Η μουσική τίτλων του Green Beret σε C64. Από τις καλύτερες στιγμές του Martin Galway στον 64.Οι πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό. Μουσικές που αγαπώ και ακούω συχνά. Με κάνουν και νιώθω παιδί.
IK+ (C64) - Rob Hubbard
Fist II (C64) - Neil Brennan
Yie Ar Kung Fu (C64) - Martin Galway (Magnetic Fields part 4)
Rambo Loading Theme (C64) - Martin Galway
Green Beret (C64) - Martin Galway
Commando (C64) - Rob Hubbard
Monty on the run (C64) - Rob Hubbard
Auf Wiedersehen Monty (C64) - Rob Hubbard / Ben Daglish
Wizball (C64) - Martin Galway
Game Over (C64) - Martin Galway
Cobra (C64) - Ben Daglish
Lightforce (C64) - Rob Hubbard
Enduro Racer (C64) - David Whittaker
Last Ninja (C64) - Ben Daglish / Anthony Lees
Sanxion (C64) - Rob Hubbard
Cybernoid (C64) - Jeroen Tel
Barbarian (C64) - Richard Joseph
Shadow of the Beast (Amiga) - Ian Livingstone / David Whittaker
Agony (Amiga) - Tim Wright
Blood Money (Amiga) - Ray Norrish
Turrican 2 (Amiga) - Chris Huelsbeck
Tomb Raider (PS1) - Nathan McCree
Το θυμάμαι, εξαιρετικό tune (για τα δεδομένα του Spectrum).Νομίζω από τα καλύτερα μουσικά κομμάτια για τα δεδομένα του Spectrum από το παιχνίδι Firefly
Σαν παιχνίδι, το Cobra είναι κατά την γνώμη μου μάλλον κακό, αλλά το tune είναι επικό. Από τις καλύτερες στιγμές του Ben Daglish στον C64.Οι πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό. Μουσικές που αγαπώ και ακούω συχνά. Με κάνουν και νιώθω παιδί.
IK+ (C64) - Rob Hubbard
H μουσική του Light Force είναι η αγαπημένη μου στον C64. Είναι original, εμπνευσμένη, πολύ electronized, διαστημική, ταιριάζει απόλυτα στο παιχνίδι. Η γνώμη είναι ασφαλώς υποκειμενική. Υπάρχουν και άλλες του Rob Hubbard, όπως αυτή του IK+ που την θεωρώ κορυφαία. Αν έπρεπε όμως να επιλέξω 1 μόνο, αυτή είναι για μένα.Οι πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό. Μουσικές που αγαπώ και ακούω συχνά. Με κάνουν και νιώθω παιδί.
IK+ (C64) - Rob Hubbard
Έτσι είναι φίλε Always Somewhere, ειδικά στα πρώτα χρόνια των 8-bit micros (πριν την Amiga era) οι μουσικές είναι προγραμματισμένες. Κάτι που μάλλον δεν πρόκειται να ξανασυμβεί ποτέ, εννοώ να υπάρξουν bare metal μουσικο-συνθέτες όπως ο Rob Hubbard. Σήμερα (περισσότερο από ποτέ) βρίσκω το γεγονός αυτό ελαφρώς αδιανόητο. Θέλει μεράκι, ταλέντο, υπομονή, αγάπη.@Blue Max Δεν μας κούρασες καθόλου φίλε Blue Max!
Λατρεύω και εγώ αυτές τις μουσικές των παιχνιδιών γιατί είχαν ένα ιδιαίτερο ηλεκτρονικό ήχο διαφορετικό απο τους σημερινούς υπολογιστές μιας και μιλάμε για ζωντανό ήχο που έβγαινε μέσα απο την καρδιά του μηχανήματος απο τα σπλάχνα του.. και όχι απο κάρτες ήχου.
Πολύ καλό, η μουσική μου άρεσε και μένα! Έχει φοβερά demo η Amiga και είναι πολλά, θα χρειζόντουσαν αρκετές σελίδες για να τα παρουσιάσουμε.Αν και δεν είναι μουσική απο βιντεοπαιχνίδι..
Ένας ήχος που με τρελαίνει όταν τον ακούω είναι η μουσική με την κιθάρα στο παρακάτω demo!
Quartex & Alliance - Substance
Η μουσική είναι του Moby (δεν ξέρω αν είναι ο γνωστός Moby που αργότερα έγινε διάσημος). Το συγκεκριμένο demo έχει και φοβερά γραφικά αξίζει να το δείτε ξανά μέχρι το τέλος! Amiga Rulezzzz
Το μουσικό κομμάτι πάντως λέγεται Elmobo.
Πολύ όμορφο θέμα από τον Barry Leitch που έχει γράψει μπόλικες μουσικές στην Amiga ανάμεσα σε αυτές και του Lotus Turbo Challenge 2. Why do so many retro games have such awesome music ? αναρωτιέται κάποιος στα σχόλια του YouTube.
Εξαιρετικό remix dal23fas, τώρα το είδακαι μια δικη μου διασκευη αυτης της μουσικαρας
Φοβερη μουσκηΗ υπέροχη μουσική του Full Contact στην Amiga από τον Αllister Brimble. Αξέχαστη εισαγωγή από Team 17 σε ένα κατά γενική ομολογία μέτριο παιχνίδι.
Είναι παιχνίδι που θα θελα να ξαναπαίξω. Να περιπλανηθώ ξανά στο κάστρο. Τώρα που το έχω μελετήσει. Η μουσική του όντως αξέχαστη.Αλήθεια ποιος δεν θυμάται την ατμοσφαιρική μουσική από το Cauldron II με την απίθανη κολοκύθα !