Βρε αφηστε την κοπελα ησυχη... μπα. Καλα εκανε και το πεταξε. It's just a computer!phil_vr είπε:Πιστευω domniki οτι θα καταλαβεις την μεγαλοψυχια των ataroβιων που θα σου δωσουμε την ευκαιρια να εξιλεωθεις.. αν και βαρυ το κριμα του χαμου του μηχανηματος, ολοι εχουμε κανει λαθη οποτε και θα σου δωσουμε μια δευτερη ευκαιρια.
Μοναδικη προυποθεση φυσικα, το να υιοθετησεις ενα atarακι (ST, η εστω και κανενα xl/xe, αντε και κανενα lynx στην χειροτερη περιπτωση) δινοντας ετσι μια θεση και ενα σπιτικο σε ενα αμοιρο μηχανημα που πολυ πιθανον να μαζευει σκονη η ειναι καταδικασμενο σε πληρη παραμεληση. Μετα τον ορκο "In Atari We Trust" και ενα post με το μηχανηματακι και μια φωτογραφια του, πλεον θα εχεις την συγχωρεση ολων και ενα θερμο welcoming στην μικρη ataroπαρεα μας!![]()
Πιστευω ειναι αρκετα δικαιο ετσι?
Δεν τη λες αυτή την κουβέντα! Δεν τη λες!!!ChrisTOS είπε:It's just a computer!
Με δουλευετε καθαρματα???Aardvark είπε:Εμενα μου αρεσε η λεπτομερης περιγραφη του μηχανηματος απο την μερια ενος θηλυκου.
"κοκκινες, πρασινες, κιτρινες δισκετουλες ,γκρι βιβλιαρακια με σπιραλ"
Απολαυστικοτατο.![]()
Μάλλον υπάρχει κάτι λάθος σε αυτή την εικόνα αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω ακριβως....domniki είπε:Με δουλευετε καθαρματα???Ρεμαλια, τεχνικος ειμαι κ'εγω, δεν ειμαι ασχετη :ccool:...το '90 που αγορασα το PC1 ημουν εντελως ασχετη ομως #)
Μαλλον πρεπει να με βλεπατε οταν δουλευα σε Unix servers...τοτε ισως να με εκτιμουσατε
@ pontium: καλο μου παιδι, οταν εσυ ελεγες τις πρωτες σου λεξουλες, εγω εφτιαχνα ενισχυτες στο εργαστηριο ηλεκτρονικης(εχουμε και μια ηλικια :gdance: ...και φυσικα το διασκεδαζουμε)
domniki είπε:@ pontium: καλο μου παιδι, οταν εσυ ελεγες τις πρωτες σου λεξουλες, εγω εφτιαχνα ενισχυτες στο εργαστηριο ηλεκτρονικης(εχουμε και μια ηλικια :gdance: ...και φυσικα το διασκεδαζουμε)
Ωχ, τι γλωσσα ειναι αυτη Captain Kal...δεν εχω παει ακομα φροντιστηριο για να μαθω να μιλαω μαζι σαςCaptain Kal είπε:Οι ενισχυτές μήπως ήταν διπλοκάναλοι push pull, τάξης Γ με 8 λάμπες EL34? (Τέτοιον έχω σπίτι και μου τον έφτιαξε ο κουμπάρος μου.Άρα έχουμε παρόμοια ηλικία
![]()
).
Just showing off.Ωχ, τι γλωσσα ειναι αυτη Captain Kal...δεν εχω παει ακομα φροντιστηριο για να μαθω να μιλαω μαζι σας
τι κουκλί pc ήταν αυτό!!domniki είπε:
:dribble:domniki είπε:και μου φαινεται χειροτερο απο PC1 μου γιατι δεν εχει ξεχωριστο πληκτρολογιο
:ban:domniki είπε:Eδω στη φωτογραφια το εχω χρησιμοποιησει για να ακουμπησω την Candy Candy κουπα μου