Bibi-bo: Β' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Κατερίνα μου κι αυτό το φόρεμα έχει στέμμα στο ίδιο αυτό περλέ χρώμα και με ένα στρασάκι αλλά είναι πολύ στενό το στέμμα και δεν μπόρεσα να της το βάλω στο κεφάλι, δεν ξέρω πώς φοριέται. Σπιρτούλη το συγκεκριμένο φόρεμα το έχω δει και με μπούστο μπλε και με λαχανί.

Amalia34 είπε:
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Κατερίνα μου κι αυτό το φόρεμα έχει στέμμα στο ίδιο αυτό περλέ χρώμα και με ένα στρασάκι αλλά είναι πολύ στενό το στέμμα και δεν μπόρεσα να της το βάλω στο κεφάλι, δεν ξέρω πώς φοριέται. Σπιρτούλη το συγκεκριμένο φόρεμα το έχω δει και με μπούστο μπλε και με λαχανί.
ευχαριστουμε για την πληροφορια Αμαλια :)

απ οτι θυμαμαι με καποιο τροπο το στεμμα ηταν στερεωμενο στο κεφαλι της Μπαρμπι για να μην της πεφτει,μπορει να ηταν ραμμενο; !

Η Μπαρμπι ομως εχει μικροτερο κεφαλι

Αν το στεμμα της bibi bo εχει το ιδιο μεγεθος με της Μπαρμπι,πολυ δυσκολα θα σταθει απο μονο του στο κεφαλι της

Eδώ είναι η μπλε εκδοχή του...

attachment.php

πολυ ομορφη και η μπλε εκδοχη μακισιμε!!!!!!! να τη χαιρεσαι :)

μια απορια που φανταζομαι θα εχει και η Αμαλια : πώς στερεωσες το στεμμα στο κεφαλι της μπιμπι μπο;

ακομη και στη Μπαρμπι που ειχα νομιζω οτι δε στεκοταν απο μονο του,μαλλον της το ειχαν ραψει..

makisimo πολύ ωραία η μπλε εκδοχή. Πηγαίνει πολύ με το χρώμα των ματιών της κούκλας.

attachment.php

Ένα κίτρινο μακρύ φόρεμα της μπιμπιμπό που νομίζω πως είναι β περιόδου.

πανεμορφη η bibi bo με τα κιτρινα,της ταιριαζει πολυ το φορεμα αυτο!!!!!!!!!!!

να τη χαιρεσαι Αμαλια!!!!!!!!πολυ ωραια φωτογραφια :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:

το φορεμα εχει τιραντες ;

Φίλη Amalia πολύ όμορφο φόρεμα και πολύ όμορφο χρώμα οι γόβες. Όπως πάντα παραμυθένια η φωτογράφιση. Όλα πανέμορφα!

Amalia πολώ ωραίο το φόρεμα. Να υποβάλω μία άσχετη ερώτηση, η bibi bo είναι α περιόδου;

Σε ευχαριστώ πολύ κι εσένα σπιρτούλη. Ναι η μπιμπιμπό αυτή είναι α περιόδου απλώς έχει χεράκια από άλλη κούκλα μια που τα δικά της δεν τα είχε. Είναι λατρεμένη κούκλα, γιατί μου τη χάρισε ένας αγαπημένος φίλος και μου είναι πολύτιμη. Είναι εξάλλου και τόσο γλυκιά...

Κατερίνα μου το φόρεμα αυτό είναι στράπλες.

Amalia34 είπε:
Κατερίνα μου το φόρεμα αυτό είναι στράπλες.
σ ευχαριστω Αμαλια,η αληθεια ειναι οτι με μπερδεψε αυτο που ειδα στον αριστερο ωμο της μπιμπιμπο,το περασα για τιραντα,μαλλον θα ειναι το πλαστικο

Ναι Κατερίνα μου είναι κόλλα γύρω από το πλαστικό που προστατεύει την κούκλα από το να λιώσει κι άλλο. Αυτό το πρόβλημα το έχουν οι κούκλες αυτές λόγω παλαιότητας λιώνει το πλαστικό τους.

Amalia3 πολύ ωραία η φωτό σου..!! όπως πάντα άλλωστε μας έχεις σκλαβωσει με τις φωτογραφίες σου..!!

