snakeyes08 είπε:
Καλή προσπάθεια για μια ελληνική απάντηση στη Barbie, αλλά δυστυχώς ήταν κατώτερης ποιότητας.Πόσες φορές μου ξεκόλλαγαν τα χέρια (κυρίως οι καρποί) και το κεφάλι της, δε λέγεται.
Μόνο μια απέκτησα σε όλη την παιδική μου ηλικία (τη μπλε μπαλαρίνα) κι αυτή επειδή μου την έκαναν δώρο.
Πάντα θεωρούσα τη Barbie πιο ωραία κούκλα
Α, αυτο θελει απαντηση (δεν μπορω να επιτρεψω σε καποιον να διασυρει ετσι την αξιοπιστια και την ομορφια της αγαπημενης μου κουκλας)
Ενα
crash-test αναμεσα στις δυο κουκλες
Προσωπο:
Βibi-bο: μεγαλα υπεροχα ματια, με διαφανες πλαστικο και γαλαζια ιριδα. Υπεροχες βλεφαριδες!!!!
Barbie: ματια κουμποτρυπες, χωρις βλεφαριδες(!!!!) απλα ζωγραφισμενα πανω στο πολυ μικρο πλαστικο προσωπο.
Βibi-bο: πολυ ομορφο στομα, με παραλλαγες σχεδιων χειλιων (δεν ειχαν ολες το ιδιο στομα)
Barbie: τραγικο, μικρο και αχρωμο
Βibi-bο: πανεμορφη μικρη γαλικη μυτουλα
Barbie: ανυπαρκτη μυτη
Βibi-bο: υπεροχα μαλλια, σε διαφορετικα μηκη και χρωματα, που ανετα μπορουσες να χτενισεις, να τα κανεις κοτσιδακια, πλεξουδες, κτλ
Barbie: μαλλια σαν βαμβακι, εντελως ακαταλληλα για χτενισμα, που ξεριζωνονταν με την πρωτη (τι να τα κανω τα μαλλια αν δεν μπορω να τα χτενισω!)
Σωμα:
Χερια
Βibi-bο: δυνατοτητα να κουναει τους καρπους και να λυγιζει τα χερια
Βarbie: χερια πολυ μικρα, ανυπαρκτα
Ποδια
Βibi-bο: πολυ γλυκα ποδαρακια, με πληθωρα παπουτσιων ασορτι με το φορεμα
Barbie: οι πιο ασχημες πατουσες! πραγματικα ανυπαρκτα ποδια, τα παπουτσακια δεν μπορουν να σταθουν σε τετοια ποδια.
Φορεματα:
Βibi-bο: καταπληκτικα φορεματα, που ανετα χρησιμοποιουσες πολλες φορες χωρις να καταστρεφονται. Ακομα και σημερα απορω με την δουλεια που ειχαν κανει. Τα σετ ρουχων ηταν απο καθημερινα μεχρι πολυ εξεζητημενα
Barbie: τρελα ρουχα εκτος πραγματικοτητας
Παπουτσια (το αγαπημενο μου θεμα)
Βibi-bο: ...τα παπουτσια της Bibi-bο ηταν λατρεμενα, μεχρι και σκαλισματα ειχαν επανω
Barbie: βαρετα και αχρηστα γιατι δεν στεκονται με τιποτα στα ανυπαρκτα ποδια της κουκλας.
Για να ανακεφαλαιωσουμε, οποιος εχει παιξει με τις δυο κουκλες μπορει ανετα να καταλαβει οτι η Bibi-bo ειναι κλασεις ανωτερη της Barbie