να το ακούσεις, αφού οι χρήστες ST στην Ελλάδα ήταν ελάχιστοι...Αλήθεια έγραψε λοιπόν ο shock...st τότε αγόραζε όποιος δεν μπορούσε να πάρει αμίγκα ή δεν είχε δει ποτέ από κοντά αμίγκα. Δεν είναι καθόλου τυχαία η αλλαγή πλατφόρμας από στ σε αμίγκα που πολλοί έκαναν όταν τα οικονομικά τους το επέτρεψαν ενώ το αντίθετο δεν το έχω ακούσει ποτε...τυχαίο;;; Δεν νομίζω!
Dino μπορεί να σε τρελαινέ το brand name για τους δικούς σου λόγους όμως η αλήθεια είναι αυτή που σου έγραψα
Διαφωνώ Σπύρο! όταν εγώ έπαιζα με παράθυρα, οι PC users είχαν CGA και την DBASE III!dino ο επαγγελματίας θα επέλεγε πισι τότε για την κάθε επιμέρους εργασία που ανέφερες ξεχωριστά