Bibi-bo Μέρος 2ο

Καλή μου Αναστασία, η rapunjel μας είναι κάτι σαν προστάτιδα των bibi bo. Εγώ έτσι την έχω φανταστεί, κάτι σαν... εθελόντρια του ερυθρού σταυρού για την καλή μας κουκλίτσα! Θα ήθελα μάλιστα να είχε επιζήσει από τη λαίλαπα της θείας μου, η στολή νοσοκόμας της bibi bo που απεικονίζεται στα οπισθόφυλλα των κίτρινων κουτιών, την οποία φορούσε η bibi bo μιας άλλης αγαπημένης μου ξαδέλφης. Μου έχει υποσχεθεί ότι αν βρεθεί ποτέ θα μου τη χαρίσει και εγώ με τη σειρά μου υπόσχομαι ότι θα την στείλω στην καλή μας rapunjel! Γιατί το αξίζει! :award:

Καλή μου rapunjel, την έχεις δει την κουκλίτσα μου πολλές φορές, την έχεις μάθει πια! Εχεις δει και το... θεματάκι που έχει με τα μαλλιά της. Αυτό έγινε από τα πολλά λουσίματα και χτενίσματα που της έκανα όταν ήμουν μικρή. Τώρα δεν τολμάω να της τα πειράξω, φοβάμαι μη μου μείνουν στο χέρι τα μαλλιά! Βλέπω όμως ότι εσύ με τα μαλλιά τα πας περίφημα! Τι θα με συμβούλευες να κάνω?? :eek:

jchristiana καλώς ήρθες στην bibi bo παρέα μας! Περιμένουμε να δούμε και τη δική σου βαλίτσα και κουκλίτσα! Προσπάθησε όμως να γράφεις στα ελληνικά, γιατί είναι ένας από τους κανόνες του forum! :)

Καλέ μου makisimos, αγαπημένε ιντερνετικέ φίλε, που είσαι?????? :( :( :( :(
 
bibi-bo

καλές μου φίλες Αναστασία και mytinyworld ξεφύγατε λίγο. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά μη με έχετε ούτε σαν είδωλο, ούτε σαν κάτι παραπάνω από σας. Ξέρετε πάρα πολλά και αξίζετε περισσότερα. Κι εγώ από σας μαθαίνω.

Καλή μου mytinyworld, αν δε σου εύρισκε η κουμπάρα σου bibi-bo θα σου έσττελνα εγώ μία. Τέσσερις μέχρι τώρα έχω χαρίσει. Η bibi-bo χαρίζεται δεν πωλείται! Η γλύκα της αξίζει να μοιραστεί ώστε όλες και όλοι να είμαστε ευτυχείς. Σε ευχαριστώ για τη στολή νοσοκόμας αλλά δε χρειάζεται. Είσαι ούτως ή άλλως μέσα στην καρδιά μου!

Για τα μαλλιά συμβουλές: 1. Λούζεις τα μαλλιά με σαμπουάν.2 Βάζεις ξεμπερδευτικό από τη μέση ως τις άκρες και το ξεπλένεις. 3.Με ένα χτένι χτενίζεις από πάνω προς τα κάτω τα μαλλιά και στεγνώνεις με το μπιστολάκι.

4.Τις άκριες τις γυρνάς με στρογγυλή βούρτσα προς τα μέσα και τις στεγνώνεις με το μπιστολάκι. 5. Δίνεις φόρμα προς τα πίσω στα μαλλιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ να μην είναι καυτό το μπιστολάκι. Στη δεύτερη σκάλα να το βάλεις. Ελπίζω να σε βοήθησα. Αν θέλεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεση σου.

Καλή μου Αναστασία, αν πάψει η ανιδιοτέλεια στον κόσμο θα καταστραφεί η γη. Η καλοσύνη πρέπει να υπάρχει. Είμαστε περαστικοί από ένα κόσμο και τα αντικείμενα πρέπει να μοιράζονται. Δεν είναι αξία τα λεφτά αλλά το χαμόγελο αυτού που θα ανοίξει ένα κουτί με μιά κούκλα μέσα. Η ευτυχία που θα κυλήσει στην ψυχή του είναι για μένα το καλύτερο δώρο!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας jchristiana!

