Bibi-bo: Β' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Ευχαριστούμε El Greco,πολύ χρήσιμες πληροφορίες :thanx2: :thanx2:
 
katerinak,Amalia34,spirtouli να στε καλά κι εγώ ευχαριστώ που συζητάμε κι ασχολούμαστε με την εθνική μας κούκλα!
 
EL GRECO, πολύ διαφωτιστικές οι φωτογραφίες. Τη 2η bibi bo με τα λεπτά χείλη δεν την έχω ξαναδεί, αλλά είναι πολύ κομψή. Δεν είχα ξαναδεί ούτε την 4η με τις πλαγιαστές βλεφαρίδες πριν μας τη δείξεις-είναι σίγουρα πολύ γοητευτική!

Ευχαριστούμε πολύ που μοιράζεσαι τις γνώσεις και τις φωτογραφίες σου μαζί μας! :thanx2:
 
Aggalitsa σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για την ευγένεια σου. Την άσπρη bibi-bo με τα λεπτά χείλη θα τη βάλω σε περισσότερες φωτογραφίες στο bibi-bo Α΄περίοδος να τη δεις καλύτερα και την bibi-bo Σεϋχέλες με την πρώτη ευκαιρία θα την φωτογραφίσω ξανά να την ξαναδείς.
 
Spirtouli μου και EL GRECO υπέροχες όλες οι νέες σας ανακαλύψεις!!! Spirtouli μου αν μπορείς θυμήσου να μας περάσεις και το υπέροχο rockers σύνολο και την κουκλίτσα και εδώ!!! Το άσπρο με γαλάζιο φορεματάκι το έχουμε ξαναδεί με πράσινα και πορτοκαλί πουά.

Εδώ σε λευκό πράσινο από το Rapunjelaki μας

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?14056-Bibi-bo-%C2-%F0%E5%F1%E9%EF%E4%EF%F2-%28%F1%EF%F5%F7%E1-%E1%EE%E5%F3%EF%F5%E1%F1%29&p=227400&viewfull=1#post227400

Kαι εδώ σε λευκό και πορτοκαλί από την Eleni_ponaki

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?14060-Bibi-bo-A-%F0%E5%F1%E9%EF%E4%EF%F2-%28%F1%EF%FD%F7%E1-%E1%EE%E5%F3%EF%F5%DC%F1%29&p=277443&viewfull=1#post277443
 
Ένα υπέροχο δώρο από τον καλό μου makisimo και τον ευχαριστώ τόσο πολύ!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: Διότι δεν του έφτασε το προηγούμενο πακέτο υπερπαραγωγή και είπε να το κάνει... κιβώτιο!!!

Πρόκειται για ένα από τα σύνολα που κυκλοφόρησαν από τη σειρά Rockers!!! Ροκάρετε ανεξέλεγκτα :acoustic: :acoustic: :acoustic: :acoustic:!!!!!!!!!

attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
soufle με γεια σου,να το χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!νομιζω ειναι η πρωτη φορα που βλεπουμε το συνολο αυτο στο κουτι του;

ευχαριστουμε πολυ για τη φωτογραφια :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
soufle σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για την ευγένεια σου και να χαίρεσαι το εντυπωσιακό σύνολο από τους ρόκερς. Είναι πολύ ωραίο.
 
να το χαιρεσαι soufledaki!!!2400 δραχμες εκανε?ποπο πανακριβο!
 
Soufle μου με γεια!!!! :) Ο Αγιος Μακισιμος παλι εκανε το θαυμα του!

Οταν εχεις χρονο βγαλε μας και μια φωτο απο την πισω μερια της συσκευασιας να δουμε και τα αλλα ρουχαλακια!!! Σε ευχαριστουμε!!!
 
Να χαίρεσαι τη ροκ φορεσιά καλή μου σουφλέ και θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον καλό μας φίλο μακίσιμο για την πανέμορφη φορεσιά που μου χάρισε και του αφιερώνω τη φωτογραφία αυτή με την κούκλα μου να τη φοράει και να ποζάρει!

IMG_0726.jpg
 
Φίλη Amalia πολύ όμορφη και αυτή η φωτογραφία. Η φορεσιά είναι από τη bibi-bo Πάρτυ. Ναι ναι καλά ο makisimos και πιστεύω ότι του αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για όσα έχει προσφέρει.
 
Αμαλία και σουφλέ πολύ ωραία τα συνολά σας. Αποτελούν αντιπροσωπευτικά δείγματα για το ντύσιμο της δεκαετίας του 80. Μπράβο και στο μακισιμο για την γενναιοδωρία του.
 
Amalia34 είπε:
Amalia16 την έκανες πανέμορφη..!! Νομίζω οτι πρέπει να το έχω ξαναπει, αλλά αυτο το ρούχο με παραπέμπει σε νυφικό για πολιτικό γάμο..!!! Κάθε φορά που τοι βλέπω αυτο μου έρχεται στο μυαλό..!! χεχεεχ :)

Αναστασία,el greco, κατερινακ ,spirtoylis, σας ευχαριστω για μια ακομη φορά για τα καλά σας λόγια..!! #)
 
Προβολή συνημμένου 46840Προβολή συνημμένου 46838Προβολή συνημμένου 46839 Σήμερα η ξαδερφη μου μετακομησε σε αλλη πολη λογο μεταθεσης και καθαριζωντας το παταρη γιατι θα ενοικιαση το σπιτι της βρηκε τη κουκλα που μου ελεγε οτι δεν ηξερε που την ειχε, και ετσι απεκτησα μια bibi-bo...απο οτι καταλαβα ειναι β' περιοδου,αυτο που μου αρεσε πανο της ειναι οτι εχει και σαντρε και και κιτρινα μαλλια,σας αφιερωνω της φωτο να τη θαυμασετε
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
makisvertis πολύ όμορφη η bibi-bo σου. Να τη χαίρεσαι. Η κούκλα σου μοιάζει σαν αυτή που λέγεται η πρώτη μου bibi-bo. Η bibi-bo σου φοράει ένα φόρεμα που το κόψιμο του είναι ίδιο με το φρου φρου Α΄περιόδου. Μπορείς σε παρακαλώ να δεις στο φόρεμα αν έχει κούμπωμα πίσω ή σκρατς; Σε ευχαριστώ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι ωραία bibi bo makivertis,:animeek: το πράσινο φόρεμα της κούκλας σου είναι απλά υπέροχο.
 
makisvertis να χαιρεσαι τη γλυκια και πολυ ομορφη bibi-bo!!!!!!!!!!πολυ ωραιο και το φορεμα της :)

ευχαριστουμε πολυ για τις φωτογραφιες!!!!!!!
 
el greco πισω στη πλατη εχει σκρατσ και μετα απο πανω εχει κουμπομα,για να καταλαβεις το απο μπροστα κοματι που ειναι στο στιθος ανεβενει και ενωνετε πισω απο το λαιμο με κουμπομα,υπαρχει ενα μικρο κοματι που φενετε η πλατη και απο κατο ειναι το σκρατσ....μπορεις να μου στειλεις σε φωτο αυτη που λες οτι της μοιαζει δηλαδη (tη πρωτη μου bibi-bo) σευχαρηστω
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα