Τρελαθηκα με την δουλεια που εκανες Rapunjel μου!!!! Μια βασανισμενη ομορφια, αλλα παντα ομορφια!!!! Τα ματακια της ειναι τελεια!!!! Πετυχε η εγχειρηση!!!!! Μπραβο Rapunjel!!!!!!!
Αναστηθηκε η κουκλα μιλαμε!!! Το προσωπο της λαμπει, και πραγματικα μας εδωσες πολυ σημαντικη πληροφορια Rapunjel μας για το πως βγαινει το στυλο απο το βινυλιο της κουκλας!!!! Ξερεις ποσο καιρο εψαχνα μια λυση για κατι Barbie χιλιοταλαιπωρημενες που με φωναζανε μεσα απο τα κουτια του ιταλου παλιατζη να της παρω αλλα εγω δεν ηξερα πως να τις διορθωσω;;;
Και να σας πω κατι; Aυτη η βασανισμενη ομορφια αξιζει πιο πολυ αγαπη απο ολες. Ειναι ενα παιχνιδι με ιστορια!!! Τοσος κοπος και τοση φροντιδα για να σωθει ενα μοναδικο παιχνιδι σαν κι αυτο, το κανουν να εχει μια ξεχωριστη θεση στην καρδια μας. Για μενα τα παιχνιδια ειναι σαν τα παιδια και σαν τα ζωακια, συμβολα της ειρηνης στον κοσμο, κι ολα πρεπει να μεγαλωνουν μαζι ευτυχισμενα και να μαθαινουν σε εμας τους ενηλικες οτι η πραγματικη ευτυχια δεν βρισκεται στα λουσα μα στην αγαπη και στον σεβασμο.
Η σοκολατενια ομορφια της Bibibo με τα χρυσα μαλλια ειναι μοναδικη!!!!! Τι στοματακι ροζ που εχει!!!! Και τι εκφραση!!! Ερωτας!!! Αχ γιατι δεν βγαζουν πια τετοιες κουκλες ρε παιδια.... ετσι μου ρχεται να παω να αλυσοδεθω εξω απο το JUMBO, για διαμαρτυρια!!