Καλή μου mytinyworld σου βάζω φωτογραφίες με τη βασανισμένη ομορφιά κοντινές μήπως και σε βοηθήσουν στα μαλλιά της πολυαγαπημένης μας κούκλας σου!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλησπέρα κι από μένα..!!!! Καιρό είχα πάλι να γράψω...!!!!!!!!!!!

Θα ξεκινήσω από Αναστασία και θα πω καλορίζικη η ΒΙΒΙ ΒΟ...!!! Είναι, ή μάλλον για να είμαι αντικειμενικός, την έκανες πανέμορφη..!!!!!!!!!!! Ο Αγιος Βασίλης ήξερε που την έδωσε..!!!!!!!! Πραγματικά πήρε ζωντάνια ύστερα από τόοοοσα χρόνιοα..!!! Η κακομοιρα επιτέλους θα αναφώνησε, "στα γεράματά μου έγινα...κούκλα"..!!!! χεχεχε

Πάντως δεν ξέρω αλλά αυτά τα el greco μάτια πραγματικά δεν έχουν ξαναυπάρξει σε κούκλα..!!!!! Νομίζω αυτά της δίνουν αυτή την ιδιαίτερη ζωή..!!!!

Rapunjel, όπως πάντα οι φωτό σου απίστευτες..!!!!!! Και πραγματικά η βασανισμένη ομορφια με τόση περιποιήση τείνει να γίνει μια εξωπραγματική ομορφιά..!!!

Minytiworld, όπως είπα και για την Αναστασία, οι κούκλες χαίρομαι που πηγαίνουν στα χέρια που τους πρέπουν..!!! Έτσι και με σένα, δεν είναι τυχαίο που έμελλε να τις ανακαλύψεις εσύ..!! Και σε τόση καλή τιμή..!!!!! Και τοοοόσες πολλές..!!! Θα περιμένουμε αγωνιοδώς να τις ποστάρεις..!!!!!!
 
να χαρω να χαρω να χαρω, το μωρο το μωρο το μωρο!

Λοιπον τωρα εγω εβαλα το κοριτσι εδω με ρουχα της δεκαετιας του '80;8) του '90;8) , δυστυχως δεν το γνωριζω, αν μπορειτε να βοηθησετε, ειναι παντως σιγουρα της Barbie γιατι το γραφει επανω.

Η ΒΙΒΙΒΟ μου δεν προλαβε να αλλαξει μαλλι γιατι ειχε ερθει και η φιλεναδα της η Sindy Pedigree Μπαλαρινα, (για περισσοτερες πληροφοριες ετοιμαζω ποστ στο αντιστοιχο thread) και χαζευανε.

Προκειται για μια απο τις τελευταιες εκδοσεις της Ελ Γκρεκο, εχει και τα δυο σκυλακια, Πιτσι και Ντολυ, και φοραει φοβερα ρουχα. Που θα τα δειτε προσεχως :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Καλέ μου φίλε Makisime τι κάνεις; Η βασανισμένη ομορφιά προσπαθεί να επανενταχθεί στον κόσμο των bibi-bo. Σε ευχαριστώς πάντως για τα καλά σου λόγια! Της μένει να αποκτήσει περισσότερα μαλλιά. Θα δουλέψει πάλι σακοράφα...

Λατρεμένη φίλη Αναστασία έχεις κάνει κουκλάρα τη bibi-bo! Κάνε τις μόνο μπούκλες τα μαλλιά. Αυτό θέλει μόνο να αγγίξει την τελειότητα.

Η Sindy σου είναι τέλεια! Μαζί με τη bibi-bo είναι οι καλύτερες σου κούκλες.

Ελπίζω σύντομα να προσθεθεί και μια με χρυσά μαλλιά που ταξιδεύει...

Κάνεις τέλειο μακιγιάζ πάντως!

Βασανισμένη ομορφιά χωρίς το επιπρόσθετο μαλλί ακόμα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σε ευχαριστω Rapunjel μου!!! :) :) :)

Και της ειπα, κατσε μωρη κατω να σου βαλω μπιγκουτι να μην εισαι σαν κατσιβέλα! Τιποτα αυτη...

