Bibi-bo Μέρος 1ο

psakse sto ebay, sinithos poulane ekei bibibo
 
bi-bi είπε:
αααααχ!!!Playmolover δύσκολο πολύ δύσκολο να βρεθεί bibi bo ψάχνω και εγώ απελπισμένα εδώ και κάποιους μήνες αλλά μέχρι στιγμής οι προσπάθειες μου έχουν πέσει στο κενό. :( :(
Αν ψάξεις στο ebay θα βρεις πιστεύω Bibibo.

Ορίστε μερικές φωτογραφίες
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απορια: η μπιμπιμπο ηταν Ελληνικη πατεντα ετσι; οχι εισαγομενη οπως πχ η Μπαρμπι και η Σίντι (που χαθηκε κι αυτη; ) καθοτι η ελ γκρεκο ηταν Ελληνικη

Και σε ποιες εποχες υπηρξε; Η φατσα της μου θυμιζει 70ς ενω μετα το 1990 δε θυμαμαι να την εχω ξαναδει!
 
CAT2008 είπε:
Αν ψάξεις στο ebay θα βρεις πιστεύω Bibibo.
Ορίστε μερικές φωτογραφίες
Συγνώμη αλλά ο τύπος που τις πουλάει είναι για :bash: !!!75 ευρώ για ένα φόρεμα;;;300 ευρώ ο Τζόν-Τζόν;;;Εγώ την αγόρασα με 15 ευρώ σε κουτί!!!Είπαμε συλλεκτικές αλλά όχι και έτσι!!!

Aardvark πολύ ζημιά με τα χαρτάκια... :cry: Είχα όλο το μπλοκάκι αλλά μου το σκίσανε!!! :rant:
 
Ειδα τις φωτογραφιες με τα κουτακια με τα συνολακια (φορεσιες τα λεγαμε) της Bibi-bo :clap: Εχω το 84, 53 και τα 10 και 19 σε αλλο χρωμα.

Χαρτακια δεν μαζευα.

Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι τα φορεματα ηταν σε λεπτα κουτακια, και πιασμενα με συρραπτικο σε χαρτονι. Θυμαμαι επισης οτι με την αδερφη μου ειχαμε τοσα φορεματα (ολο σχεδον τον καταλογο) που απο ενα σημειο και μετα ηταν δυσκολο για τον Αη Βασιλη (μαμα) να μας φερει κατι που δεν ειχαμε ηδη ;) (αμοιροι γονεις, τι εχουν τραβηξει).

Παντως τα εχω ακομα ολα, τακτοποιημενα, σε ενα μεγαλο κουτι. Κλασικο κομματι ηταν το νυφικο, με λαμπαδες και μπουμπουνιερες! Εχω επισης σετ μαγιο, νυχτικιες, γουναρικα (τα εχω ποσταρει), τουαλετες για εξτρα επισημες εμφανισεις, καθημερινα φορεματα και παντελονια, ολα με τα αξεσουαρ τους, δηλαδη, ασορτι παπουτσια, τσαντες, καπελα. Πραγματικα απορω γιατι παρολα αυτα τα παιχνιδια που επαιζα μικρη, σαν ενηλικη ποτε δεν τρελαθηκα για να αγοραζω ρουχα για μενα. Μαλλον μπουχτισα με τοσα που ειχε η κουκλα μου και εφτασε ο κορεσμος :rofl:

Φετος η ξαδερφη μου πηρε στην ανηψια της δωρο μια Barbie που την διαφημιζουν στην τηλεοραση και πρωταγωνιστει σε μια παιδικη σειρα (ξεχναω τωρα πως την λενε την κουκλα...εχει και ονομα!!!). Τετοια χαρα δεν εχω ξαναδει: η μικρουλα χοροπηδουσε απο την χαρα της και ηταν τρισευτυχισμενη. Μαλλον ετσι καναμε κ'εμεις :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
τελευταία είχα βρει μια ροζ κασέτα με μπιμπιμπό μέσα στη συλλογή με τις κασέτες μου!Ήταν της αδερφής μου η κασέτα και είχε θέμα "η bibibo στην εξοχή",αλλά δεν έχω κασετόφωνο πια!!!!!!!!!
 
