ChrisTOS
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 71
Hint: οι σκιές στην κούπαDINO είπε::dribble:
:ban:
Βρε... Μήπως βρήκες τρόπο να μας δουλέψεις και να πάρεις το αίμα σου πίσω;;;
Hint: οι σκιές στην κούπαDINO είπε::dribble:
:ban:
Βρε... Μήπως βρήκες τρόπο να μας δουλέψεις και να πάρεις το αίμα σου πίσω;;;
Οχι ρε DINO...δεν τον ξερω τον ChrisTOSDINO είπε:Χα χα χα!!! Αγαπητέ ChrisTOS, μήπως έβαλες κι εσύ το χεράκι σου;
Κοίτα, αν το βγάλεις στο ελληνικό e-bay, μπορείς να χτυπήσεις ανετότατα μια 300άρα... ίσως παραπάνω μια και είναι σε καλή κατάσταση. Επίσης μπορείς να περιμένεις pm's με διάφορες προσφορές.domniki είπε:Οχι ρε DINO...δεν τον ξερω τον ChrisTOS
Δεν ειδες την κουπα μου? Ειναι αυτη που ειχα ποσταρει και στο Candy subforum. Γιατι τετοια πρεμουρα? Ειναι καλο το μηχανημα?
Έλεγα πως έκανες εσύ το μοντάζ και της το έστειλες για να μας ταράξει...ChrisTOS είπε:@DINO με τη Domniki έχουμε συναντηθεί μόνο σε κανα δυο θρέντ...
Τι θελεις δηλαδη ChrisTOS για να πιστεψεις οτι δεν ειναι photoshop? Εμενα διπλα? Παντως δεν ειναι photoshop...μ'αυτα που μου ειπατε, ισως το ανεβασω στο ebay.ChrisTOS είπε:(Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι photoshoped )
Χμμ.. δεν είχα δει την καινούρια φωτό. Πολύ καλό εύρημα. Καλή πώλησηdomniki είπε:Τι θελεις δηλαδη ChrisTOS για να πιστεψεις οτι δεν ειναι photoshop? Εμενα διπλα? Παντως δεν ειναι photoshop...μ'αυτα που μου ειπατε, ισως το ανεβασω στο ebay.
domniki είπε:......ισως το ανεβασω στο ebay.
domniki είπε:Οχι ρε DINO...δεν τον ξερω τον ChrisTOS
Δεν ειδες την κουπα μου? Ειναι αυτη που ειχα ποσταρει και στο Candy subforum. Γιατι τετοια πρεμουρα? Ειναι καλο το μηχανημα?
Αντε, για να μην λετε περιεργα, σας ποσταρω και μια αλλη φωτογραφια, οπου φαινεται το laptop μου, ο Seagate εξωτερικος σκληρος μου και φυσικα το ΑΤΑRI
Φοβερη ιδεα!!Rygar είπε:Βγάλτα στο ΕΒΑΥ και πούλα τα για 2500 ευρώ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!Αλλα θα τα πουλησω λιγα-λιγα για να μην το παρει χαμπαρι ο ιδιοκτητης!
Σαφώς πορτοκαλί...domniki είπε:@Dino, απιστευτο! Ολα αυτα τα ειχα κ'εγω...+ τις δισκετες! Συγχαρητηρια Dino Tι χρωμα ειναι η οθονη σου? Η δικια μου ηταν πορτοκαλι-μαυρο!
ΧΑΧΑΧΑ!!!!Η μαμα μου εχει ιδιο τραπεζομαντηλο
Tελειο! Τα παιχνιδια που ειχα ερχοταν μαζι με το PC1: Yatzee, poker, ενα flight simulation και ειχα αντιγραμμενα και τα χελωνονιντζακια!DINO είπε:Σαφώς πορτοκαλί...Το πρώτο PC με EGA και EGA monitor!!!
ΧΑΧΑΧΑ!!!!