Ε καθησα και εγω να δουλεψω στο κομπιουτερ. Δεν θα την κυνηγαω κιολας!!!

Το σαββατοκυριακο αν ειναι θα την περιποιηθω!

Την χρυση νεραιδα την χρυσομαλλουσα που ερχεται δεν θα την αγγιξω γιατι θα της χαλασω το νεραιδοαγγιγμα.

Η βασανισμενη ομορφια εχει τελεια μαλλια, θα της βαλεις λες κι αλλα;

Δεν την γλυτωνει την σακοραφα ε; Παντως ειναι μεταξενια τα μαλλια της, και πλουσια! Χαρα στο κουραγιο σου Rapunjel μου!!! :)

@jchristiana: καλωσήρθες στην παρέα μας!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Λατρεμένη φίλη Αναστασία η bibi-bo χρυσά μαλλιά επειδή έχει νάιλον χρυσά στα μαλλιά δεν επιδέχεται και πολλές αλλαγές. Έχει λατρεμένα μαλλιά απαλά,μυρωδάτα. Εσύ όμως θα κρίνεις.

Η βασανισμένη ομορφιά θέλει ανανέωση στα μαλλιά και ήδη ετοιμάζεται να ανανεωθεί. Ελπίζω μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αυτή την κούκλα την αγαπάω επειδή βασανίστηκε πάρα πολύ και όταν την αγόρασα είχε μια έκφραση κλάματος. Τώρα όποιος τη δει μου λέει ότι χαμογελά!

Η ολοκλήρωση της θα γίνει όταν βάλει και το σώμα της Sindy Pedigree που περιμένω. Ειναι αρκετά όμοιο με της bibi-bo αλλά από καλύτερο πλαστικό φτιαγμένο.

Αναστασία τρεις κοντινές φώτο από τη βασανισμένη ομορφιά !!
 
Πω πω ρε παιδι μου, πραγματικα σαν να μιλαει αυτη η κουκλιτσα!! Λες και ειναι αληθινο κοριτσακι! Τα ματακια της λαμπουνε σαν χαρα μετα απο κλαμα! Και ακριβως αυτην την ιστορια ειχε!!! Ειναι ασφαλης μετα απο μια περιπετεια στα χερια καποιου παραμελημενου παιδιου, που αντι να τρεχει και να παιζει ευτυχισμενο με την μαμα του ή με τον μπαμπα του ειχε πιασει εναν στυλο και βασανιζε την κουκλα... :eek:

Τωρα τους παιρνουνε και κατι μαραφετια ηλεκτρονικα και αποχαυνωνονται τα μικρα! Εγω, αν με αξιωσει ποτε ο Θεος να εχω ενα μικρο αυριο μεθαυριο, δεν θα του/της παρω ποτε τετοια εργαλεια του διαβολου, κι ας δουλευω στην πληροφορικη. Χρωματα να ζωγραφισει σε χαρτι κι οχι στυλο να ζωγραφιζει τις κουκλες! Τι να πει και η βασανισμενη ομορφια, συμφωνει το κοριτσι μας. :)
 
bibi-bo

Εμείς τουλάχιστον λατρεμένη μου Αναστασία παίζαμε και είχαμε και πληθώρα παιχνιδιών. Άλλες εποχές τώρα! Ευτυχώς που δεν είμαι παιδί τη σημερινή εποχή. Αυτή είναι μεγάλη κουβέντα... και θέλει πολλή ώρα!

Πολλή ώρα ήθελε και η προσθετική μαλλιών της βασανισμένης ομορφιάς. Τώρα την τέλειωσα και σας τη βάζω φωτογραφίες με πλούσια μαλλιά πια!
 
Μαγικο το αποτελεσμα!!!! Ειναι μια ΣΤΑΡ!!! Μπραβο Rapunjel μου!!! Την εκανες κουκλα!!! Πρεπει τωρα να παρεις την αποφαση να της περασεις ενα φρεσκαρισμα στα μαγουλακια, δεν ειναι τιποτα, με το ακριλικο χρωμα. Αν γινει λαθος διορθωνεται χωρις προβλημα! Αν βρεις και ακριλικο γαλαζιο της περνας και την σκια. Ελα μια αποφαση ειναι!!! Στην χειροτερη των περιπτωσεων μου την στελνεις, σου την μακιγιαρω και σου την ξαναστελνω πισω!!! Ελλαδα/Ιταλια/Ελλαδα!!! Aλλα δεν θα χρειαστει, καινουρια απο το πακετο θα την κανεις!!!


