Maddog είπε:
Απλά εσείς οι Amstrad-άδες βλέπετε εντελώς παραμορφωμένο το ιστορικό context του πότε και ποιός έβγαλε το κάθε μοντέλο και την πραγματική ιστορική του σημασία. Ο κακομοίρης ο Shock προσπάθησε να σας εξηγήσει νωρίτερα, αλλά οι παρωπίδες "Amstrad" είναι πολύ αποτελεσματικές φαίνεται.
Oι παρωπιδες ειναι ιδιωμα των ΖΧαδων και αυτο φαινεται σε καθε μα καθε συζητηση που κανουμε σε στυλ vs. Εχουμε παραδεχτει πολλα πραγματα για το μηχανημα μας, που υστερουσε και τι καταφερε με οτι κουβαλουσε να πετυχει. Δεν υπαρχει συζητηση που να μην εχουμε κανει που να μην εχουμε δεχτει τον παρακατω συφερτο απο αντικρουσεις και "επιχειρηματα". Να τον ξαναδουμε λοιπον:
Αν σε οποιαδηποτε περιπτωση σας την πει χρηστης CPC ακολουθηστε τον παρακατω οδηγο στο τι να του απαντησετε:
-Ερωτηση: Αν μου την πει για καλυτερα σχεδιασμενα παιχνιδια στο μηχανημα τους?
-Απαντηση: Πες του για υψηλη αναλυση και τετραγωνιλες
-Ερωτηση: Αν μου την πει για τους ηχους πικιπικιπικι του Ζηκου?
-Απαντηση: Πες του για ταχυτητα και gameplay
-Ερωτηση: Αν μου την πει για καλυτερα χρωματα στα παιχνιδια τους?
-Απαντηση: Πες του για τα πρασινα μονιτορ τους
-Ερωτηση: Αν μου την πει για τις ασπρομαυρες τηλεορασεις?
-Απαντηση: Πες του οτι μερικοι ειχαμε και εγχρωμες τοτε
-Ερωτηση: Αν μου την πει οτι ηταν πανακριβες και μας χλευασει για τις φορητες ασπρομαυρες?
-Απαντηση: Πες του για τις ακτινοβολιες απο τα εγχρωμα μονιτορ τους
-Ερωτηση: Αν μου την πει για τα μονιτορ που δεν ειχαμε?
-Απαντηση: Πες του για τα 15 ταυτοχρονα χρωματα
-Ερωτηση: Αν μου την πει για τα 15 χρωματα και τι τα κανουμε?
-Απαντηση: Πες του για τα αργα ports παιχνιδιων
-Ερωτηση: Αν μου την πει για αθλια παιχνιδια και αδυναμο μηχανημα?
-Απαντηση: Κανε τον αδιαφορο και αλαξε θεμα η ξαναξεκινα με την πρωτη απαντηση και ξανακανε κυκλους απαντησεων μεχρι να βαρεθει και να σταματησει να στην λεει
Περιμενω να ακουσω κατι πραγματικα νεο και το κυριοτερο εστω
μια φορα να παραδεχτει καποιος το αυτονοητο, oτι η σειρα CPC εδωσε αλλη διασταση στην εννοια "εχω υπολογιστη στο σπιτι".