Tα "μπιζουδακια" τα ειχατε;;;;;

picture.php


picture.php


picture.php
 
τα φορέματα έβγαιναν?????γιατί είχα βγάλει ένα από μια bibibo της αδερφής μου και μετά δεν έμπαινε...σαν να ήταν κολλημένο με κόλλα πάνω στο σώμα της κούκλας
 
Και άλλη μια γλυκούλα από ebay! #)

def1_1.JPG
dfd0_1.JPG
 
Πολύ σπάνιες photos!!!!!!!!!
 
δεν ξερω.. μου φαινεται πολυ spooky η φατσα της!!!
 
κοντεύω τα 30... να το πω παλιμπαιδισμό? Δεν ξέρω... Αλλα σήμερα πήρα στα χέρια μου την πολυπόθητη κουκλιτσα που είχα να δω πολύ καιρό! (η δική μου από τα παιδικά χρόνια αγνοείται!)

Αυτό είναι το απόκτημά μου!
 
Penny είπε:
κοντεύω τα 30... να το πω παλιμπαιδισμό? Δεν ξέρω... Αλλα σήμερα πήρα στα χέρια μου την πολυπόθητη κουκλιτσα που είχα να δω πολύ καιρό! (η δική μου από τα παιδικά χρόνια αγνοείται!)Αυτό είναι το απόκτημά μου!
Να την χαιρεσαι :p
 
θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζετε που ίσως να μπορώ να βρω την κουκλίτσα που γέμισε τα παιδικά μας χρόνια!!!Γιατί οι δικές μου χάλασαν δυστυχώς έχει λιώσει το πλαστικό γύρω από τα χεράκια της και τα ποδαράκια της.....Θα χαρώ πολύ.....
 
Επίσης θα ήθελα να προσθέσω και μια άλλη ρετρό ανάμνηση: γύρω στο 1986 είχε κυκλοφορήσει η φίλη της Bibi-Bo, Lili-Ley, η "κουκλίτσα που μιλάει"! Θυμάμαι ότι φορούσε ένα χρυσαφί φόρεμα (είχε μια τέτοια η ξαδέρφη μου!) και της τραβούσες ένα σχοινάκι, για να μιλήσει! Κάθε φορά έλεγε μια από τις εξής τέσσερις φράσεις:

α) Πώς σε λένε;

β) Χτένισέ μου τα μαλλιά!

γ) Παίζουμε με τη Bibi-bo;

δ) Σ' αγαπώ πολύ-πολύ!

Θυμάμαι μάλιστα ότι με τα ξαδέρφια μου παίζαμε το εξής παιχνίδι: τραβούσαμε το σχοινάκι και η φράση που ακουγόταν κάθε φορά απευθυνόταν σε έναν από εμάς (με τη σειρά). Σε όποιον, δε, τύχαινε η φράση "σ' αγαπώ πολύ-πολύ", έπεφτε τρελλή καζούρα!!
 
Την είχα κι εγώ την lilly-lei μόνο που έχω το φόρεμα τώρα πια την ξεχαρβάλωσε η αδερφή μου...κρίμα!!!Και μου άρεσε πολύ
 
Καλή προσπάθεια για μια ελληνική απάντηση στη Barbie, αλλά δυστυχώς ήταν κατώτερης ποιότητας.

Πόσες φορές μου ξεκόλλαγαν τα χέρια (κυρίως οι καρποί) και το κεφάλι της, δε λέγεται.

Μόνο μια απέκτησα σε όλη την παιδική μου ηλικία (τη μπλε μπαλαρίνα) κι αυτή επειδή μου την έκαναν δώρο.

Πάντα θεωρούσα τη Barbie πιο ωραία κούκλα
 
Πίσω
Μπλουζα