Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
κάλιο αργα παρά ποτε...DINO είπε:Δεν έχω αμφισβητήσει ποτέ την ανωτερότητα της Amiga
Ο ήχος σχεδόν ίδιος με του αμιγκακίου, όταν ξεκινάς και παίζεις όμως, βλέπεις ενα εγχρωμο πακμανάκι, και το background είναι από spectrum ZX81. Ρε πΛΛάκα μας κάνετε;;;;DINO είπε:Ξέθαμμα time!
Νομίζω δεν υπάρχει χαρακτηριστικότερο παράδειγμα που δικαιολογεί την προτίμηση που δείχνουν κάποιοι στην synth μελωδία...
Ας ακούσουμε την in-game μελωδία του Blood Money, στην Amiga και στον ST:
O ηχος ειναι πολυ πιο arcade υφης στον ST και για αυτο εκανα τον λογο. Τωρα αν θελεις την γνωμη μου για το κυριως παιχνιδι.. πιστευεις πως δεν μπορουσε ο ST να βγαλει το ιδιο αποτελεσμα απλα ετυχε αρπαχτης η εκδοση του? Γιατι το παιχνιδι καθε αυτου ειναι απλο και σιγα την τεχνικη αρτιοτητα που εχει. Και μην μου πεις για μεγαλυτερη οθονη, χρωμματα και scrolling.. και ειδικα για το τελευταιο! Εδω ακομα και ο blitter στην amiga κοιμαται αφου την σπασμοδικη κινηση που κανει στο scrolling δεν την ανεφερες μαεστρικα!Rygar είπε:Ο ήχος σχεδόν ίδιος με του αμιγκακίου, όταν ξεκινάς και παίζεις όμως, βλέπεις ενα εγχρωμο πακμανάκι, και το background είναι από spectrum ZX81. Ρε πΛΛάκα μας κάνετε;;;;
To Starglider είναι απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια (απο τον καιρό του Amstrad), και το έχω παίξει αν όχι σε όλες, στις περισσότερες εκδόσεις.phil_vr είπε:Eνα απο τα παιχνιδια που λατρεψα στον ST ηταν το Starglider, και ενα μεγαλο λογο σε αυτο ηταν η μουσικη στην εισαγωγη του. Ενα επιβλητικο sample που ελεγε "Staaaaarglider... from Rainbird.. rainbird.. rainbird.. rainbird..!". Ηξερες ποιο ηταν το παιχνιδι και ποιος το εφτιαξε!
Σε αντιθεση η μουσικη στην εισαγωγη που εχει η Αmiga ειναι κατι εντελως αδιαφορο και ασχετο..
Χαχαχα !!phil_vr είπε:Επισης ποτε δεν καταφερα να αγαπησω την μουσικη της amiga στο pacmania...
(ST) :
Παιχνιδιαρα και καταλαβαινεις πως παιζεις παιχνιδι. Eχω παιξει απειρες φορες το παιχνιδι απλα και μονο επειδη η μουσικη του με παρακινουσε να το βαζω ξανα και ξανα..
(Amiga) :
Εδω ειναι λες και πηγα να αγορασω αρμονιο β διαλογης και μου το εβαλαν σε demo να δω τι μπορει να κανει...
Kάτσε, και θα σου βρώ και το (ιστορικής σημασίας πλέον), thread όπου το ανέφερες.Shock είπε:Billy έχεις μνήμη ελέφαντα! Το blood money είναι για μένα ένα από τα καλύτερα tunes της Amiga αν και "θλιμμένο" όπως λες.
Πάσο!!!!Rygar είπε:Καμία σΚέση!!!! Στο αμιγκάκι ακούγεται επαγγελματικό, στο ST λες και φτιάξανε τον ήχο σε κανένα C64, αν και εσύ ο ίδιος το λες, ωμό synth!!. Οχι ότι δεν είναι ωραίο, απλά μή με συγκρίνεις....μάτια μου!![]()