Always Somewhere
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 10.538
Υπήρξα κάτοχος πολλών διαφορετικών μοντέλων Amiga όπως και Atari 1040 STE.
Σκέψεις χωρίς φίλτρο.
Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη κόντρα όπως αυτή της Amiga vs Atari (70 σελίδες στο τρέχων thread δεν τις λες λίγες). Για μένα ξεπερνάει αυτή των 8-bit. Στα pc δεν υπήρξε, ούτε υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο κόντρας, στις παλιές κονσόλες λογικό να υπάρχουν κόντρες, κάθε γενιά κονσολών έχει τα δικά της VS. Στις σημερινές κονσόλες, προσωπικά μου είναι μάλλον αδιάφορο αν τα teraflop της μίας GPU είναι περισσότερα από μιας άλλης.
Θυμάμαι πως όταν εμφανίστηκε (απρόσκλητα) ο Archimedes όλοι οι Αμιγκάδες (έστω οι περισσότεροι) τον είδαμε με μισό μάτι (το άλλο μισό είχε γουρλώσει). Γιατί τώρα ήρθε αυτός, αναρωτιόμασταν. Τι ρόλο βαράει Λιγότερο άβολα πιστεύω ότι ένιωθαν οι Αταράδες με την παρουσία του. Δεν είχαν να αποδείξουν τίποτα. Άσε που κατά βάθος μάλλον το χάρηκαν (με πιάνετε?)
Τέτοια αντιπαλότητα μεταξύ Αμιγκάδων vs Αταράδων θαρρώ δεν έχω ξανα-αισθανθεί στον χώρο των υπολογιστών. Έπαψε να απασχολεί η κόντρα C64 vs Αmstrad όταν ξεκίνησε η μεγαλύτερη αγαπημένη διαμάχη ever στα home micros. Αλλά όπως έγραψα παραπάνω, αγαπώ και τα 2 μηχανήματα.
Να ηξερες ποσες ακομα υπηρχαν... και ποσα ban.... Αστα να πανε.