 
Αναστασία μου, μου έβαλες ιδέες να σου στείλω τις κούκλες μου όλες να μου τις κάνεις θεές, γιατί εγώ δεν τολμάω να τις πειράξω! :) Η bibi bo σου είναι η πιο ναζιάρα, η πιο τσαχπίνα απ'όλες εδώ μέσα! Η δική μου μοιάζει σαν άγαλμα... Περιμένω τις καινούριες, μπας και καταφέρουν να κάνουν καμιά κίνηση!

Rapunjel μου, είναι πανέμορφη η κουκλίτσα! Είσαι τυχερή και είναι τυχερή που συναντηθήκατε εκείνη τη μέρα στο παζάρι! :)

Makisimos, ένα παιχνίδι φτιάχνεται να δώσει χαρά σε ένα παιδί! Καμιά φορά, χάνει το δρόμο του, μπορεί να αργήσει λίγο, μπορεί οι συγκυρίες να το κρατήσουν για χρόνια στο ράφι, αλλά τελικά θα βρεθεί στα σωστά χέρια, κάποια στιγμή, και αν ακόμη αυτά τα χέρια δεν είναι χέρια παιδιού, σίγουρα ένα παιχνίδι έχει τη δύναμη να δώσει αγνή χαρά παιδιού! Ο καλός άγγελος πετάει από πάνω μας, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγος χρόνος για να τα ταιριάξει!

Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Θέλω να ετοιμαστείτε γιατί σε λίγες ώρες (πιστεύω να τα καταφέρω από άποψη χρόνου) θα σας παρουσιάσω κάτι πραγματικά πολύ vintage bibi bo, το οποίο μου χάρισε η καλή μου ξαδέρφη που μου χάρισε και την sandra!!!! Απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
 
bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Να σε ρωτήσω από που θα πάρω τα ακριλικά χρώματα; Από κει μήπως που πουλάνε είδη ζωγραφικής; Συγνώμη αλλά είμαι άσχετη με αυτά!

Καλή μου mytinyworld σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και περιμένω να δω το μοναδικό και σπάνιο που σου χάρισε η ξαδέρφη σου με ανυπομονησία!

Έβαλα στη βασανισμένη ομορφιά το σώμα της Sindy που ήθελα! Νομίζω ότι γίνεται σιγά σιγά μια Σταρ που λέει κι η λατρεμένη Αναστασία!
 
Λοιπόοοοοοοον! Είναι το σαλόνι της bibi-bo! :) :) :)

Ναι, το αυθεντικό σαλόνι των αρχών της δεκαετίας του ΄80, που δεν έχει καμία σχέση με τα έπιπλα που ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια! Είναι vintage, είναι αυθεντικό και είναι σε άψογη κατάσταση γιατί φυλασσόταν σε ένα πατάρι μέσα στο αυθεντικό κουτί του (μια μεγάλη χαρτονένια βαλίτσα που γράφει bibi bo el greco!). Απολαύστε το!

Κι εγώ αναρωτιόμουν που είχα βρει την τηλεόραση, την κοκα κολα και την μπανάνα!

Προβολή συνημμένου 2704Προβολή συνημμένου 2705Προβολή συνημμένου 2706Προβολή συνημμένου 2707Προβολή συνημμένου 2709
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo ανθισμένη βασανισμένη ομορφιά

Σας έχω πρήξει με την ανθισμένη βασανισμένη ομορφιά αλλά είναι τόση η χαρά μου που μεταμορφώνεται...

Πολύ ωραίο το σαλόνι καλή μου mytinyworld! Τα γούνινα χαλιά του, όπως και στα υπόλοιπα δωμάτια ήταν υπέροχα.

