soufle
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 14
Εννοείται Kambia μου το έχω σκεφτείKambia είπε:Πρίν από όλα να βεβαιωθούμε για τα πνευματικά δικαιώματα και μετάΜην έχουμε κανένα πρόβλημα. Οκ?
![]()

Εννοείται Kambia μου το έχω σκεφτείKambia είπε:Πρίν από όλα να βεβαιωθούμε για τα πνευματικά δικαιώματα και μετάΜην έχουμε κανένα πρόβλημα. Οκ?
![]()
Αγαπητέ Wally, αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά εσένα , την Kambia και όσους άλλους συμμετείχαν στην διαδικασία ανεύρεσης των στοιχείων!! Ελπίζω ότι όλη η ιστορία θα έχει αίσιο τέλος και δεν θα πάνε άδικα ο κόπος και χρόνος που ξοδέψατε. Όπως ανέφερα και στην Kambia μας η πρώτη κασέτα δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά ελπίζω πως ίσως μπορέσει να σωθεί έστω ένα μέρος. Η δεύτερη κασέτα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και με το δικό σας οκ θα είναι έτοιμη την ίδια μέρα με ένα περιθώριο 1 ''εργάσιμης''Wally είπε:Soufle ειμαστε ηδη σε επικοινωνια με τους κατοχους του copyright.Ελπιζω τοσο απο τη μερια σου, οσο και απο τη δικη τους να εχουμε ευχαριστα νεα.
Artemis είπε:Καλησπερα. Δε ξερω αν επιτρεπετε να το ανακοινωσω εδω η παραβαινω τους κανονες του foroum αν συμβαινει κατι τετοιο και εχετε την καλοσυνη ενημερωστε με να το σβησω αλλα θεωρησα οτι καποιες ισως να ενδιαφερονται να μαθουν οτι αποφασισα να πουλησω μερικες κουκλες bibi bo και καποια αντικειμενα και ρουχα δευτερης περιοδου καινουργια στα κουτια τους και θα ανεβουν συντομα ολα στο ebay ομως αν καποιο ατομο ενδιαφερετε για καποια απο αυτα μπορει να μου στειλει p.m να της στειλω φωτογραφιες να τα δει και αν της αρεσει κατι να βρεθουμε να της το δωσω
Άρτεμις υπάρχει ειδικό σημείο για τις αγγελίες σου, οι οποίες θα πρέπει να τηρούν τους κανονισμούς.![]()
Φιλη soufle δεν σε εχουμε ξεχασει. Απλα δεν ειχαμε ακομα ενημερωση απο τους υπευθυνους αλλα σημερα θα ξαναγινει κρουση.soufle είπε:Αγαπητέ Wally, αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά εσένα , την Kambia και όσους άλλους συμμετείχαν στην διαδικασία ανεύρεσης των στοιχείων!! Ελπίζω ότι όλη η ιστορία θα έχει αίσιο τέλος και δεν θα πάνε άδικα ο κόπος και χρόνος που ξοδέψατε. Όπως ανέφερα και στην Kambia μας η πρώτη κασέτα δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά ελπίζω πως ίσως μπορέσει να σωθεί έστω ένα μέρος. Η δεύτερη κασέτα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και με το δικό σας οκ θα είναι έτοιμη την ίδια μέρα με ένα περιθώριο 1 ''εργάσιμης''!