Αυτο πια με τα πλαστικα χερρια που ανοιγουν κατι τρυπες νααααααα...!!! Τι να πω..! Ειδικα εχω μια Β περιοδου που κυριολεκτικα η τρυπα ειναι από την μασχαλη ως την μεση..!!!LOL

Amalia34 είπε:
Ναι Κατερίνα μου είναι κόλλα γύρω από το πλαστικό που προστατεύει την κούκλα από το να λιώσει κι άλλο. Αυτό το πρόβλημα το έχουν οι κούκλες αυτές λόγω παλαιότητας λιώνει το πλαστικό τους.
σ ευχαριστω για την επιβεβαιωση Αμαλια μου,διαβασα πριν καιρο στο θρεντ της Αναστασιας σχετικα με το θεμα του πλαστικου και τις οδηγιες για να προστατεψει καποιος την κουκλα του αν και δε νομιζω να εχω ακομη τη μπιμπι μπο,ειχε κοπει στη μεση οταν ημουν πολυ μικρη και δεν ξερω τι απεγινε, ακομη κι αν υπαρχει σε καποιο κουτι πολυ φοβαμαι οτι θα εχει λιωσει μετα απο τοσα χρονια

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι χάλι αυτό με την bibi bo στα χέρια. 'Εχω κάτι σύνολα ξώπλατα και δεν μπορώ να τα βάλω στην κούκλα από το λιωμένο πλαστικό γύρω από το χέρι.

Sportouli σε καταλαβαίνω κι εμένα όλες μου οι κούκλες μπιμπιμπό λίγο πολύ έχουν λιωμένο στους ώμους αλλά παρόλα αυτά τους φοράω και τα εξώπλατα τι να κάνω. Είναι νομίζω κι έτσι πανέμορφες αφού το πρόσωπο είναι άθικτο. Κατερίνα μου σου εύχομαι να βρεις τη μπιμπιμπό σου και μη σε νοιάζει για το σώμα, έχω δει κούκλες από τις κουκλομάνες μας εδώ που είχαν μόνο ένα κεφάλι μπιμπιμπό και το έβαλαν σε σώμα της σίντι ή της μπάρμπι και η κούκλα έγινε ολοκαίνουρια. Εξάλλου στη μπιμπιμπό νομίζω πως το σημαντικότερο που την ξεχωρίζει από άλλες κούκλες είναι το πρόσωπό της. Το σώμα εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί αν είναι και από άλλη κούκλα τι πειράζει?

Amalia34 είπε:
Sportouli σε καταλαβαίνω κι εμένα όλες μου οι κούκλες μπιμπιμπό λίγο πολύ έχουν λιωμένο στους ώμους αλλά παρόλα αυτά τους φοράω και τα εξώπλατα τι να κάνω. Είναι νομίζω κι έτσι πανέμορφες αφού το πρόσωπο είναι άθικτο. Κατερίνα μου σου εύχομαι να βρεις τη μπιμπιμπό σου και μη σε νοιάζει για το σώμα, έχω δει κούκλες από τις κουκλομάνες μας εδώ που είχαν μόνο ένα κεφάλι μπιμπιμπό και το έβαλαν σε σώμα της σίντι ή της μπάρμπι και η κούκλα έγινε ολοκαίνουρια. Εξάλλου στη μπιμπιμπό νομίζω πως το σημαντικότερο που την ξεχωρίζει από άλλες κούκλες είναι το πρόσωπό της. Το σώμα εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί αν είναι και από άλλη κούκλα τι πειράζει?
δικιο εχεις Αμαλια μου,αυτο που κανει ξεχωριστη τη μπιμπι μπο ειναι το πολυ γλυκο της προσωπο κι επειδη πριν αποκτησω τη μπιμπι μπο η πρωτη και αγαπημενη μου κουκλα που κρατησα στα χερια μου ως μωρο ηταν της ελ γκρεκο και το προσωπο της εμοιαζε παρα πολυ με αυτο της μπιμπι μπο,οσο να 'ναι της εχω μια αδυναμια.Ευτυχως η κουκλα αυτη με το πανινο σωμα και το πλαστικο προσωπο υπαρχει ακομα στο σπιτι(χρωσταω φωτογραφια στο μελλον).Η μαμα μου βρηκε και το σκουφακι της :cheers:

ΥΓ: αν καταλαβα καλα μονο το προσωπο της παραμενει αφθαρτο στο χρονο;

Nαι μάλλον έτσι είναι το πρόσωπό της δύσκολα χαλάει ή και να ξεβάψουν τα χείλη ξαναβάφονται ή βλεφαρίδες προστίθενται ξανά ή και μαλλιά, οπότε το πρόσωπο παραμένει πάντα πανέμορφο. Κατερίνα μου περιμένουμε φωτογραφια από την πάνινη κουκλίτσα σου με το πρόσωπο που θυμίζει μπιμπιμπό και ελ γκρέκο. Μη το ξεχάσεις :)

Δυστυχώς η el greco δεν χρησιμοποιούσε και το καλύτερο πλαστικό στην κατασκευή της κούκλας. Εμείς πάντως την αγαπάμε και έτσι πολύ και βρίσκουμε τρόπους να τη διατηρούμε όσο γίνεται σε καλύτερη κατάσταση.

Πίσω
Μπλουζα