Είναι σε άψογη κατάσταση. Σε ευχαριστώ πολύ που μας το έδειξες!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rapunjel μου, αυτό το φορεματάκι, όπως και το κίτρινο, είναι πανέμορφα! Πες μου ότι τα έφτιαξες εσύ να..... σκάσω από τη ζήλια μου! #)

Πραγματικά, η μεταμόρφωση της βασανισμένης ομορφιάς είναι εκπληκτική! Για τη γυαλάδα στο βινύλιο του προσώπου, πουδράρω με λίγο ταλκ και δουλεύει καταπληκτικά!
 
Το σαλονι της ΒΙΒΙΒΟ ειναι απλως ΦΟΒΕΡΟ!!!!! Μου φαινεται οτι το ειχα δει σε ενα σπιτι οταν πηγαινα στο δημοτικο!!! Θυμαμαι τα μαξιλαρακια!!! Τι ομορφο!!! Και ειναι σε τελεια κατασταση!!! Εδωσες μια στεγη σε αυτες τις κουκλες MytinyWorld!!! :) :) :)

Rapunjel μου τα ακριλικα χρωματα θα τα παρεις απο μαγαζι με ειδη ζωγραφικης, ή ακομα καλυτερα ενα απλο βιβλιοπωλειο! Οσο για πινελακι θα χρησιμοποιησεις το πιο λεπτο που υπαρχει, ή ενα πινελακι απο τελειωμενο eye liner! Σου προτεινω να παρεις 4 χρωματα: κοκκινο, κιτρινο, μπλε, ασπρο και μαυρο. Σε οσο πιο μικρες συσκευασιες βρεις γιατι θα χρησιμοποιεις λιγη ποσοτητα και θα σου φτασει για χρονια.

Επισης τα ακριλικα χρησιμοποιουνται και σε καθε μαστορεμα ή αισθητικη παρεμβαση του σπιτιου!

Το κορμι της βασανισμενης ομορφιας ειναι κορμαρα! Και επισης το χρωμα του ειναι πολυ ομορφο και της ταιριαζει τελεια! :)
 
bibi-bo

Λατρεμένη μου φίλη Αναστασία σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες σου! Θα τις ακολουθήσω...

Καλή μου φίλη mytinyworld το κίτρινο είναι αυθεντικό bibi-bo και το άσπρο με χρυσό αυθεντικό Sindy φόρεμα. Δεν έχεις λόγο να ζηλεύεις, έχεις μοναδικά κομμάτια,υπέροχα και εσύ είσαι μοναδική και υπέροχη!

Άλλες δύο φωτογραφίες με την ανθισμένη βασανισμένη ομορφιά ντυμένη πρόχειρα!
 
bibi-bo

Κλαή μου φίλη mytinyworld πολλή ωραία η Sandra σου. Μόνο αν μπορείς κατέβασε της τα μαλλιά.

Αυτή είναι η αγαπημένη μου και της domnikis η bibi-bo roller.
 
Αχ τι ομορφες που ειναι ολες!!! πορωση μιλαμε!!!

Λοιπον εχω μια πριγκηποπουλα εδω τωρα που την λενε Χρυσομαλλουσα. Ειναι ενα μπουμπουκι του κηπου! Οταν ηρθε ηταν μοναδικη!!! Εχθες μεσα στην αγρια νυχτα προσθεσα μονο μερικα ματοκλαδα που της λειπανε!

Της εβαλα και δυο σκουλαρικακια στα αυτια μιας και ειχε ηδη τρυπουλες, και της τονισα το κραγιον και ελαχιστα την σκια για να ειναι τελεια.

Ομως μαλλον θα επιστρεψω στο προηγουμενο ροζ χρωμα οπως ηταν..

Στην αλλη μικρη της εκανα περμαναντ στο κομμωτηριο της Happy Happy Sister! Μιλαμε για ντελιριο στο γραφειο μου... αλλα ή τα σωνουμε τα παιχνιδια και τα κανουμε γνωστα στο πλατυ κοινο ή τα κραταμε κλειδωμενα!!

Στις φωτογραφιες (ειναι σκουρες γιατι παιδια εδω περιμενω να μου φερουν το τριποδο για την μηχανη... :xm: ) που ακολουθουν το πριν και το μετα των βλεφαριδων.

Kατι μου λεει οτι σιγουρα θα ρωτησετε πως τις προσθεσα! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα